-
TISADLE
celkem ujde *1* -
ashley
tak jsem po neustálem přemlouvání mých kamarádek (totálně zabouchnutých do Zaca Efrona) shlédla hsm a musím říct-nic moc.ashley mi připadá jako další barbie,ale samozřejmě ji neznám a nemůžu ji soudit. *9* -
Ashley is best♥♥♥
Možno si myslíte že Ashley je namyslena ale neni to tak! Ona je moc dobrá a nechápem tých ktorý ju nemajú radi! *5* -
-
Re: Ashley is best♥♥♥
a jak ty to můžeš vědět?třeba není namyšlená,třeba je to normální holka,ale kdo ví....podle mě je hloupé bránit člověka,kterého znáš jen z filmu!!! -
-
Re: Re: Ashley is best♥♥♥
Jj
-
-
-
wwwww
čauuuuu *14* *14* *14* *3* *3* -
mydarling-ashley
Ahojky našla sem krásnej blog o Ashley jetsli chcete koukněte mě se osobně zalíbil !!tady je adresa - www.mydarling-ashley.blog.cz *15* -
..
ashley je kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavaaaaaaa aaaaaaa nenavidim ji je pekne hnusna bleeeeeee *1* *10* *10* *13* *8* -
-
Re: ..
čauky, já třeba nesnášim billy talent a nepíšu o nich, že jsou to volové,tak nechoď na stránky někoho koho nenávidíš, a najdi si někoho kdo se ti líbí *16* -
-
Re: Re: ..
Co teb nenase*e *1*
-
-
Re: ..
NENÍ JE DOBRÁ ALE NEJLÍP HRÁLA V HSM *4*
-
-
ashley
Ashley je nejjjjjjjjjjjj na světě *1* *1* *1* *1* *1* -
vymenim obrazky
ahojte vsetci.keby chcel niekto vymenit obrazky a plagaty high school musical za aril,rihanu.hilary,tocio hotel........a dalsie mam elku zbierku roznich celebrit a vymenim ich za hsm.tak napiste na ko.vi@post.sk
A POZOR IBA SO SLOENSKA.diky -
ash
*3* -
Je super!
AShley je prostě...nejjjjjjjj! *14* *14* *14* -
-
Re: Je super!
JO TO JE PRAVDA VELKÁ VELIKÁ *1* *1* *1*
-