Přejít na výpis diskuzí

Ariana Grande

OSOBNOST 9.4.2010 
440 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj ariana si jedna z mojich naj spevacok a hereciek. I LOVE YOU Ariana.
    • Bez urášky laro ale I LOVE YOU znamená miluju tě tak bacha na to. *1*
    • laro ty jsi slovanka vid. *1* *1* budem KAMARÁDKY *1* *1* *15*
  • I love Ariana Grande *1* *2* *15* *3* *14* *4*
    • ty jsi napsala já tebe ariana grande. měl tam být otazník ty jse jmenuješ sára a bydlíš na 1 máje sídliště. protože mi tam máme sáru. *3* *3* *3*
  • Sice dobrá zpěvačka ale to v tom obchodu je nechutné *11*
    • lulu promin já to chtěla napsat na mario 123 sorry.
    • hele lulu ona není nechutná.je to hodná a slušná holka a kdyby byla taková jak si ty myslíš tak měla sprostá videa.ale ona je nemá.
      • a co že měla sprostá videa do toho ti nic ale vubec nic neni jo. stěra stěra...... něco víc bys chtěla říct tak do toho. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
      • hele přestan ponižovat lidi nebo ponížím já tebe a to teprve ty budeš za trapku .jo a nech lulu napokoji jo. alspon kdyby ses k nekomu zachovala pěkně. *16* *16* *16* *11* *11* *10* *10* *11* *12* *12*
      • ty jsi nechutná jo přestan machrovat před lidmi jo. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *11* *11* *11* *11*
  • Ariana chodí s justinem bieberem podle votek fůj justin bieber blééé zvedá semi z něj žaludek *16* *11* *11*
    • mě se s tebe zvedá žaludek.a jak to víš podle fotek nikdo nic nezjistí jo to jsou jen drby. *11* *11* *11*
    • hele dadinko máš pravdu justin je bléee.ariana se pořád hodí k big seanovi.myslíš si to taky? jo a eště nic proti arianě.
    • oprava podle fotek *4*
  • Nikolka böhmová drz svoju peknú pusu.
  • Dobrá speváčka
  • Ahojky......Ariana Grande je moje nejlepší zpěvačka na světě furt poslouchám její písničky...je prostě nej.....mám ji ráda a kdo si myslí že neumí zpívat tak ať jde do p*de**
  • Ariana je moje nej oblibenějši spěvačka a mam ji moc rada *14*
  • Vše nej Ari
  • Ahoj si moc moc moc pěkná a hezky zpíváš na tvůj hlas nikdo nemá seš moje nejoblíbenější zpěvačka :D ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit