-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
až moc přehnané *1* -
Tak jako já taky dávám bacha aby mně někdo mojeho kluka nesbalil ale takhle mno nwm *1* *1* -
a to je důvod proč ji nemám ráda, prosím *1* *3* -
Re: Re: Re: Re: ..
poslala bych ti originalní článek z http://oceanup.com/ ale je to někde zahrabané protože to bylo tak před 2 měsícema :D -
Re: Re: Re: Re: ..
Ou!Hustý *9* -
Re: Re: Re: ..
* http://www.imagebam.com/image/bf668 4113089135 .. 2x jsem to tam dala sorry :D -
Re: Re: ..
Od Niny: Dneska jsem se setkala na letišti v Orlandu s Joem Jonasem a Ashley Greene. Joe byl zlatíčko, ale zdálo se, že je na něco naštvaný. Ashley byla trochu snob! Zeptala jsem se jí, jestli mě s Joem vyfotí mým fotoaparátem a ona se zeptala ,,Nechceš se vyfotit se mnou? Ehm, co?" a odešla od nás. Omluvil se mi, za to, co řekla a vyfotil se se mnou. Říkám, peníze za Twilight už nedám.¨------------
http://www.i magebam.com/image/bf6684113089135ht tp://www.imagebam.com/image/bf66841 13089135 -
hm
Lalalla nuda ale fakt *15* *15* -
Re: Re: ..
ok *1* -
Re: ..
:D dobře.. :D ale musíš si počkat, musím to najít *15* -
..
Tak schválně ukaž tu fotku! *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: ..!
tak to ti řeknu že se s ní nepoznáš reálně *1* ale net není bulvár, jsou tam i věci které říkali lidi když je viděli *15* *15* a k tomu vždy je fotka, že se s tím člověkem vyfotil :D přesně jak Ashley nechtěla vyfotit tu fanynku *15* byla k tomu i fotka s fanouškem (musel to někdo zřejmš vyfotit jiný :D ) a Joe měl na sobě stejné oblečení které měl na letišti, kde spolu byli *15* svoji chybu
uznávám že jsem se v tom hodně vyžívala *1* ale rozhodně toho nelituju *15* -
Ve všem já třeba těm na netu novinkám nevěřím já ničemu nevěřím prosímtě musíš jí poznat real a tady se nedá spamovat *1* -
děkuju za přednášku *1* *1* já to vím a taky jsem hned ze začátku napsala celý svůj názor! to vy jste tady začali jaká jsem kráva *15* pak jsem to ukončila a když jsem zjistila že jste to smazali, to jako.. tomu se teď směje každý *15* *15* a to mi fakt věř jako, pěknou historku jsem na FB měla *15* *15* a pak jsem napsala nový názor a zase smazané, tak to musíme přece i znovu napsat ne *15* a hádej .. smazané *15* *15* tak si říkám, jo zaspamuju si *15* ať jsou holky na prášky *15* . potom jste mi teda povýkladali že je hodná, ale furt jsi mi neodpověděla v čem je teda hodná *15* *15* -
Re: Re: Re: :D jako končím s vámi :D
njn -
Víš každý je jiný třeba si jiná já ona a tak nemůže bít nikdo stejný přemýšlej *3* -
Re: Re: :D jako končím s vámi :D
to je mi vážně někde *15* *15* hlavně že si to aspon přečte a zjistít jaká je.... *15* -
:D pro jistotu víš :DD někdo je deibl tady :D už jsem ti říkala co jsem tady před pár minutama psala ale kdyby jsi to nesmazala tak by sis to možná přečetla *15* *15* a ty mi řekni v čem je hodná!? :D pomohla někomu? :D nemocnému když je táák bohatá? :D ne neumí ani vyfotit fanynku s Joem :D jenom utrácet za párty a nákupy.. to jo *15* -
Re: :D jako končím s vámi :D
No konečně ale Ashley tyhle lidi ignoruje paaaaa *15* -
:D jako končím s vámi :D
já už fakt končím :D:D fakt to nejde se nesmát *1* *1* *1* jdu ji pomlouvat na twitter, to je lepší a je tam víc haters :D ashley píšou rovnou na její učet ale já ne :D ale newa no :D už fakt jako jdu, nuda jeste malé uplkané 12 leté holčičky oc prostě neví co je názor *13* *15* *15* SMĚJU SE VÁM *15* *15* *15*
moudrejší ustoupí *15* *15* xP