-
Miluju Arianu i za zpevacku a herecku .
-
Ariana je nejlepsi zpevacka mam ji hrozne rada.
Vy te proc skoncilo Victorious:Ne ze to skoncilo kvuli Ariane ale kvuli Victori aby mohla natacek klipy ;-) -
Cože? Já arianu zboznuju a nechápu jak ji někdo nemůže mit rád protoze ona je prostě perfektní. Jen ji závidíš, že má v živote štěstí
-
Arianu nenávidím, je mi jedno co si o mě myslíte, ale nechala Victorious jen kvůli tomu aby mohla hrát v Sam a Cat a mohla zpívat...
Ten seriál jsem měla nejraději ze všech..a kvůli ní se zrušil.. -
Ariana je nejlepší holka na světě :) mam ji strašně ráda *3* *3*
-
Strašně moc bych chtěla na její koncert ,ale ten nejbližší je v Německu *13*
-
Strašně moc lidí Ari přeje aby se rozešla s Seanem . Fakt nechápu jak můžete být takový . *10* Jinak Ariana je moje TOPka *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Ariana grande je boziiiiiii!
Všechny jeji pisnicky jsou super. A její krasu uplne zavidiim -
Ariana je skvěle..ma dobry pisníčky staršně se my libi pisnička Problem tam je skvěla .! :D Je užasná a moc krasnaa :DD :-**
-
Ariana je strašně hezká a mám ji ráda jako zpěvačku i herečku, ale jako osobu moc ne (strašně překrucuje pravdu). Znám ji už od prvního dílu Victorius :3 :D. Jak říkají ostatní.. Ariana je tichá bomba (nevíte kdy vybouchne (zazáří)) :D. Ale i tak bych ji chtěla někdy potkat aspoň na koncertě :3 :)
Kdysi jak ještě chodila s Jaiem Brooksem tak mi bylo líto, že se rozešli :( strašně jim to spolu slušelo ♥