-
Arnold
Jsem velkej Arnieho fanoušek už hodně dlouho hudbu. Každej jeho film miluju, viděl sem aspoň desetkrát a bavíc hoi sbírám. Vytvořil sem mu i vlastní stránky:
www.arnoldsfilmography.n olimit.cz *1* *3* -
Arnie je prostě Arnie
Arnold je pro mě vzor už od 11 let, to co on dokázal se povedlo málokomu a T4 bez Arnolda , nemá smysl. Sylvestr S. natočil po X-letech Ramba i Rockyho a i po těch letech to bylo super a náhrada za Arnolda - NEEXISTUJE. Arnie je můj miláček a vždy bude. *14* -
Re: miláček
jo a ještě se mi líbí arnold ve filmu barbar conan -
miláček
strašně ho miluju. nejvíce se mi líbí v komedii rolničky kam se podíváš a v akčních filmech vetřelec tam jsou nejvíce vidět ty jeho svaly. pak se mi líbí sylvester stallone v akčním filmu rambo 1, 2, 3 *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
fakt
teda to je husty ono je mu vazne 61?no teda nevipada na to *14* -
:-)
Od mala se mi líbil *14* -
Chybí filmy
není tu Kaktusový Jack a Herkules v New Yorku -
Re : Nitra
Van Damme a klasicky akcny herec? To hadam nie... Podla mna je 5 klasickych akcnych hercov
1 Arnold Schw.
2 Sylvester Stallone
3 Bruce Willis
4 Steven Seagal
5 Harrison Ford /Indiana Jones/ -
Re: I´ll be back!
to je škoda Portože ona mu ta role dost seděla *14* -
Dobrý film
Chci vám poradit jeden Arnieho dobrý film.Jmenuje se Pravdivé lži.Je to spíše akční.Asi jste ho už viděli,ale je dost dobrý. -
I´ll be back!
Arnold je legenda..Každý se vždy těší na "I´ll be back" *1* ..škoda.. že to neplatí u T4 *9* -
Re: T4
termoš=arnie... to je přece jasný... *1* -
Re: Komedie
policajt ze školky neměl chybu.. :-D -
Arnold
Arnold Schwarzenegger,Jean Claude Van Damme,Sylvester Stallone naj herci akčných filmov. *4* *3* *3* *5* -
Arnold
V Komande je velmi dobrý je to skvelý herec. *4* *3* *3* -
ARNOLD SCHWARZENEGGER
V špinavej dohode-Raw Deal z roku 1986 je fajnový super akčný film. *4* *3* *3* *5* -
arnold
arnold je proste super strasne ho zeru je proste upe bozi .. arni je nejlepsi..!!! *14* *3* *14* *14* -
Arnold Schwarzenegger
Arnold sa mi najviac páči v Terminátorovi 1. *4* -
Komedie
Ale ani komedie s Arnoldem nejsou špatné.Uvedu tu několik z nich.Jsou to například komedie Junior,Dvojčata,Policajt ze školky,Rolničky,kam se podíváš a další.Mám je docela rád. -
arni
mohl by hrát v televizi v dalších filmech *4*