-
Holčičky
Obě Olsenky jsou úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaassssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn éééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé éééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé éééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!úžasné -
Ashley
Ashley je bombová, suprová herečka. Mám jí moc ráda i když se i ještě včera více líbila Mary-Kate Olsen ( Její dvojče )Viděla jsem některé jejich filmy a hrály tam Hezky !! Tak se mějte !! Vaše Ashley fuller olsen -
NEJ
Supr herečka -
herečky
Holky jste fakt nejlepší!!!!!Viděla jsem zatím všechny filmy a doufaám že ještě náký přibydou. -
:)
ahoj prej bydlíte v super dvoubytáku říkala vaše sousedka nebo nějak tak jako vaše sousedka její 13 -
láska
milujitě ashly -
kočky
jste super mám vás moc rád a jste super a nejkrasnější holky na světě. -
ASHLEY
JE HROZNĚ KRÁSNÁ A SKVĚLE HRAJE MÁM JÍ MOC RÁDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Holky
Jsou super,jsou krasny,bohaty a drzi spolu.Co si jeste muzou prat??? -
jste nej..............krasnejsi,,lepsi a hlavne super segry!!!!!!!!
-
Niky
Holky jste SUPER Jen vydržte !!!!!!!!!!! :-) -
olsen
jsou super -
foto
nahoře pár obrázku -
Jsou to prostě ůžasný herečky!!!!
-
Mary-KAte je dobrá, Ash je lepší!
-
Ashley