-
Re: Re: Re: Re: Re: ..!
Ježiši marja nejsem děcko abych nevěděla co to je twe *15* to ví i moje sestřenka které jsou 3roky *15* -
Chápu napiš tu nazor ale ne sprosté a hlavně ne furt!!Jako nevím co Ashley udělala to je jak kdyby ona šikanovala tebe!!Co by si s tím udělala??Hm??A jak by ses citilas??Teď mluvím slušně *5* -
Názor vyjadřuje specifické osobní hledisko jednotlivce, individuální stanovisko každého člověka, jedinečný postoj nějaké konkrétní osoby (formalizovaně pak i nějak organizované skupiny lidí) k určité skutečnosti. Vzhledem k tomu, že každý člověk, každý jednotlivec je unikátní individualitou, existuje faktická přirozená různost a různorodost rozličných názorů, jež je jen odrazem faktické různorodosti a pestrosti okolního světa jako takového. Názor tedy může být čistě individuální věc, může se ale jednat i o kolektivně sdílenou entitu, záleží vždy na konkrétní situaci a okolnostech.
Jedná se fakticky o myšlenkový útvar různeho obsahu: náhled, pohled, mínění, přesvědčení, bezprostřední poznání, osobní zkušenost. Názory se mohou týkat nejrůznějších entit, konkrétních i abstraktních, mohou se týkat i jiných názorů.
Podle Protagora názor vyplývající z jednotlivého pozorování fakticky nijak nezaručuje výlučnou platnost nějakého názoru, natož pak platnost trvalou, protože i když by byl názor pravdivý, nic nevylučuje platnost, oprávněnost, pravdivost i jiných názorů.
[editovat] -
projdi si net a zjisti si co je názor *15* -
Re: Re: Re: Re: ..!
Hm!!Aspoň se o tuhle dizkuzi starám!
A ne jako ostatní jsou správce a nemažou!
Papaa!! *15* -
Re: Re: Re: Re: už mě to nebaví, jste trapné :D
vám bude asi 8 - 12 co *7* *15* -
Re: Re: Re: ..!
a klidně ať mi smaže profil, ani sem poslední době nechodím :D a udělám si nový :D a můžu psát i bez profilu, takže si ani moc nepomůžeš *1* -
Re: Re: ..!
v pohodě, já náhlasila toho správce co maže názory :D -
Re: ..!
JÁ TĚ ZASE NAHLÁSÍM UŽ TEHO MÁM DOST!!A má vše skopírované co si tu psala!! *8* -
..!
Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce serveru OSOBNOSTI.cz za jejich obsah nenese zodpovědnost. Redakce OSOBNOSTI.cz si vyhrazuje právo smazat příspěvek, ve kterém jeho autor použije vulgární výrazy či zveřejní neplacenou reklamu. - NO ČTETE?? *15* MÁ TU BÝT NÁZOR! *13* A PŘED NĚKOLIKA MINUTAMA JSEM PSALA NORMÁLNÍ NÁZOR, PTALA SE NA OTÁZKU. A VULGÁRNÍ SLOVO TAM NEBYLO!! JESTLI TO BUDETE FURT MAZAT TAK VÁM TO TU KURVA ZASPAMUJU *16* -
Re: Re: Re: už mě to nebaví, jste trapné :D
Přesně Mončo máš pravdu konečně vypadla juchuu!! *16* *15* -
Re: Re: už mě to nebaví, jste trapné :D
Konečně!!!
A nevím kdo je trapný!!! Btw, my jsme si nezačali ale to stejně nemá cenu!!
Jo a já vím co je to upír!!... *1* *15* *8* ... Jo a že by ses omluvila to jsme u TEBE vážně čekali!!.... Sbohem! -
Re: už mě to nebaví, jste trapné :D
*agresivní *1* -
už mě to nebaví, jste trapné :D
hele víte co *15* polibte jsi prdel :D já s váma svůj drahocený čas ztrácet nebudu *15* *15* napíšu 1 velký názor a je tu povyk, sakra každý má právo na svůj názor! za to nemůžu že jste tak agresivné! na konci jsem se vám jenom smála *1* a vy furt bulíte, a křičíte, no a by jste se neposrali u toho komplu :D taky jsem četla že názor je kravinka :D nejdřív si to zjistice na netu co to je, strýček google napoví *3* *1* už mě to nebaví, budu jí nadávat se svýma kámoškama, to je lepší :DDD ty nejsou apson tak debilný jak vy :D tak pápápápá D:DD a zapomňte na to že se vám budu omlouvat, za názor se neomlouvá *15* *15* PS: pusťte si radši the vampire diaries ať zjistíte co je to upír *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: jj
jj! :) -
Re: Re: Re: Re: Re: Proč ji pomlouváte ?
jj! -
Re: Re: Re: Re: Proč ji pomlouváte ?
Přesně máš pravdu!!Chovají se jak malé kravy!! *9* -
Re: Re: Re: Proč ji pomlouváte ?
Jj, Nechte ji laskavě na pokoji! Todle je FANCLUB! A NÉ ANTICLUB!! Takže ji laskavě přestaňte pomlouvat, a pokud už jste s prominutím takový krávy že musíte pomlouvat tak to dělejte někde jinde! Adios! -
Jj holčiny máte pravdu *14* -
Ano pravda *14*