Přejít na výpis diskuzí

Anne Hathaway

OSOBNOST 31.12.2006 
114 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je jedinečná

Je to moc dobrá herečka.Já jí hrozně
    obdivuju.Její filmy mám moc ráda. *3* *3* *3*
  • chybí už jen křídla

Krásná může být kdejaká potvora, ale Anne je ta nejpůvabnější žena, jakou jsem kdy spatřil. Člověk by řekl, že v sobě má něco z anděla.
  • 29.12.2008

anne mám moc ráda a hlavně její filmi.
    • Re: 29.12.2008

Ahojik lidicky tudle herecku zboznuje vyzaruje sni nebeska krasa,ma neco do sebe ne ze vynikajici herecka,ohrome ji to slusi ma neco ma uzasne charisma dobra obdivujiji,drzim ji palce at ji vydrzi filmova kariera co nejvic *14* *14* *8* *8*
  • ziv-otopis

este hrala v devil wears prada....zivotopis hodne malo podrobny *3*
  • trudicka

Nicholas Nickleby

Ahoj, včera na čt2 dávali klasiku, od Dickense a hrála tam Anne Hathaway,Šikula to je, šlo jí to:) *15* *3*
  • Anne

Anne je fakt hodně dobrá herečka. Mám hrozně ráda Deník princezny 1 i 2. V jedničce je dobrý jak vrazí nechtěně Joeovi do břicha loket, když se učí tancovat, ale samozřejmě tam je víc super momentů. Dvojka je snad ještě víc super. *14* *14*
  • =))

welmi dobra herecka...taka zlatucka=))patri k mojim najoblubenejsim.....je wazne skwela tak dufam ze bude este lepsia=)
  • --

Mě se Anne líbí nejvíc ve filmu Ďábel nosí Pradu--opravdu super film ve,kterém hraje s Meryl Streep..Anne je opravdu krásná to se nedá popřít!! *3*
  • hilarynka125

Happy B-Day

vše neej k nározkám!! *3*
  • všechno nejlepší anne

všn! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit