-
Antonio
Antonio je tak okouzlující a ty jeho oči!
Je to ten nejúžasnější chlap na světě! -
Mnam
Ahojky,lidicky.Ja pro Antonia nenachazim slova,ktera by vystihla jeho krasu,sexepeal atd...Je proste k sezrani *14* *14* -
AAAAaaaach!!!
Jeduli, ten je roztolmilouckej!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
festival
jo ještě jsem zapoměla nechala jsem antonia od všech kteří chodí tady na jeho profil pozdravit. *5* *3* *3* *4* .taky vás zdraví -
vary
Já ho ve Varech neviděla, ale viděla jsem Malkoviche, teda Banderas by byl lepší, to je jasný, ale na druhou stranu, Malkoviche člověk naživo taky nevidí každý den, že -
Antonio to je MASO!!!!! *1* *1* *1* Je mi ho líto. Proč si nevybral hezčí manželku?Melanie patří do starého železa..Tak hlavně že je s ní šťastný. *4*
-
-
Re:
nj tak jemu se líbí hlavně že se maj rádi *3*
-
-
vary
ahoj lidi zdravím z karlových varú.jelikož si nikdo nepožádal o jeho autogram tak máte smúlu.mám od něho pět autogramú každý s jinou fo tkou jsem s ním vyfocená a dokonce mě poznal jak jsem byla na jeho premiéře v americe.a dal mi pusu a odpověděl na všechno. *14* *14* -
-
Re: vary
Ahoj a jak moc si vymýšlíš? Nějak se mi to nezdá.... a nechceš se podělit o nějaké podepsané fotky? Zaplatím.... -
Re: vary
Zdravím,ted občas sem koukám škoda ze jsem to propasla když si sem psala ted by uz asi nebylo možné o jednu fotku s autogramem poprosit moooc poprosit díky ahoj *4*
-
-
Božskej Antonio
Včera mi dorazilo nový DVD "Milenec je zločinec". Super, Antonio je jako vždycky překrásnej a úžasnej. Film doporučuju. *14* *14* *14* -
-
Re: Božskej Antonio
jo to sem viděla toe dobrý u toho sem se nasmála *1* *1* *3* -
Re: Božskej Antonio
OK podívám se na to *4*
-
-
Je to prostě nejlepší herec.je to nádhernej chlap atd.
-
sexy chlap
je tak nádhernej a děsně pěkně zpívá ve videoklipu Desperado navíc je tak přitažlivej a je inteligentní a má sexy prdelku i krásné oči když sem se do nic hluboce podívala *14* *14* *14* *14* *14* je to *4* (andílek) -
-
Re: sexy chlap
jo jo mas pravdu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-