Přejít na výpis diskuzí

Ariana Grande

OSOBNOST 9.4.2010 
440 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ariana je moje nejoblíbenější zpěvačka *16* *16* *16*
    • Já ji ráda nemám!!,ty písně se nedaj poslouchat!!!!!!!
      • Já si taky myslím!,nedá se to poslouchat!
  • Si naj
  • Ariana Grande je proste dokonala.....a jej nova pesnicka je TOPka zboznujem ju a aj tu pesnicku
  • strašně jí miluju!!! *14* *14* *14* *5* *5* *5*
  • happy birthday
  • arča je moje nejlepší spěvačka mam tě strašně ráda
    *15* *15* *15*
  • Ariana je nejhezčí. No prostě je BOŽÍÍÍÍÍÍ *14* *14* *14* *14* *14*
  • Miluju Arianu...Ona je nádherný člověk,ne jen vzhledově ale i osobností...Je smutný když si lidi všímají věcí které udělala špatně..a vlastně ona nikdy nic špatnýho neudělala NIKDY!Pokud Ari nemáte rádi NEŘEŠTE JÍ!!Ona si nezaslouží být nenáviděna
    • Bože...
      Jak toto může někdo napsat? Víš, kolik lidí si nezaslouží být nanáviděno? No, asi né, když tohle píšeš... A já se ani lidem nedivím, protože Ariana, ani zpívat pořádně neumí. Holčičko, zamysli se nad sebou, plno lidí si nezaslouží být nenáviděno, né jenom Ariana...
      • Nikdo neřekl že Ariana je jediná kdo si nezaslouží být nenáviděna..Samozřejmě že si spousta lidí nezaslouží být nenáviděno a Ariana je jedna z nich!Takže zkus taky přemýšlet nad tím co řekneš..Jo a když říkáš že ani zpívat pořádně neumí očividně jí vůbec neznáš
        • Bože.. Já jí nemusím znát, na to abych poznala jestli umí zpívat!!!!! To stačí vidět jedno video!!!!! A ano neznám jí, protože se nebudu zajímat o takovou....
          • Jedno video nic nedokazuje!!!Nikdo není perfektní..chápeš?! Kdyby tě Ariana nezajímala,tak na tuhle stránku ani nejdeš..nezajímalo by tě to,takže na tom něco bude...mimochodem klidně nenávid Arianu,nikdo ti to nebere..Ariana totiž o nic nepřijde,ale pochybuju o tobě.
            • Ariana je podle mě dobrá. Neříkám že skvělá, ale mám jí ráda protože je hodná, což plno zpěvaček není... A navíc jedno video NIC NEDOKAZUJE!!!!! Protože, jestli se to Ari nepovedlo, tak to je možné, ale jedno video nic nedokáže. Podívala jses i na jiná videa? Kde Ari krásně vyzpívá výšky? No, asi ne... (PS: Koukni na píseň "Focus" kde nakonci krásně vyzpívá výšky. :-)
  • Moc hezká není , víc se mi líbí jako Cat . V Victorious i v Sam&Cat je dobrá .
    Překvapilo mě že měří jenom 155 cm . *8*
    Žádná krasavice to zrovna není ale herečka a zpěvačka výborná ! Obdivuju
    její hlasový rozsah !!!!!!!!! Mám tě ráda tak se měj Ari . Nemusíta ji urážet ...
  • já sem jají nej nej nej nej nej nej nej faninka miluji jí moc,moc jí fandim ty si moje nej !!!!!!! *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit