-
super ashley
Ashley Olsen je proste nej a nej nevim proc ale hned kdyz sem videla se mi obe zalibili ale pak jsem zjistila kdo je kdo a ashley je proste lepsi jsem rada ze tyhle stranky existujou a please jak si muzu zalozit svoji??ashleyolsen.3@seznam.cz -
Miluji její filmy
Je mi moc simpatická i její sestra,jsou bezva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
mary-kate
ja osobně jí mám moc ráda a obě sou moc hezké a kdo říké že najsou hazké tak ať drží hubu jenom jim závidí -
Jsou super
Mary-Kate a Ashley jsou super, a kdo říká že ne tak se plete.Krásný, chytrý, nadaný a kdoví co ještě. Škoda jen,. že na internetu je málo stránek o nich. Lidi dělejte nový Pleas. Pá. -
kdyby jste ho znali tak o něm neřeknete že je uzasný. pche. ste blázni
-
assshley
Ashley je nejlpší -
Roík je nejkrásnější !!! včera jsem ho viděla v Brně !ALe byl tam se nějakou přítekyní .Wow to byla síla ho vidět . *14* *1* *3* *4*
-
Tak ted jsem koukala po netu a našla tý fotky toho romana , tak se podívejte i ostatní je krásný. *14* *14*
-
zaheta
jo olsenky jsou cool *4* *3* -
Ashley Olsen jse my líbila v seriálu plný dům ale hrála tam i její sestra takže se vtom nevyznám ale vtom serialu měla postavu Mishelle abila tam tak roskošná