Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • negace

modelka, herečka, zpěvačka

tři povolání,ale ani jedno z toho neumí dělat pořádně...něco na způsob Paeris Hilton a dalších podobných barbie rozmazlenců *13*
    • hsmzashley

Re: negace

jdi nikam...ashlinka je nejlepší!!!...samodřejmě se Zacem Efronem je nejlepší....i love Zac Erfon adn Ashlinka...... *14*
      • Ashleynka : *

no hele Ashley je upa boooooooooooooooooooooooozzzzzzzzzz zzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
        a ja se chci stat zpevackou jako Ashley *14* *14* *14* coze ty mas jeji icq??????? jako ashley tisdale icq???????? *7* *7*
    • Re: negace

Njn. *9* něco na způsob Paris Hilton a dalších podobných peroxidních barbie rozmazlenců.
      • misisek

Re: Re: negace

Jenže ona neí jako Paris. Kdyby byla jako ona, tak by nemusela pracovat. Ona pracuje - a to pořádně. A navíc je skvělá herečka a zpěvačka takže co to tady melete...? Asi jí závidíte, ale bojíte se to přiznat. *13*
        • lola-dog

Re: Re: Re: negace

JO VEKÁ PRAVDA *1* *1* *1* *1* *1* VY JÍ ZÁVYDÍTE *9* *9* *9*
          • janetqa

Re: Re: Re: Re: negace

oooooo anoooo závidim jí ,chci bejt blondatá a umnět se tvářit abych vipadala jako přejetá gumová kachnička oooooooooooo anoooooo prostě žeru ta holka je : netolentovaná , prachatá , od disneyho a ooouuupe jak ta přejetá kachnička !!!!! ty seš holka dobrá ! *1* *1* *9* *15* *15* *15* *7* *1* *1* *1* *9*
          • Re: Re: Re: Re: negace

Jááá jí nezávidím...nechci být slavná, lidi...tak to pochopte :D
          • Re: Re: Re: Re: negace

Já jí rozhodně nezávidím, není totiž co závidět.
        • Re: Re: Re: negace

mezi nama,Paeris taky pracuje :) a vidíš jak se jí mooc daří :D:D:D:D
          • misisek

Ano, pracuje, ale moc to neumí... Ale o tom se tady nebavím, je mi úplně jedno, co si myslíte o Paris, ale tady řešíme AShley

zavídět jí? a co prosím tě? *9* *1* ,neumí ani hrát ani zpívat,pokud jsi z věkové skupiny 15 a míň,tak tě celkem chápu,pro tebe je to hvězda,ale pro trochu znalejší lidi,je ona jenom veliké nic a ani zpěvačkou se nedá nazývat...pojem zpěvák,zpěvačka tím se mohou chlubit jenom opravdoví zpěváci a zpěvačky *5*
          • sweet_terule

MÁ ORIGINÁLNÍ HLAS, JEDINEČNEJ..... A TO JE HLAVNÍ.... JESTLI SEŠ TEN TYP, CO SI MYSLÍ, ŽE KAŽDEJ MUSÍ MÍT STEJNOU TONINU.... TŘEBA U VAN NEBO HILARY NEPOZNÁŠ KDO JE KDO. ASHLEY SI S NIKYM NESPLETEŠ. ŘEKNI MI JEDNU OPRAVDU SLAVNOU OSOBNOST S TYPICKYM HLASEM... NE...KAŽDEJ VÝZNAMNEJ ČLOVĚK MÁ OROGINÁLNÍ A NESPLETITELNEJ HLAS,.... *4*
          • misisek

A kdyby, tak co se jako v tom věku změní? Hov*! Takže běžte do pr* vy sr* a nechte nás na pokoji, jasan? *13* *16* *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: negace

Omg,ty se dobře ubohá jak mluvíš sprostě,to tady člověk nemůže oi ashley říct že je pipka aby ses neutazila? dej si banán a kontroluj slovník,chováš se jak pětiletej fracek...asi jako ashley

Tobě je předpokládám tak 12? Měla si za těch pár let na základní škole alespoň jednu hodinu češtiny? Jestli ano, váš učitel se snaží docela marně... *9*
          • zashleytisdale

ty píčo tobě musí být nejmín 50 protože tomu nerozumíš krávo *10* *10* *10* *16* *16* *16*

jinak tvůj slovník je opravdu obohý,zamysli se nad sebou

za jedno jsem chlap a 50 mi fakt není *1*

Závidět??? Jí??? *1* *1* *1*
          • misisek

Jo jí ty pako!
  • misisek

Kolikrát byla plastika?

Slyšela jsem, že Ashley měla celkem 3 plastiky noisu, ale já si myslím, e jenom dvě. Nevíte o tom někdo něco? Moc by mě to zajímalo. Předem díky za odpověď. Můžete mi prosím napsat vzkaz do profilu? Byla bych radši.
    Mocinky díky *14*
    • Re: Kolikrát byla plastika?

ahoj ashley měla jen dvě plastiky nosu
  • misisek

Názor na Ashley

Chcete znát můj názor na Ashley?
    Tady je: *3* *5* *14* *4* *14* *3* *4* *3* *5* *14* *4* *14* *3*
  • misisek

Ashley Tisdale je nejlepší!

Myslíte si, že Ashley je blbá? Tak to tedy není. To říkala moje kámoška ale jen díky této větě už mojí kámoškou není. Ashley je prostě "star" a role Sharpay je úžasná. Já bych to hned brala! Najde se někdo, kdo si to myslí? Toho prosím, ať sem taky něco napíše...
    • sydneybristow

Re: Ashley Tisdale je nejlepší!

Tak to asi moc velká kámoška nebyla když jsi ji tohle za takovou pitomost udělala.Má snad právo vyjádřit názor.Ať se ti to líbí nebo ne.Já ji taky zrovna nemusím
    • Re: Ashley Tisdale je nejlepší!

Chudák ta tvoje kámoška i když tím, že se s ní nebavíš určitě o nic nepřišla. *5*
  • ashley

blondýna a krásná je jak barbie! *3* moc se mi libí její role v muzikálu
    • Re: ashley

Krásná a ani hezká, prostě je hnusná. Snad je alespoň povahově lepší. To je můj názor. *4*
  • jojo72

Anti Tisdale

FANYNKY:Ashley je namyšlená bloncka *15* *14* *3* *4* *5* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • misisek

Re: Anti Tisdale

To ty jsi namyšlená. Ty kr*! Není to vůbec pravda a když se ti nlíbí, tak tady nevzbuzuj odpor. Jako brunetka vypadala blbě, i já bych se ocbarvila, kdybych vypadala jako ona! A jak si jako přišla na to¨, že je namyšlená? To není pravda! *13*
      • Re: Re: Anti Tisdale

Kdyby měla původní vlasy tak na ní není nic zajímavého. Ale i s blond vlasy vypadá divně.
    • Re: Anti Tisdale

Je to peroxidní blondýna. Ale namyšlená asi není.
  • hannah_martina

hannah_martina

Ashley a Miley jsou nejlepší na světě!!! *14*
    • misisek

Re: hannah_martina

Souhlasím, ale Miley moc neznám. Vím, že je to herečka z Hannah MOntany, ale to je všechno...
  • Plastika nosu! Fuj!

Co říkáte její plastice nosu?????
    To je tak málo sebejistá, že se sebou není spokojená? To si sebe tak málo váží nebo co??

Vždyť byla tak hezká i před plastikou!!!
    • misisek

Re: Plastika nosu! Fuj!

Podle mých informqací, co mám, má nulové sebevědomí, ale to, že neměla hezký nos, přece ještě neznamená že je blbá? ano, udělala chybu, ale ty dělá každý, i ty, SISI. Není to tak?
      *13* *13* *13* Takže žádné výčitky! *13* *13* *13*

*13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
    • zdravotní potíže

ty si blbá plastyka byla kvuli tomu že se jí od mala blbě dýchalo byli tozdravotní potíže *13*
      • misisek

Re: zdravotní potíže

To není pravda! *13*
  • anulka001

Ánettka

JINAK TO NEBYXLO NA TY KTERY MAJ ASH RADI TAK SRRY ABY STE SI TO NEMYSLELI :)
    • _sabruska_

Re: Ánettka

nauč se psát *8*
  • anulka001

Ánettka

kdyz se vam ashley nelibi tak sem do p*dele nepiste! ste trapny! jinak ash je podle mne moc super !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit