-
Nejoblíbenější
moje nejoblíbenější postava ze Stmívání *14* FAkt ji žerůůů *14* Strašně ji to tam sluší *4* -
.....
Ashley je z Twilight nejky fakt supr! *3* *3* *3* *3* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: .....
jj to je fakt.Je moc boží.nej,nej herečeka z celého filmu *3* A každým dalším dílem ji sluší čím dál víc *4* *3* je prostě nej *4*
-
-
...
Tý jo..v tom zatmění jí to hrozně moc sluší...=o)=o) -
Y.L.O.
*3* *3* *15* *14* *14* *14* *15* *14* *14* *14* *15* *14* *14* *14* *15* *3* *3* *4* *4* *4* -
:)))))
Ashley teraz chodí s niekým?? -
-
Re: :)))))
jj *3* -
-
Re: Re: :)))))
a s kým?? -
-
Re: Re: Re: :)))))
nwm.... -
-
Re: Re: Re: Re: :)))))
*1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)))))
Chodí s Joem Jonasem a už dcl dost dlouho -
*1* ja myslim ze ted z nikym nechodi! Chodila z Kellanem Lutzem a Chasem Craswordem! -
*1*
-
-
-
-
-
-
ashleyyy moje slunicko
ahojky ashley je moje slunisko nejvetsi *4* mam ji mocccinky rada je proste super ASHLEY IS BEST!!! *14* ja ji zboznuji mocinky moc je to moje stesticko *3* a slunicko *4* mam ji mocccccccinky rada a je best a to uz sem rikala ale je to moje slunííííííčko *4* -
ahojky
no ahojky mam ashlenku moccinky rada *1* *14* *14* a mam rada vsechny co ji maji radi a nepolouvaji ji je vazne skvela *3* *4* *3* *3* a vazne bych si ji ve stmivku poustela porad a kdyz sem ji videla v new moon mlem sem se polila *1* no jeeeeeeeeee GREAT
*14* -
-
Re: ahojky
jj přesně *14* přidala jsem fotku Nessy a Ashley jak jdou kuknite se je přidaná *14* -
-
Re: Re: ahojky
JJ Ash je uzasna jako Alice i herecka je to mooooooooooooooooc uzasna a dobra!!:-)
V Eclipse je taky mooocky hezu!:-) *14* -
-
Re: Re: Re: ahojky
Ano, máte pravdu.. *4* *14*
Jsem si ji oblíbila..Je úžasná! *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojky
jj *4* *14*
-
-
-
-
-
Ashleynkááá
Miluju jí strašně moc ... *14* *14* *14*
Stejně jako AshNessynka nebo Avrilka je i Ashleynka úžasná, prostě skvělá, a Kristen taky, ale prostě nikdo nemá ve Stmívání nad blázínka Ashleynku=Alici *14*
Jseš prostě supéééér *14* *14* *14* -
-
super ashley
ahoj alice.jak se mas.uz jsme si obenali s kamoskou 2 plakaty s tebou.hesky vihazujes mic moc se mi to libi.a libi semi jak mas ty vlasy.kolik je ti let.meje v 5.12 na certy mi bude 10.chodim do 3.a.ta kamoska jse jmenuje Sara nestavalova.a ja jsem martina spurna *3* *4* -
-
Re: super ashley
mno pochybuju, že ti odepíše *1* *3*
-
-
Re: Ashleynkááá
miluju ashley je proste viborna herecka,a ve stmivani je uplne viborna.ja meznam lepsi herecku nez ty.jsi proste cool *3* *4* *4* -
-
Re: Re: Ashleynkááá
přesněěěěěěěěěěě *14*
-
-
-
Stmívání
ahoj ashley je cool herečka ve stmíváni byla úžasná a s krátkyma vlasama je pro mně cool mam *14* *14* ji moc rada!!!! a stejne jako brittany murphy je *4* *4* *4* andel !!!!! -
-
Re: Stmívání
ahoj ashley do ty dobi nez jsme videli stmivani nevjedeli vubec nic.pak jsme se koukly s sestrou na stmivani a ja te zboznovala.pak jsme se na to koukly s komoskou a zboznovali jsme te obe dve *4* *4* .uz jsme se naucili jak hazis tim mickem a denam to dobre.a uz mame dalsi tvoje fanousky.uz mam nekolik plakatu od stmivani *3*.a na tom plakate te uplne zboznuju.kdybich jsi mela vibrat plakat stmivani nebo tebe byla bys to tz *4* *3*. mam te moc rada *4* *4* *3* -
ja taky miluju ashley.a s kratkyma vlasama ti to strasne slusi.ja se snazim byt jako ty *14* .to mi z moji kamaratkou se te snazime strasne napodobat.ja alici ve filmu stmivani a uplne vsechno vime *14* *3* *4* . -
filmi Twilinght saga si objednala joje segra líbi se ji tam Edward.a mne se libi alice a tim chci ric ashley je proste super cool a to si misli i moje nej kamoska neni rovno aby se mi nebila jak sem rekla je proste cool. *3* *14* -
ano to jo *14* *4* -
-
Re: Re: Stmívání
jj Nessy Ash je ve Stmivani naprosto užasna!! -
-
Re: Re: Re: Stmívání
jj *4* *14*
-
-
AHOJ!!!
ahojky je tu nekdo no tak nic no ashley je GREAT *15* *3* *14* *4* *14* je hezka happy *1* *1* -
-
Re: AHOJ!!!
j *4* já tu jsem ale ty tu zas nejsi *15*
-
-
-
-
Ashley
is the best I love her very talented she is beautiful *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Ashley
Yeah Jess it is true! *1* *14* *14* *14* *14* Ash is BEST! and very much GREAT actress! I love her too!! *14* -
-
Re: Re: Ashley
esme je strasne sinpatycka kdys bella poprvi ke cullenum bila strasne sinpaticka. -
-
Re: Re: Re: Ashley
jj Esme je sympaticka:-)
-
-
-