Přejít na výpis diskuzí

Antonio Banderas

OSOBNOST 31.12.2006 
224 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lenka.k.666

Mail

Neznáte někdo mail, na kterej si můžu poslat žádost o autogram *7* *7* *7* *14* *14*
    • Re: Mail

jj mam jeho emaila 'antoniobanderas11@gmail.com' a normal si s nim píšu tk mu můžeš napsat *3*
    • Re: Mail

asi ne ae můžeš si ho najít na fb *3*
  • jessiep
    Všechno nejlepšííí!! *3* *3* *3*
  • lenka.k.666

Antonio přijede do Karlových Varů !!!

Antonio se chystá přijet do Karlových Varů !!!!

http://www.mediafax.cz/kult ura/2889286-Na-filmovy-festival-do- Varu-prijede-Banderas-i-Huppertova

*15* *14* *14* *5*

Ať tam jedu, ať tam jedu... *8*
    • jktdickinson

Re: Antonio přijede do Karlových Varů !!!

On je tak sladkej!!
      JO jen ten Bruce,ale i on je fakt sexi.
      JE jak zrale vino kazdej by se chtel do nej zakousnout. *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *15* *15*
  • malaga

Vary

Antonio bude ve Varech na festivalu !!! Strašně moc doufám, že se tam dostanu, chtěla bych ho vidět prostě naživo. Ovšem pochybuju, že bude mít manžel pro tohle pochopení. Tak mi držte palce ! *14* *14* *14*
    • lenka.k.666

Re: Vary

Taky bych tam vhtěla, ale nevím, jestli to vyjde. Kdybys získala fodpis i pro mě, byla bych ti vděčná :) Hledám nějakou rezervní dobrou duši :)
    • Re: Vary

Docela ráda bych si s tebou někdy pohovořila - popísala. Jsem též kousek od Hradce a máme i společné zájmy *4* Pokud budeš mít zájem, napiš mi na můj mejlík. Díky.
    • Re: Vary

Ahoj. Bylo by skvělé, kdyby ses tam dostala a podařilo se Ti ukořistit i nějaké ty fotky s podpisem. Moooc bych si přála jeho podepsanou fotku. Prosím, napiš mi, kdyžtak nějaké podrobnosti, jo? Díky předem. Měj se hezky. Pet

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit