Přejít na výpis diskuzí

Ashley Greene

OSOBNOST 13.5.2008 
350 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • new photo?

Tak mě napadlo že tahle profilovka bych řekla že už je dost stará..a Ashley má spousty hezčích novějších fotek.. hm? tak bude někdo přemýšlet a změně pofilovky? :)
  • sarda

Nejoblíbenější

moje nejoblíbenější postava ze Stmívání *14* FAkt ji žerůůů *14* Strašně ji to tam sluší *4*
  • ashley

lovesíkuju *14* *14* *14*
  • smileyteri

pejsek

Ashley má krásného pejska, teda mně se strašně líbí, dokonce jsem četla že Ashley zachránil život.
  • ashley si super v twilighte si bola super mam ta rada skoda ze uz nieje 5 cast twiligt a ashley si moj idol a vizeras super skoda ze nebivas na slovensku a mas krasne vlasi ale najkrajsie boli v 2 casti twilight
  • your-darling

novinky??

Neívte jestli AShley nenatáčí nějakej film nebo tak něco?? když nepočítám rozbřesk.. *4* *4*
    • Re: novinky??

No nemyslím si že je otřesná , je to docela super herečka.A nemůže za to že se nějaká disney "hvězdička" zbláznila z toho že nemá přítele a je nekotrolavatelná a hysterická . Nemusíte jí nadávat jen prtože ta nána se dělá zajímavou jako že se sesypala a má zachvaty když neni s Jonasem atd. Jo a myslím že si za to ta Deny může sama nemá si vybírat kluka co ji nechce ...
      *15*
  • Proč ji pomlouváte ?

Proč Ashley pomlouváte na jejím fanklubu ? Pokud jí chcete pomlouvat taky jděte jinam !! A ten kdo ji pomlouvá a nenávidí tu nemá co dělat ! Ta Demi Lopato se složila proto že není normální ! Je to její věc a Ashley za to nemůže že ta Lopato neumí zvládat své pocity a že je tak ošklivá že ji nechce ani Joe !Ani se mu nedivím že ji opustil , udělal dobře ! *5* Kdo by taky chtěl Hysterickou a duševně nevyrovnanou Disney hvězdu , kterou už nikdo neobsadí do žádný role protože bere drogy a napadá lidi ! Spíš by měla jít na odborné léčení ! To je můj názor pokud se vám nelíbí je to váš problém , ale já to tak vidím a spousta fanoušků určitě taky ...
    • Re: Proč ji pomlouváte ?

A kde to máme jinde řešit? :D S Demi byl joe mnohem hezci nez s o dva roky starsi zenskou.Ashley moc nemusim....
      Vedle ni se joe obléká jako nejaky bezdomovec :D nic proti...

Takze JEMI Forever <3 *3*
      • Re: Re: Proč ji pomlouváte ?

A co třeba u té váší Deminy? *3* Tam kde pomlouváte všechny ostatní hvězdy kromě těch vašich Disney hvězdiček *15* .
        • ashley_love

Re: Re: Re: Proč ji pomlouváte ?

Jj, Nechte ji laskavě na pokoji! Todle je FANCLUB! A NÉ ANTICLUB!! Takže ji laskavě přestaňte pomlouvat, a pokud už jste s prominutím takový krávy že musíte pomlouvat tak to dělejte někde jinde! Adios!
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Proč ji pomlouváte ?

Přesně máš pravdu!!Chovají se jak malé kravy!! *9*
            • ashley_love

Re: Re: Re: Re: Re: Proč ji pomlouváte ?

jj!
      • katuska_love

Re: Re: Proč ji pomlouváte ?

áááá nechte je už napokoji!

JÁ JE MILUJI JE TO TEN NEJKRÁSNĚJŠÍ PÁR NA SVĚTĚ I ZANESSKA PROSTĚ *14*

Souhlasím s tebou.
      Hlavně Ashley může mít Jonase na malíčku a na každym dalším prstu dalších deset takových. Přeju jí všechno, co si přeje ona. Je to podle mě jedna z nejlepších hereček (pro mě samozřejmě celkově nejlepší, ale nestojim o další hádky... pouze můj názor)
      Já se vůbec nedivim, že je Joe s ní. Být jím, jsem ten nejšťastnější chlap na světě. A nějaká Demi?? Jo možná to zní hnusně, ale ona se nemůže v mých měřítkách vůbec s Ashley srovnávat. Jelikož na stupnici od 0 do 10, kdy desítka je jako jednička ve škole, tak Demi má 1 a Ashley 1000 000 000 000 000 000 000 000 000 *4*

Já to vidím ůplně stejně..
      Myslíte že Joe bude chodit s Deminou?
      Ehm..mno za 1.se ona chová jko děcko
      2.se oblíká staromodně a maluje..
      a 3.je to jeho věc tak ho nechte bejt a Ash taky! *8*
  • Ona hrála v Twilight?
    • eshley je hezčí než kristen měla hrát bellu místo ní *3*
  • Happy Birthay Ashley ! ❤
  • Zase bulvár Jamie a Asprd spolu. No jadmsne, ani za zlaty prase!!! Litovala bych Lilču

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit