-
Arianě je 21 ??? FAKT JO??? Já myslela že jí je míň než 21 tak 17/18 ale 21 ?? Oppps tk toje dost .... :) Jinak mám jí moc ráda .... Je úžasná krásně zpívá a bejt na jejím koncertě tak to bude nejlepší den života ... :) :333
I♥U ARIANA GRANDE :))) :* -
-
Mám kamarádku který je 20 a vypadá na 14 ( a to se i docela dost maluje ) takže si myslím že je blbost rozebírat věk ale jinak souhlasím že je dokonalá.Mě by musela odvést rychlá kdybych vyděla Ari *14* *14* *14* *14*
-
-
Ahojky i já jako vy jsem velkou fanynkou Ariany
-
Mne prijde Ariana jako hrozne prisladla a namyslena pizda. Ale nemyslim to ve zlym ja ji znam jen z televize.
-
jo a prosím odepiš :* *14* *14* *14* *14* *14* *14* si prostě dokonala *14* *14*
-
trpí anorexii
-
-
Ahoj Jack974 no nejdříve jsem si myslela , že to jsou výmysly,ale jak si čtu v časopisech a dnes jsem se koukla na arianin profil tak je to bohužel tak.Trpí anorexii a jestli někdo nevěří tak se můžete podívat na její twitter tam psala zprávy , že jí je zle.
Moc si přeji,aby se z toho ari dostala.
No jen jsem to měla na srdci.
A je mi líto těchto zpěvače ari trpí anorexii a selena G.má zas nějakou nevyléčitelnou nemoc a nejzajímavější na tom je , že jsou si tyto dvě zpěvačky velmi podobné. -
-
Taky sem to nevedela,ale potom mi.to rekla jedna kamaradka ktera se o Arianu strasne zajima a rekla mi to.Ma sice hodne hubenou postavu,ale ma ji fakt peknou..takze bych ji na anorekticku opravdu netypla:/ driv byla takova oplavanejsi..ani sem si toho nevsimla jak sttasne zhubla,az ted kdyz sem se koukala prubezne na jeji fotky sem si uvedomila.ze je ted fakt hodne nhubena
-
-
Není anorektička buď má žaludočné problémy , Človek dakedy trpí ale keby bola anorektička vždy vracá keď niečo zje je chudá ale štíhla
-
-
-
-
a to se musíš vitahovat jako jo víš tomu se říká že si namišlená ! *5*
-
-
ehm.... jenny .... prosím , nepiš komentáře, když jen v tehle jednoduché větě uděláš 2 gramatické chyby ... a to nemluvně o čárkách , o kterých si zřejmě nikdy neslyšela :p
-
-
:*
-
no aspon sem bohata nez ty nino
-
mam tě rada Ariano a mas milej oblicej a milej hlas *4* *4* *4* *4* *4* *4* jsi hezká *5* *5* *5* *3* *3* *3* *4*
-
Lidi,jestli nevěříte že je hnusná bez make-upu tak jděte na YouTube vyhledejte:famous singers without make-up(celebrities before & after 2017)a když to vyhledáte tak tam tu vaši krásku máte hned na obrázku!to je teda podobana kráska!hmmm moc krásná!;-)))