-
Ashlynka
Olsenky jsou prostě nejlepší herečky a mladý holky co znam.líbí se mi jejich filmy,styl oblékání a to jaký jsou.obě jsou krásný a úspěšný.a maj svojí hvězdu na chodníku slávy.na svůj věk toho dokázali hrozně moc.akorát nevim proč se Ash obarvila taky na hnědo.když byla blondýna tak jí to slušelo víc.i když jí to sluší i teď.pro mě jsou to hvězdy číslo 1 a vždycky budou.Ashley je můj velký vzor.prostě je zbožňuju.a ty co je nesnáší jenom závidí jejich slávu a úspěšnost.běžte se bodnout krávy!!! -
-
Ashley
Ashley je prome dobra i vynikajici i Mary-Kate dobra,a leste dobry sestry a herecky mam le rad
*14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
webovka :D
mám sqělou webovku o olsenkách tak se na ni mrkněte !!! :D www.mary-kateandashley-twins.websnadno.cz -
*Achojík*
Ash je nejlepší herečka a s Mary-Kate jsou skvělé sestry.Mají hezký styl všeho a jsou prostě nejlepší!!!! *14* *4* -
Ashley je nej
Ashley je nej herečka je prostě úžasná mám ji moccccccinky ráda . Ani Mary-Kate *3* Ale ash zboznuju *14* -
-
Re: Ashley je nej
Čauky, nemáš adresu Michaela Jacksona? Napiš mi ji prosím na nathaliakaulitz@seznam.cz
-
-
Olsenky
Ashley a Mary-Kate Olsen fakt zbožňuju!!! *3* ještě s Hilary Duff to sou nejlepší herečky na světěěěěěěě *1* -
-
Re: Olsenky
Hej tak to souhlasím s tebou když tak sa mrkni na můj blog http://hilary---duff.blog.cz
-
-
sos
Nevíte někdo kde se dají stáhnout jejich filmy??? -
Asi sem se zamiloval
TY holky jsou boží,rád bych je chtěl poznat,doufámm že na nějakou holku -podobnou na Mary-kate nebo na Ashley někdy potkám
mám vás rád holky -
Ashley
Ash je skwela herecka...mam ju welmi rada aj ked MK mam radsej...ale je skwela, pekna, uzastna...mam ju rada *1* -
-
Re: Ashley
Ja s tebou súhlasím,sú obe moje vzorý!!! *14* *3* *1* *15* *3* *13* *7* -
Re: Ashley
mě je zase simpatičtější ashley, příjde mi jako daleko větší osobnost, která se i přes ty léta v Hollywoodu zachovala tvář, MaryKate je takový věčí děcko, není pro mě ničím zajímavá...
-
-
fakt se pohadali?
hej je to pravda za se olsenky pohadali????????? *9* *9* *9* *7* *7* *7* *9* *9* -
sfds
AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA -
-
Re: sfds
ahoj hele a jak bys mi to jao poslala chtela bych tvoje casopisi s nema zbiram je ..uplne je zboznuju mam o nich uz jeden cely sesit uplne plny *15* *14* *14* -
Bloog
ahoj mám blog o olsenkách!!
Jukněte pls!
i-love-olsen-twins.blog.cz *1*
-