Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avrillavigneisik

TISADLE

celkem ujde *1*
  • anninka0001

ashley

tak jsem po neustálem přemlouvání mých kamarádek (totálně zabouchnutých do Zaca Efrona) shlédla hsm a musím říct-nic moc.ashley mi připadá jako další barbie,ale samozřejmě ji neznám a nemůžu ji soudit. *9*
  • chimca

Ashley is best♥♥♥

Možno si myslíte že Ashley je namyslena ale neni to tak! Ona je moc dobrá a nechápem tých ktorý ju nemajú radi! *5*
    • anninka0001

Re: Ashley is best♥♥♥

a jak ty to můžeš vědět?třeba není namyšlená,třeba je to normální holka,ale kdo ví....podle mě je hloupé bránit člověka,kterého znáš jen z filmu!!!
      • loolashii

Re: Re: Ashley is best♥♥♥

Jj
  • wwwww

čauuuuu *14* *14* *14* *3* *3*
  • mydarling-ashley

Ahojky našla sem krásnej blog o Ashley jetsli chcete koukněte mě se osobně zalíbil !!tady je adresa - www.mydarling-ashley.blog.cz *15*
  • ..

ashley je kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavaaaaaaa aaaaaaa nenavidim ji je pekne hnusna bleeeeeee *1* *10* *10* *13* *8*
    • Re: ..

čauky, já třeba nesnášim billy talent a nepíšu o nich, že jsou to volové,tak nechoď na stránky někoho koho nenávidíš, a najdi si někoho kdo se ti líbí *16*
      • Re: Re: ..

Co teb nenase*e *1*
    • lola-dog

Re: ..

NENÍ JE DOBRÁ ALE NEJLÍP HRÁLA V HSM *4*
  • -a-s-h-l-e-y

ashley

Ashley je nejjjjjjjjjjjj na světě *1* *1* *1* *1* *1*
  • vymenim obrazky

ahojte vsetci.keby chcel niekto vymenit obrazky a plagaty high school musical za aril,rihanu.hilary,tocio hotel........a dalsie mam elku zbierku roznich celebrit a vymenim ich za hsm.tak napiste na ko.vi@post.sk
    A POZOR IBA SO SLOENSKA.diky
  • -a-s-h-l-e-y

ash

*3*
  • misisek

Je super!

AShley je prostě...nejjjjjjjj! *14* *14* *14*
    • lola-dog

Re: Je super!

JO TO JE PRAVDA VELKÁ VELIKÁ *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit