Přejít na výpis diskuzí

Ashley Greene

OSOBNOST 13.5.2008 
350 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sarda

Nejoblíbenější

moje nejoblíbenější postava ze Stmívání *14* FAkt ji žerůůů *14* Strašně ji to tam sluší *4*
  • skodovavera

.....

Ashley je z Twilight nejky fakt supr! *3* *3* *3* *3* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14*
    • karolii

Re: .....

jj to je fakt.Je moc boží.nej,nej herečeka z celého filmu *3* A každým dalším dílem ji sluší čím dál víc *4* *3* je prostě nej *4*
  • your-darling

...

Tý jo..v tom zatmění jí to hrozně moc sluší...=o)=o)
  • Y.L.O.

*3* *3* *15* *14* *14* *14* *15* *14* *14* *14* *15* *14* *14* *14* *15* *3* *3* *4* *4* *4*
  • miley15

:)))))

Ashley teraz chodí s niekým??
    • kajuska4

Re: :)))))

jj *3*
      • miley15

Re: Re: :)))))

a s kým??
        • kajuska4

Re: Re: Re: :)))))

nwm....
          • katuska_love

Re: Re: Re: Re: :)))))

*1* *3*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :)))))

Chodí s Joem Jonasem a už dcl dost dlouho
            • ashley_love

*1* ja myslim ze ted z nikym nechodi! Chodila z Kellanem Lutzem a Chasem Craswordem!
            • kajuska4

*1*
  • n.e.s.s.i.n.k.a.

ashleyyy moje slunicko

ahojky ashley je moje slunisko nejvetsi *4* mam ji mocccinky rada je proste super ASHLEY IS BEST!!! *14* ja ji zboznuji mocinky moc je to moje stesticko *3* a slunicko *4* mam ji mocccccccinky rada a je best a to uz sem rikala ale je to moje slunííííííčko *4*
  • n.e.s.s.i.n.k.a.

ahojky

no ahojky mam ashlenku moccinky rada *1* *14* *14* a mam rada vsechny co ji maji radi a nepolouvaji ji je vazne skvela *3* *4* *3* *3* a vazne bych si ji ve stmivku poustela porad a kdyz sem ji videla v new moon mlem sem se polila *1* no jeeeeeeeeee GREAT
    *14*
    • kajuska4

Re: ahojky

jj přesně *14* přidala jsem fotku Nessy a Ashley jak jdou kuknite se je přidaná *14*
      • esme.cullen

Re: Re: ahojky

JJ Ash je uzasna jako Alice i herecka je to mooooooooooooooooc uzasna a dobra!!:-)
        V Eclipse je taky mooocky hezu!:-) *14*
        • Re: Re: Re: ahojky

Ano, máte pravdu.. *4* *14*
          Jsem si ji oblíbila..Je úžasná! *14* *4*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ahojky

jj *4* *14*
  • Ashleynkááá

Miluju jí strašně moc ... *14* *14* *14*
    Stejně jako AshNessynka nebo Avrilka je i Ashleynka úžasná, prostě skvělá, a Kristen taky, ale prostě nikdo nemá ve Stmívání nad blázínka Ashleynku=Alici *14*
    Jseš prostě supéééér *14* *14* *14*
    • super ashley

ahoj alice.jak se mas.uz jsme si obenali s kamoskou 2 plakaty s tebou.hesky vihazujes mic moc se mi to libi.a libi semi jak mas ty vlasy.kolik je ti let.meje v 5.12 na certy mi bude 10.chodim do 3.a.ta kamoska jse jmenuje Sara nestavalova.a ja jsem martina spurna *3* *4*
      • sarda

Re: super ashley

mno pochybuju, že ti odepíše *1* *3*
    • Re: Ashleynkááá

miluju ashley je proste viborna herecka,a ve stmivani je uplne viborna.ja meznam lepsi herecku nez ty.jsi proste cool *3* *4* *4*
      • kajuska4

Re: Re: Ashleynkááá

přesněěěěěěěěěěě *14*
  • n.e.s.s.i.n.k.a.

Stmívání

ahoj ashley je cool herečka ve stmíváni byla úžasná a s krátkyma vlasama je pro mně cool mam *14* *14* ji moc rada!!!! a stejne jako brittany murphy je *4* *4* *4* andel !!!!!
    • Re: Stmívání

ahoj ashley do ty dobi nez jsme videli stmivani nevjedeli vubec nic.pak jsme se koukly s sestrou na stmivani a ja te zboznovala.pak jsme se na to koukly s komoskou a zboznovali jsme te obe dve *4* *4* .uz jsme se naucili jak hazis tim mickem a denam to dobre.a uz mame dalsi tvoje fanousky.uz mam nekolik plakatu od stmivani *3*.a na tom plakate te uplne zboznuju.kdybich jsi mela vibrat plakat stmivani nebo tebe byla bys to tz *4* *3*. mam te moc rada *4* *4* *3*

ja taky miluju ashley.a s kratkyma vlasama ti to strasne slusi.ja se snazim byt jako ty *14* .to mi z moji kamaratkou se te snazime strasne napodobat.ja alici ve filmu stmivani a uplne vsechno vime *14* *3* *4* .

filmi Twilinght saga si objednala joje segra líbi se ji tam Edward.a mne se libi alice a tim chci ric ashley je proste super cool a to si misli i moje nej kamoska neni rovno aby se mi nebila jak sem rekla je proste cool. *3* *14*
    • kajuska4

Re: Stmívání

ano to jo *14* *4*
      • esme.cullen

Re: Re: Stmívání

jj Nessy Ash je ve Stmivani naprosto užasna!!
        • kajuska4

Re: Re: Re: Stmívání

jj *4* *14*
      • n.e.s.s.i.n.k.a.

AHOJ!!!

ahojky je tu nekdo no tak nic no ashley je GREAT *15* *3* *14* *4* *14* je hezka happy *1* *1*
        • kajuska4

Re: AHOJ!!!

j *4* já tu jsem ale ty tu zas nejsi *15*
  • jessica13

Ashley

is the best I love her very talented she is beautiful *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • esme.cullen

Re: Ashley

Yeah Jess it is true! *1* *14* *14* *14* *14* Ash is BEST! and very much GREAT actress! I love her too!! *14*
      • Re: Re: Ashley

esme je strasne sinpatycka kdys bella poprvi ke cullenum bila strasne sinpaticka.
        • esme.cullen

Re: Re: Re: Ashley

jj Esme je sympaticka:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit