-
♥
Dnes se pro Ashley chystá narozeninová oslava těším se na fotky áá *14* pak je sem přidám *14* -
-
Re: ♥
Wow *4* -
-
Re: Re: ♥
http://greenedaily.blog.cz/1102/cel ebrating-in-pure-nightclub-in-las-v egas-19-2-2011#pridat-komentar ááách byla užasná nádhernááá Miluji tě Ashley a jdu je přidat *14* -
-
Re: Re: Re: ♥
Přidali se ti *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ♥
Konečně jsem ráda *14* *14*
Ona tam byla tak nádherná *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ♥
*14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ♥
Jojo! Já ji miluju! :-* Naprosto úžasná!
-
-
-
-
-
-
áách jo
Prosím nehádejte se jsem nový správce *4*
Děkuji *3* -
-
Re: áách jo
Ahoj , no konečně se tu objevil někdo kdo to tu srovná *5* . Přestala jsem sem chodit , když mě a ostatní tu urážela Z.u.k.a. , tak doufám že se tu už nikdo takový neobjeví *4* nebo ho sem nepustíme *15* . Pokud někdo nemá rád Ashley , tak si myslím že existuje hodně anitiklubů tak ať jsi jdou tam *13* . -
-
Re: Re: áách jo
Ohhh fajn už bylo načase sem nekoho poslat *3* Děkuju že seš tu a hlídáš to -
-
Re: Re: Re: áách jo
To se nebojte jenom uvidím že je Ashley škaredá a hned mažu já nejsem takový správce že se na někoho vykašle naopak na nikoho se nevykašlu to se nebojte *14* -
-
Re: Re: Re: Re: áách jo
Jj pravda *14*
-
-
-
-
Re: áách jo
ju *4*
-
-
:(
S Demi byl o hodne hezci a to ze se kvuly tomu chudila slozila...Ale neni to vina jenom Ashley ale taky Joea.To same udelal i Taylor Swift se kterou se rozesel kvuli Camille Belle takze na tom asi neco bude :D
Kdyby porad nestridal holky jak ponozky...
Ale podle me vypadal vedle Demi tak nejak ,,mladsi"
ted kdyz je ze starsi holkou obleka se divne a nechava si narust vousy-mozna proto aby nebylo poznat ze je Ash starsi :D :D -
-
Re: :(
Nemyslím si že by za to mohla Ashley ale je to hlavně na Joeovi on má těch holek spoustu tak si myslím že když chodil s Demi tak jste na ni nadávaly protože kvůli tomu přestal chodit Taylor atd. Takže až bude zase chodit s někým jiným budete těm jeho přítelkyním nadávat stejně jako Ashley ... *8*
-
-
Proč ji pomlouváte ?
Proč Ashley pomlouváte na jejím fanklubu ? Pokud jí chcete pomlouvat taky jděte jinam !! A ten kdo ji pomlouvá a nenávidí tu nemá co dělat ! Ta Demi Lopato se složila proto že není normální ! Je to její věc a Ashley za to nemůže že ta Lopato neumí zvládat své pocity a že je tak ošklivá že ji nechce ani Joe !Ani se mu nedivím že ji opustil , udělal dobře ! *5* Kdo by taky chtěl Hysterickou a duševně nevyrovnanou Disney hvězdu , kterou už nikdo neobsadí do žádný role protože bere drogy a napadá lidi ! Spíš by měla jít na odborné léčení ! To je můj názor pokud se vám nelíbí je to váš problém , ale já to tak vidím a spousta fanoušků určitě taky ... -
-
Re: Proč ji pomlouváte ?
A kde to máme jinde řešit? :D S Demi byl joe mnohem hezci nez s o dva roky starsi zenskou.Ashley moc nemusim....
Vedle ni se joe obléká jako nejaky bezdomovec :D nic proti...
Takze JEMI Forever <3 *3* -
-
Re: Re: Proč ji pomlouváte ?
A co třeba u té váší Deminy? *3* Tam kde pomlouváte všechny ostatní hvězdy kromě těch vašich Disney hvězdiček *15* . -
-
Re: Re: Re: Proč ji pomlouváte ?
Jj, Nechte ji laskavě na pokoji! Todle je FANCLUB! A NÉ ANTICLUB!! Takže ji laskavě přestaňte pomlouvat, a pokud už jste s prominutím takový krávy že musíte pomlouvat tak to dělejte někde jinde! Adios! -
-
Re: Re: Re: Re: Proč ji pomlouváte ?
Přesně máš pravdu!!Chovají se jak malé kravy!! *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Proč ji pomlouváte ?
jj!
-
-
-
-
Re: Re: Proč ji pomlouváte ?
áááá nechte je už napokoji!
JÁ JE MILUJI JE TO TEN NEJKRÁSNĚJŠÍ PÁR NA SVĚTĚ I ZANESSKA PROSTĚ *14*
-
-
Souhlasím s tebou.
Hlavně Ashley může mít Jonase na malíčku a na každym dalším prstu dalších deset takových. Přeju jí všechno, co si přeje ona. Je to podle mě jedna z nejlepších hereček (pro mě samozřejmě celkově nejlepší, ale nestojim o další hádky... pouze můj názor)
Já se vůbec nedivim, že je Joe s ní. Být jím, jsem ten nejšťastnější chlap na světě. A nějaká Demi?? Jo možná to zní hnusně, ale ona se nemůže v mých měřítkách vůbec s Ashley srovnávat. Jelikož na stupnici od 0 do 10, kdy desítka je jako jednička ve škole, tak Demi má 1 a Ashley 1000 000 000 000 000 000 000 000 000 *4* -
Já to vidím ůplně stejně..
Myslíte že Joe bude chodit s Deminou?
Ehm..mno za 1.se ona chová jko děcko
2.se oblíká staromodně a maluje..
a 3.je to jeho věc tak ho nechte bejt a Ash taky! *8*
-
-
..
Ježiš no a co Ash se k Joeovi hodí víc Demi ať si chodí s popelnicí nevím co proti temu máte je to jejich věc *8* -
-
Re: ..
Taky si myslím.Nemaj důvod jí za to nadávat a jestli jí za to nadávaj tak jsou to asi malý holky co si myslí že někdy samy budou s Jonasem a maj potřebu ho "chránit". *8* *15* -
-
Re: Re: ..
Sakra přesně..to jsou děti beztak jako myslíte že by s vámi on chodil?
Ha tak to se pletete.. *1* *5*
-
-
-
novinky??
Neívte jestli AShley nenatáčí nějakej film nebo tak něco?? když nepočítám rozbřesk.. *4* *4* -
-
Re: novinky??
No nemyslím si že je otřesná , je to docela super herečka.A nemůže za to že se nějaká disney "hvězdička" zbláznila z toho že nemá přítele a je nekotrolavatelná a hysterická . Nemusíte jí nadávat jen prtože ta nána se dělá zajímavou jako že se sesypala a má zachvaty když neni s Jonasem atd. Jo a myslím že si za to ta Deny může sama nemá si vybírat kluka co ji nechce ...
*15*
-
-
Jonas?
Ahojte lidičky, objevili se fotky Adhley s Joe Jonasem. Moje otázka je jednoduchá, prostá :D:D Co s ní má? Neví to někdo??? Zajímalo by mě to, jestli jsou jenom přátelé, nebo něco víc??? Moc děkuji za odpovědi a názory =)) -
-
Re: Jonas?
Ashley s Joem chodí.Na veřejnost se ukázaly fotky jak se ti dva líbají atd..moooc jim to přeju.Sluší jim to *14* *14* *1* -
-
Re: Re: Jonas?
To ste nevěděly?? *7*
Chodí spolu už šíleně dlouho a těch fotek co spolu maj na veřejnosti je mrtě hlavně Candids ... a už to přiznaly dávno že spolu chodí ... A mě osobně se spolu taky nelíbí miluju je oba dva ale prostě Joe a Demi forever ... to byl best pár ... Ale tak když jim to klape tak good, ale štve mě to že Joeho rodina Ashley nenávidí ... *9* Že prej sou nábožně založený nějak prostě a jak Ash měla ten incident s těma fotkama tak jí nenávidí ... a já říkám že sou to kokoti ... to se dneska stane každýmu ... chudák Ashley ... *9* -
-
Re: Re: Re: Jonas?
MAUTINKA JONAS: jo tak ty sis psala s Joem jo? :D:D:D
-
-
-
Re: Jonas?
Čauky...Jdu ti odpovědět..Psala jsem si s Joem a prý spolu chodí..Moc se mi jako PÁR nelíbí ale jinak jim to docela sluší ale víc mu to slušelo s Demi a nebo s tou Chelsea...Ale lásce neporučíš...Ale jsou to kamarádi a chodí spolu *14*
-
-
pejsek
Ashley má krásného pejska, teda mně se strašně líbí, dokonce jsem četla že Ashley zachránil život. -
...
zdá se mi to,nebo měla v twilight svoje vlasy a v dalších dílech už jenom paruku??? *7* -
-
Re: ...
Já si myslím, že měla jen v prvním díle své vlasy....protože jsem videla hodně fotek, na kterých byla nakrátko.... -
-
Re: Re: ...
ANo ... to už psaly dřív v prvním díle měla svoje vlasy nechala si je kvůli Twilight ostříhat, ale souhlasila že do dalších dílů bude mít paruku protože stejně jako Kristen nechce mít kvůli filmu furt vlasy tak jak je potřeba ale skouší různý účesy ... ale jinak v prvním díle měla svoje, a abych pravdu řekla tak ty vlasy co má v Twilight sou best děsně jí tot ak sluší ... střelená Alice je prostě nejlepší ... miluju jí z Cullenů nejvíc ... *14* *15*
-
-
Re: ...
ve všech měla paruku ne? -
-
Re: Re: ...
jo ve všech měla paruku
-
-
Re: ...Vlasy
taky si myslím!!!
-