Přejít na výpis diskuzí

Ashley Greene

OSOBNOST 13.5.2008 
350 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

Re: Re: Re: Stmívání

jj *4* *14*
  • kajuska4

Re: Re: Ashleynkááá

přesněěěěěěěěěěě *14*
  • Re: Stmívání

ja taky miluju ashley.a s kratkyma vlasama ti to strasne slusi.ja se snazim byt jako ty *14* .to mi z moji kamaratkou se te snazime strasne napodobat.ja alici ve filmu stmivani a uplne vsechno vime *14* *3* *4* .
  • Re: Ashleynkááá

miluju ashley je proste viborna herecka,a ve stmivani je uplne viborna.ja meznam lepsi herecku nez ty.jsi proste cool *3* *4* *4*
  • Re: Happy birthday!!!!!!!!:-*

az budes mit narosky napisemeti takovi blahoprani ze budes koukat asi takle to bude vipadat vsechno nejjjjjjjjjjjjelepsi k birthday *3* *3*
  • Re: čauky Ashleynky

ashley je ta nejlepsi herecka jakou sem kdy potkala jeji fotky jsou skveli a opravdu miluje nikki roberta to je ale zahada protoze sem to videla v casopisu
  • Re: Re: Ashley

esme je strasne sinpatycka kdys bella poprvi ke cullenum bila strasne sinpaticka.
  • Re: Stmívání

filmi Twilinght saga si objednala joje segra líbi se ji tam Edward.a mne se libi alice a tim chci ric ashley je proste super cool a to si misli i moje nej kamoska neni rovno aby se mi nebila jak sem rekla je proste cool. *3* *14*
  • Ashleynkááá

Miluju jí strašně moc ... *14* *14* *14*
    Stejně jako AshNessynka nebo Avrilka je i Ashleynka úžasná, prostě skvělá, a Kristen taky, ale prostě nikdo nemá ve Stmívání nad blázínka Ashleynku=Alici *14*
    Jseš prostě supéééér *14* *14* *14*
  • esme.cullen

Re: Re: Stmívání

jj Nessy Ash je ve Stmivani naprosto užasna!!
  • esme.cullen

Re: Ashley

Yeah Jess it is true! *1* *14* *14* *14* *14* Ash is BEST! and very much GREAT actress! I love her too!! *14*
  • kajuska4

Re: AHOJ!!!

j *4* já tu jsem ale ty tu zas nejsi *15*
  • n.e.s.s.i.n.k.a.

AHOJ!!!

ahojky je tu nekdo no tak nic no ashley je GREAT *15* *3* *14* *4* *14* je hezka happy *1* *1*
  • kajuska4

Re: Stmívání

ano to jo *14* *4*
  • n.e.s.s.i.n.k.a.

Stmívání

ahoj ashley je cool herečka ve stmíváni byla úžasná a s krátkyma vlasama je pro mně cool mam *14* *14* ji moc rada!!!! a stejne jako brittany murphy je *4* *4* *4* andel !!!!!
  • jessica13

Ashley

is the best I love her very talented she is beautiful *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • n.e.s.s.i.n.k.a.

hb

všechno nejkýýýýýýýýýýýýýýý
  • kajuska4

Re: Re: čauky Ashleynky

acha *4* *1* ttj taky jsem ju nějak nenašla *15*
  • klaruska44

Re: čauky Ashleynky

Kajushko není...tobě asi taky říkaly že je že?Nn není... *13* *1* ale Nessynka tam je takže to je hlavní *14* *14*

jinak Ashleynko vše nejlepší *14* plomin ale já tu nemohla v Nedělu *9*
  • kajuska4

čauky Ashleynky

V Bravo Girl je Ashleynka určo si ho kupte *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit