-
je moooooc hezkej
Antonio Banderas je ten neeeeeeeeeeej heerec+zpěvák kterýho znám (je moooc hezkej přesně mího typu dlouhý černý vlasy,hnědý tmaví oči a krásnej pro stě španěl je moooooooooc hezkej... *14* -
příspěvek
Je pěkný. -
antonio
v televizi by mohli dávat sedmý hřích,legenda o zorrovi atd.Proč?to nedává sakra *9* *10* *16* -
Sranda
Celkem jsem se nasmála tomu všemu obdivu co tu mnozí pějí, oči vykulené *4* *4* *4* *4* *4* *4* . No, pěkný chlap to samozřejmě je. -
Re: Supeeer:)
jo ten film jsem videla taky se mi tam moc libil ale i ve filmu zchuzka s cizincem neni spatny.videli jste ho?je tam kus! *4* -
krasavec
antonio je chlap se srdcem na spravnem miste.vi moc dobre co odzivota chce a proto si ho moc vazim.je malo takovych celebrit jako on.je uzasny a porad ma co ukazovat i kdyz uz neni nejmladsi,je to proste chlap k sezrani!! *14* -
Supeeer:)
Jj Je uzasnej:):)):)a videli ste sedmej hrich?? *14* *14* tam je---nejlepsi:):) -
Antonio = Bůh
Taky se mi doma rodina směje, protože mám jeho obrázek i u postele, mám s ním 30 filmů a každý den se na nějakej dívám, nebo aspoň na kousek. Nejraději mám Desperada. -
:-)
Antonio je můj nejoblíbenější herec. Ve všech filmech je úplně neodolatelný. ječ prostě boží. -
Re: :)
Ahoj. jsme na tom podobně. Taky se mně doma všichni smějou, jak dlouho už po něm šílím..... Mám doma všechny filmy s ním, považuju to za klenot :-) -
Re: Antonio ..... mňam....
Hm, tak nějak .... jo, jo.... -
:)
*14* Antonio *14* Nejlepší herec na světě,závidim té Melanii že ho může mít. U jeho filmů vždycky šílím až se mi bratr směje *1* Je prostě nejlepší, Miluju ho *14* -
Antonio
V noci jsem konečně viděla film "Rapsodie v Miami" a Antonio tam je zase tak nádhernej! *14* -
Re: Antonio
To fakt nikdo nevěděl..... -
Nejúžasnější chlap na světě
Antonio je ten nejkrásnější chlap na světě.Ale taky skvělej herec.Mám ho moc a moc ráda.Je prostě božíííííí. *4* -
nádhera
Je to BůH!Nádhernej!Nejhezčí! -
Re: dvojník
jo....a kde se nachází...?? *15* *14* -
AAAAaaaach!!!
Jeduli, ten je roztolmilouckej!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
dvojník
Nemusíte doChorvatska taky znám dvojníka,je taky užasný.Miluji ho oba.... *4* -
Hele, Vendo, jseš cvok, co? A dost velkej!!!