-
vše nejlepší k narozkám Ashley
-
:)))))
Ashley teraz chodí s niekým?? -
-
Re: :)))))
jj *3* -
-
Re: Re: :)))))
a s kým?? -
-
Re: Re: Re: :)))))
nwm.... -
-
Re: Re: Re: Re: :)))))
*1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)))))
Chodí s Joem Jonasem a už dcl dost dlouho -
*1* ja myslim ze ted z nikym nechodi! Chodila z Kellanem Lutzem a Chasem Craswordem! -
*1*
-
-
-
-
-
-
Happy birthday Ash/Alice... I love you *6* *14* *3*
-
...
zdá se mi to,nebo měla v twilight svoje vlasy a v dalších dílech už jenom paruku??? *7* -
-
Re: ...
Já si myslím, že měla jen v prvním díle své vlasy....protože jsem videla hodně fotek, na kterých byla nakrátko.... -
-
Re: Re: ...
ANo ... to už psaly dřív v prvním díle měla svoje vlasy nechala si je kvůli Twilight ostříhat, ale souhlasila že do dalších dílů bude mít paruku protože stejně jako Kristen nechce mít kvůli filmu furt vlasy tak jak je potřeba ale skouší různý účesy ... ale jinak v prvním díle měla svoje, a abych pravdu řekla tak ty vlasy co má v Twilight sou best děsně jí tot ak sluší ... střelená Alice je prostě nejlepší ... miluju jí z Cullenů nejvíc ... *14* *15*
-
-
Re: ...
ve všech měla paruku ne? -
-
Re: Re: ...
jo ve všech měla paruku
-
-
Re: ...Vlasy
taky si myslím!!!
-
-
Hej ona chodi s Tomem feltonem tak laskave vymasty ty dva vztahy *16*
-
Úžasná herečka. Má obrovský talent. Mám ju veľmi rada!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
..
Ježiš no a co Ash se k Joeovi hodí víc Demi ať si chodí s popelnicí nevím co proti temu máte je to jejich věc *8* -
-
Re: ..
Taky si myslím.Nemaj důvod jí za to nadávat a jestli jí za to nadávaj tak jsou to asi malý holky co si myslí že někdy samy budou s Jonasem a maj potřebu ho "chránit". *8* *15* -
-
Re: Re: ..
Sakra přesně..to jsou děti beztak jako myslíte že by s vámi on chodil?
Ha tak to se pletete.. *1* *5*
-
-
-
Všechno nejlepší :D
-
jsi dobrá herečka *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
..
A ještě něco ten kdo tu bude chtít kecat budu jen a jen ráda já jsem na osobkách denně od 2 do 10hodin ok *14* a o víkendu klidně i dýl tak se mějte *14*