-
Re: Re: Re: Stmívání
jj *4* *14* -
Re: Re: Ashleynkááá
přesněěěěěěěěěěě *14* -
Re: Stmívání
ja taky miluju ashley.a s kratkyma vlasama ti to strasne slusi.ja se snazim byt jako ty *14* .to mi z moji kamaratkou se te snazime strasne napodobat.ja alici ve filmu stmivani a uplne vsechno vime *14* *3* *4* . -
Re: Ashleynkááá
miluju ashley je proste viborna herecka,a ve stmivani je uplne viborna.ja meznam lepsi herecku nez ty.jsi proste cool *3* *4* *4* -
Re: Happy birthday!!!!!!!!:-*
az budes mit narosky napisemeti takovi blahoprani ze budes koukat asi takle to bude vipadat vsechno nejjjjjjjjjjjjelepsi k birthday *3* *3* -
Re: čauky Ashleynky
ashley je ta nejlepsi herecka jakou sem kdy potkala jeji fotky jsou skveli a opravdu miluje nikki roberta to je ale zahada protoze sem to videla v casopisu -
Re: Re: Ashley
esme je strasne sinpatycka kdys bella poprvi ke cullenum bila strasne sinpaticka. -
filmi Twilinght saga si objednala joje segra líbi se ji tam Edward.a mne se libi alice a tim chci ric ashley je proste super cool a to si misli i moje nej kamoska neni rovno aby se mi nebila jak sem rekla je proste cool. *3* *14* -
Ashleynkááá
Miluju jí strašně moc ... *14* *14* *14*
Stejně jako AshNessynka nebo Avrilka je i Ashleynka úžasná, prostě skvělá, a Kristen taky, ale prostě nikdo nemá ve Stmívání nad blázínka Ashleynku=Alici *14*
Jseš prostě supéééér *14* *14* *14* -
Re: Re: Stmívání
jj Nessy Ash je ve Stmivani naprosto užasna!! -
Re: Ashley
Yeah Jess it is true! *1* *14* *14* *14* *14* Ash is BEST! and very much GREAT actress! I love her too!! *14* -
Re: AHOJ!!!
j *4* já tu jsem ale ty tu zas nejsi *15* -
AHOJ!!!
ahojky je tu nekdo no tak nic no ashley je GREAT *15* *3* *14* *4* *14* je hezka happy *1* *1* -
ano to jo *14* *4* -
Stmívání
ahoj ashley je cool herečka ve stmíváni byla úžasná a s krátkyma vlasama je pro mně cool mam *14* *14* ji moc rada!!!! a stejne jako brittany murphy je *4* *4* *4* andel !!!!! -
Ashley
is the best I love her very talented she is beautiful *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
hb
všechno nejkýýýýýýýýýýýýýýý -
Re: Re: čauky Ashleynky
acha *4* *1* ttj taky jsem ju nějak nenašla *15* -
Re: čauky Ashleynky
Kajushko není...tobě asi taky říkaly že je že?Nn není... *13* *1* ale Nessynka tam je takže to je hlavní *14* *14*
jinak Ashleynko vše nejlepší *14* plomin ale já tu nemohla v Nedělu *9* -
čauky Ashleynky
V Bravo Girl je Ashleynka určo si ho kupte *14* *4*