-
krasavec
antonio je chlap se srdcem na spravnem miste.vi moc dobre co odzivota chce a proto si ho moc vazim.je malo takovych celebrit jako on.je uzasny a porad ma co ukazovat i kdyz uz neni nejmladsi,je to proste chlap k sezrani!! *14* -
Nejúžasnější chlap na světě
Antonio je ten nejkrásnější chlap na světě.Ale taky skvělej herec.Mám ho moc a moc ráda.Je prostě božíííííí. *4* -
:-)
Antonio je můj nejoblíbenější herec. Ve všech filmech je úplně neodolatelný. ječ prostě boží. -
-
Re: :-)
tak to sme asi dvě já už sem na náký ty filmy s nim úpe nemocná furt na to musim čumět nj prostě super *3*
-
-
Antonio
výbornej herec, sexy chlap, charismatickej.
Sledovala jsem reportáže s ním z Varů a musím říct, že na mě působil moc mile. -
Narozeniny
Přeji Ti vše nej nej nej k tvým zítřejším narozeninám.Mnoho úspěchů a úsměvů přeje tvoje fanynka! *14* -
To je Kořen!!! *14*
-
Antonio je prostě Bůh!
-
Antonio
V noci jsem konečně viděla film "Rapsodie v Miami" a Antonio tam je zase tak nádhernej! *14* -
ab
ma strasne krasny oci takovy hluboky a kdyz udela takovej ten jeho hlubokej pohled tak se muzu zblazdnit stejne jako z johnnyho deppa *14* *14* *14* me se nejvic libi ve spy kids v zorro a v tenkrat v mexicu tam s nim hraje i johnny a i enrique. nadhera *14* -
-
Re: ab
jo tenkrát v mexiku sem taky viděla to je dobrý no *3* -
Re: ab
Antoniův pohled je vážně skvělej, hlubokej a pronikavej, jakoby věděl, co si zrovna myslíš... *4* -
-
Re: Re: ab
jj má pěkný oči *4*
-
-
-
happy birthday
antonio proin že ti přeju až ted ale byla jsem na dovolený...tak tedy všechno nej hodně štěstí a zdraví atd....a hlavně at dlouho žiješ a at si tady s námi na to světě pořádně dlouho....někdy se zase potkáme...doufej -
-
Re: happy birthday
cooooooooooooo? ty se s ním neznáš osobně ,tomu se snad nedá ani věřit ,zrovna ty,která zná pitta ,deppa a další? *9* -
-
Re: Re: happy birthday
co ty víš třeba se s nim zná osobně :)
-
-