Přejít na výpis diskuzí

Ashley Greene

OSOBNOST 13.5.2008 
350 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: ..

Taky si myslím.Nemaj důvod jí za to nadávat a jestli jí za to nadávaj tak jsou to asi malý holky co si myslí že někdy samy budou s Jonasem a maj potřebu ho "chránit". *8* *15*
  • kajuska4

..

Ježiš no a co Ash se k Joeovi hodí víc Demi ať si chodí s popelnicí nevím co proti temu máte je to jejich věc *8*
  • Re: novinky??

No nemyslím si že je otřesná , je to docela super herečka.A nemůže za to že se nějaká disney "hvězdička" zbláznila z toho že nemá přítele a je nekotrolavatelná a hysterická . Nemusíte jí nadávat jen prtože ta nána se dělá zajímavou jako že se sesypala a má zachvaty když neni s Jonasem atd. Jo a myslím že si za to ta Deny může sama nemá si vybírat kluka co ji nechce ...
    *15*
  • your-darling

novinky??

Neívte jestli AShley nenatáčí nějakej film nebo tak něco?? když nepočítám rozbřesk.. *4* *4*
  • z.u.z.k.a

Re: Re: Re: Jonas?

MAUTINKA JONAS: jo tak ty sis psala s Joem jo? :D:D:D
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :)))))

Chodí s Joem Jonasem a už dcl dost dlouho
  • puspuspusinka

Re: Re: ...

ANo ... to už psaly dřív v prvním díle měla svoje vlasy nechala si je kvůli Twilight ostříhat, ale souhlasila že do dalších dílů bude mít paruku protože stejně jako Kristen nechce mít kvůli filmu furt vlasy tak jak je potřeba ale skouší různý účesy ... ale jinak v prvním díle měla svoje, a abych pravdu řekla tak ty vlasy co má v Twilight sou best děsně jí tot ak sluší ... střelená Alice je prostě nejlepší ... miluju jí z Cullenů nejvíc ... *14* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Jonas?

To ste nevěděly?? *7*
    Chodí spolu už šíleně dlouho a těch fotek co spolu maj na veřejnosti je mrtě hlavně Candids ... a už to přiznaly dávno že spolu chodí ... A mě osobně se spolu taky nelíbí miluju je oba dva ale prostě Joe a Demi forever ... to byl best pár ... Ale tak když jim to klape tak good, ale štve mě to že Joeho rodina Ashley nenávidí ... *9* Že prej sou nábožně založený nějak prostě a jak Ash měla ten incident s těma fotkama tak jí nenávidí ... a já říkám že sou to kokoti ... to se dneska stane každýmu ... chudák Ashley ... *9*
  • Re: Jonas?

Ashley s Joem chodí.Na veřejnost se ukázaly fotky jak se ti dva líbají atd..moooc jim to přeju.Sluší jim to *14* *14* *1*
  • Re: Jonas?

Čauky...Jdu ti odpovědět..Psala jsem si s Joem a prý spolu chodí..Moc se mi jako PÁR nelíbí ale jinak jim to docela sluší ale víc mu to slušelo s Demi a nebo s tou Chelsea...Ale lásce neporučíš...Ale jsou to kamarádi a chodí spolu *14*
  • karolii

Re: .....

jj to je fakt.Je moc boží.nej,nej herečeka z celého filmu *3* A každým dalším dílem ji sluší čím dál víc *4* *3* je prostě nej *4*
  • Re: ...

Já si myslím, že měla jen v prvním díle své vlasy....protože jsem videla hodně fotek, na kterých byla nakrátko....
  • Jonas?

Ahojte lidičky, objevili se fotky Adhley s Joe Jonasem. Moje otázka je jednoduchá, prostá :D:D Co s ní má? Neví to někdo??? Zajímalo by mě to, jestli jsou jenom přátelé, nebo něco víc??? Moc děkuji za odpovědi a názory =))
  • smileyteri

pejsek

Ashley má krásného pejska, teda mně se strašně líbí, dokonce jsem četla že Ashley zachránil život.
  • smileyteri

Re: Re: ...

jo ve všech měla paruku
  • selena-evicka

Re: ...

ve všech měla paruku ne?
  • Re: ...Vlasy

taky si myslím!!!
  • ashley_love

Re: Re: Re: Re: Re: :)))))

*1* ja myslim ze ted z nikym nechodi! Chodila z Kellanem Lutzem a Chasem Craswordem!
  • your-darling

...

zdá se mi to,nebo měla v twilight svoje vlasy a v dalších dílech už jenom paruku??? *7*
  • ashley

lovesíkuju *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit