Přejít na výpis diskuzí

Ashley Olsen

OSOBNOST 31.12.2006 
197 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super ashley

Ashley Olsen je proste nej a nej nevim proc ale hned kdyz sem videla se mi obe zalibili ale pak jsem zjistila kdo je kdo a ashley je proste lepsi jsem rada ze tyhle stranky existujou a please jak si muzu zalozit svoji??ashleyolsen.3@seznam.cz
  • Miluji její filmy

Je mi moc simpatická i její sestra,jsou bezva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • mary-kate

ja osobně jí mám moc ráda a obě sou moc hezké a kdo říké že najsou hazké tak ať drží hubu jenom jim závidí
  • Jsou super

Mary-Kate a Ashley jsou super, a kdo říká že ne tak se plete.Krásný, chytrý, nadaný a kdoví co ještě. Škoda jen,. že na internetu je málo stránek o nich. Lidi dělejte nový Pleas. Pá.
  • kdyby jste ho znali tak o něm neřeknete že je uzasný. pche. ste blázni
  • assshley

Ashley je nejlpší
  • Roík je nejkrásnější !!! včera jsem ho viděla v Brně !ALe byl tam se nějakou přítekyní .Wow to byla síla ho vidět . *14* *1* *3* *4*
  • Tak ted jsem koukala po netu a našla tý fotky toho romana , tak se podívejte i ostatní je krásný. *14* *14*
  • zaheta

jo olsenky jsou cool *4* *3*
  • Ashley Olsen jse my líbila v seriálu plný dům ale hrála tam i její sestra takže se vtom nevyznám ale vtom serialu měla postavu Mishelle abila tam tak roskošná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší