Přejít na výpis diskuzí

Ariana Grande

OSOBNOST 9.4.2010 
440 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ariana je prostě BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ariana Grande je proste dokonala.....a jej nova pesnicka je TOPka zboznujem ju a aj tu pesnicku
  • Slyšela jsem ,že měla/má něco s anorexií. Je to pravda???
  • aj ja som dokonca narodenááá ako ona som nou posadnutaa 25 .8. má koncert v Hollywood
  • ona sa volá ariana a nie adriana sú dve mená adriana a ariana ale ariana sa moc nepouživa :/ a mám vtedy narodky ako ona a milujem ju
  • nenávidím ji!! *16* *11*
  • Nemám ji moc ráda. Zpívat umí, ale nerada ji poslouchám.
  • To teda není pravda. Ariana je skvělá.
  • Ty fotky nejsou fake...jsou to kámoši napsali spolu i písničku (y)
  • Ma krasny hlas. *14* *14*
  • Ary umi bozsky sppivat *4*
  • Je to Ariana ne Adriana *3* *15*
  • Všechno Nejlepšíí K Nározeninam Ti Ze Srdce Přeji Adriano Grande Jsii Mojii Inspiraci
  • zboznujem taaaaaaaaa:))))milujem tvoje pesnicky a som tebou posadnutaaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Je fakt skvela spiva uzasne a role kat v seriau VICTORIOUS a SAM AND CAT ji fakt sedi proste tu postavu umi uzasne hrat
  • Ariana je prostě best ! .. Mam jí ráda ;).. Mam ráda její písničky ;)) .
  • Aha..Docela skoda:) podle me by jim to sluselo!:):D ale opravdu sem tomu zacinala verit..
  • Kikino nechodila s Justinem, ty fotky jsou fake. *3*
  • Taky sem to nevedela,ale potom mi.to rekla jedna kamaradka ktera se o Arianu strasne zajima a rekla mi to.Ma sice hodne hubenou postavu,ale ma ji fakt peknou..takze bych ji na anorekticku opravdu netypla:/ driv byla takova oplavanejsi..ani sem si toho nevsimla jak sttasne zhubla,az ted kdyz sem se koukala prubezne na jeji fotky sem si uvedomila.ze je ted fakt hodne nhubena
  • Vypada dost mlade,ale je fakt pekna a hlavne ma na jeji vek luxusni postavu.Zpivat umi mega hezky:P malokdo vyzpiva to co ona

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit