Přejít na výpis diskuzí

Antonio Banderas

OSOBNOST 31.12.2006 
224 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Antonio

Antonio je tak okouzlující a ty jeho oči!
    Je to ten nejúžasnější chlap na světě!
  • Mnam

Ahojky,lidicky.Ja pro Antonia nenachazim slova,ktera by vystihla jeho krasu,sexepeal atd...Je proste k sezrani *14* *14*
  • AAAAaaaach!!!

Jeduli, ten je roztolmilouckej!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • festival

jo ještě jsem zapoměla nechala jsem antonia od všech kteří chodí tady na jeho profil pozdravit. *5* *3* *3* *4* .taky vás zdraví
  • vary

Já ho ve Varech neviděla, ale viděla jsem Malkoviche, teda Banderas by byl lepší, to je jasný, ale na druhou stranu, Malkoviche člověk naživo taky nevidí každý den, že
  • Antonio to je MASO!!!!! *1* *1* *1* Je mi ho líto. Proč si nevybral hezčí manželku?Melanie patří do starého železa..Tak hlavně že je s ní šťastný. *4*
    • Re:

nj tak jemu se líbí hlavně že se maj rádi *3*
  • vary

ahoj lidi zdravím z karlových varú.jelikož si nikdo nepožádal o jeho autogram tak máte smúlu.mám od něho pět autogramú každý s jinou fo tkou jsem s ním vyfocená a dokonce mě poznal jak jsem byla na jeho premiéře v americe.a dal mi pusu a odpověděl na všechno. *14* *14*
    • Re: vary

Ahoj a jak moc si vymýšlíš? Nějak se mi to nezdá.... a nechceš se podělit o nějaké podepsané fotky? Zaplatím....
    • Re: vary

Zdravím,ted občas sem koukám škoda ze jsem to propasla když si sem psala ted by uz asi nebylo možné o jednu fotku s autogramem poprosit moooc poprosit díky ahoj *4*
  • malaga

Božskej Antonio

Včera mi dorazilo nový DVD "Milenec je zločinec". Super, Antonio je jako vždycky překrásnej a úžasnej. Film doporučuju. *14* *14* *14*
    • Re: Božskej Antonio

jo to sem viděla toe dobrý u toho sem se nasmála *1* *1* *3*
    • Re: Božskej Antonio

OK podívám se na to *4*
  • Je to prostě nejlepší herec.je to nádhernej chlap atd.
  • kordelie

sexy chlap

je tak nádhernej a děsně pěkně zpívá ve videoklipu Desperado navíc je tak přitažlivej a je inteligentní a má sexy prdelku i krásné oči když sem se do nic hluboce podívala *14* *14* *14* *14* *14* je to *4* (andílek)
    • Re: sexy chlap

jo jo mas pravdu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit