-
včera měla...
..52.narozeniny jeho žena,která je o 2 cm vyšší a o 3 roky starší!! *1* *1* Nevíte čím se od něj liší o 4? *7* *1* *15* -
MILÝ ANTONIO...
....MÁM SLABOST PRO ŠPANĚLY !!! MYSLÍM ŽE JSOU NEJVÍC SEXY !!!! VŠE NEJ !! *15* -
-
Re: MILÝ ANTONIO...
A PADESÁTKU BY TI NIKDO NEHÁDAL §!! *15* *1* -
-
Re: Re: MILÝ ANTONIO...
já jo *1* -
-
Re: Re: Re: MILÝ ANTONIO...
tahni dědku -
-
Re: Re: Re: Re: MILÝ ANTONIO...
kdo? :D
-
-
Re: Re: Re: MILÝ ANTONIO...
xDD
-
-
-
-
ANTOOONIO
je to uzasnej herec nejradci mam od nej zorra a desperado.....v zorrovi jak tam dela ty premety *14* a jak se mlati :D a ty kone jsou nejhezci :D skoro ani neslo poznat ze tech koni bylo deset....teda nwm kolik presne ale tak nejak byly uplne stejni :D a v desperadu nevim to je uzasnej proste celej film :D -
-
Re: ANTOOONIO
to s tebou na 100% souhlasim!!!! máš icq? můžem si psát moje je 586358829 a může mi napsat kdokoli kdo má rád antonia *14*
-
-
Antonio
Je prostě úžasný a to tělo !!!!!! -
*4* Má hluboké a sexi oči.Je idolem pro spokojený a sexi život.Ahojky
-
-
re.
je sympatycky ,inteligentny a vynikajuci herec.
-
-
Zorro
je uplne skvelej chtela bych si s nim zahrat v Zorrovi. Třeba jako Juaquin byl jeho syn tak bych chtela byt jeho dcera a Juaquinova sestra. *4* -
:)
*14* Antonio *14* Nejlepší herec na světě,závidim té Melanii že ho může mít. U jeho filmů vždycky šílím až se mi bratr směje *1* Je prostě nejlepší, Miluju ho *14* -
-
Re: :)
ještě že nemam bráchu *1* *1* *1* -
tk to ti nezávidim tho bráchu *1* -
Ahoj. jsme na tom podobně. Taky se mně doma všichni smějou, jak dlouho už po něm šílím..... Mám doma všechny filmy s ním, považuju to za klenot :-) -
-
Re: Re: :)
co je na tom dyt je to normální *3* *4* -
-
Re: Re: Re: :)
dyt jo jedna spolužačka po něm taky hrozně šílí ae to už doost přehání toe hrozný no ona sem pude bude vědět o koho se jedná *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
jo já sem kravka jo? možná jo ae ty si zase blázen kup si mozek a víš co nebudu se s tebou dohadovat tady kde to uviděj všichni tak čau ve škole -
Re: Re: Re: Re: :)
hele nepomlouvej! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
nic nepřehánim a hádat se s kravkou-s tebou nemá smysl -
jo já nemam vkus jasně *1* já proti němu nic nemam ae ty to přeháníš -
no a co je ti po tom dyt je tak úžasnej to ty nemáš vkus! -
nepomlouvám dyt je to všechno pravda
-
-
-
-
-
-
Film
Jak se jmenuje ten film, kde Antonio hraje gaye ? Chtěla bach se o tom dozvědět víc - nějaký rozhovory o tom filmu a tak... *3* -
-
Re: Film
Film se jmenuje Zákon touhy a je super ! *14* -
-
Re: Re: Film
ten film je to erotický? já sem na to chtěla koukat a bylo to docela sprostý, je to erotický? -
Re: Re: Film
No ale gaye hraje i v Philadelphii...
-
-
-
Antonio
Antoniovi přeji všechno nejlepší, hlavně zdraví, štěstí a hlavně aby zůstal pořád takový úžasný sympaťák. *14* *14* *14* -
Felicidades
Lo siento Antonio, deseo que tan tarde. Pero de alguna manera me perdí en la cabeza. Tuve este Moc.Tak Bueno, suerte, salud y otros actores úspěchů.Pevně esperanza de que incluso natočíš mucho filmů.Ps: que son grandes
Barbora Mahdalová, en su cumpleaños que nunca olvidará. Esto te lo prometo. -
-
Re: Felicidades
proč furt píšeš španělsky?? to nemá cenu piš česky ať tomu všichni rozumíme *3* -
Re: Felicidades
To je sice moc hezký,co jsi napsala,akorát tomu nerozumím *13* ... *4* -
-
Re: Re: Felicidades
TAk si to přelož na Pc mas tolik překladacu as to hezke neni. -
-
Re: Re: Re: Felicidades
tj například http://www.online-slovnik.cz/prekla dac
-
-
Re: Re: Felicidades
tak se nauč španělsky já tomu třeba rozumim má to napsaný moc hezky -