-
Happy Birthday!!! jsi supeeer
-
:(
S Demi byl o hodne hezci a to ze se kvuly tomu chudila slozila...Ale neni to vina jenom Ashley ale taky Joea.To same udelal i Taylor Swift se kterou se rozesel kvuli Camille Belle takze na tom asi neco bude :D
Kdyby porad nestridal holky jak ponozky...
Ale podle me vypadal vedle Demi tak nejak ,,mladsi"
ted kdyz je ze starsi holkou obleka se divne a nechava si narust vousy-mozna proto aby nebylo poznat ze je Ash starsi :D :D -
-
Re: :(
Nemyslím si že by za to mohla Ashley ale je to hlavně na Joeovi on má těch holek spoustu tak si myslím že když chodil s Demi tak jste na ni nadávaly protože kvůli tomu přestal chodit Taylor atd. Takže až bude zase chodit s někým jiným budete těm jeho přítelkyním nadávat stejně jako Ashley ... *8*
-
-
áách jo
Prosím nehádejte se jsem nový správce *4*
Děkuji *3* -
-
Re: áách jo
Ahoj , no konečně se tu objevil někdo kdo to tu srovná *5* . Přestala jsem sem chodit , když mě a ostatní tu urážela Z.u.k.a. , tak doufám že se tu už nikdo takový neobjeví *4* nebo ho sem nepustíme *15* . Pokud někdo nemá rád Ashley , tak si myslím že existuje hodně anitiklubů tak ať jsi jdou tam *13* . -
-
Re: Re: áách jo
Ohhh fajn už bylo načase sem nekoho poslat *3* Děkuju že seš tu a hlídáš to -
-
Re: Re: Re: áách jo
To se nebojte jenom uvidím že je Ashley škaredá a hned mažu já nejsem takový správce že se na někoho vykašle naopak na nikoho se nevykašlu to se nebojte *14* -
-
Re: Re: Re: Re: áách jo
Jj pravda *14*
-
-
-
-
Re: áách jo
ju *4*
-
-
♥
Dnes se pro Ashley chystá narozeninová oslava těším se na fotky áá *14* pak je sem přidám *14* -
-
Re: ♥
Wow *4* -
-
Re: Re: ♥
http://greenedaily.blog.cz/1102/cel ebrating-in-pure-nightclub-in-las-v egas-19-2-2011#pridat-komentar ááách byla užasná nádhernááá Miluji tě Ashley a jdu je přidat *14* -
-
Re: Re: Re: ♥
Přidali se ti *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ♥
Konečně jsem ráda *14* *14*
Ona tam byla tak nádherná *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ♥
*14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ♥
Jojo! Já ji miluju! :-* Naprosto úžasná!
-
-
-
-
-