Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petra.n

ashley

ashley je nejlepší holka na snětě mááááááááám jí moooooooooooooc ráda *14* a zaca jí moc přeju *1*
    • misisek

Re: ashley

To je fajn, že jí to přeješ, ale ona s ní nechodí, chodí s Vanessou. Se Zacem jsou jen přátelé... *9*
      • misisek

Re: Re: ashley

Chtěla bych, aby chodila se Zacem, ale bylo by mi líto Vanessy. Takže pokud se sami nerozejdou, tak je "blbý" uvažovat o tom, jaký by to bylo s Vanessou...
  • Ashley ♥♥

mno tak lidičky, nehádejte se!!! ten kdo nemá rád ash tak ať tu neleze. ALE ASHLEY JE STEJNĚ LEPŠÍ NEŽ VANESSA!!!! *1*
    vANESA NE *13* *13* *13*
    • petra.n

Re: Ashley ♥♥

jj přesně kdo nemá ash rád ať sem neleze *14*
  • ashley bleeeee

ja ju nema rada iba preto že chodi so zacom efronem.Vanessku mam rada lebo je supeeer,je krasna ,ma dve supeeer CD.......JE TOHO VIAC.ASHLEY NENI TAKA DOBRA AKO vAN.ASHLEY SA MOžE SKRYT.vanessa je lebšiaaaaaaaaaaaaaa
    • misisek

Re: ashley bleeeee

Ashley neni Bleeeeee a pokud si to myslíš, tak jdi na fóra k Vanesse a nás nech na pokoji. POdle nás je totiž Ashley super *14* .
    • misisek

No a co že se ti zdá Vanessa lepší? Tak buď v její diskusi, jo? My ji máme rádi, protože má talent a každý někdy udělá chybu... Tak se jdi vycpat! *4* *4* *4* JO! *1* *1* *1*
    • ashley1997

ichtile/ko nene ash je nekoneckrát lepsí nez vanesa vanesa fuuuuuj
      • misisek

Re: Re: ashley bleeeee

Vanessa ale taky není špatná...
  • Ashley

Ty Janu a Van nikdo neposlouchjete ,protože jsou to úplné píííče ..a jediný kdo je kurva jso ony protože stopro mojí rádi vanessu ,který se před ashley nedostala a zuří vzteky ..Udustese vy krávy ..já zase nemusím Vanessu .Máte ji rádi jenom prot že chodí se Zacem...
    • Re: Ashley

promin ale s tebou já nesouhlasím ptže ikdyby vaný nebyla se zacem tak bych jí měla ráda stějně jako miliony fandů.. jinak nic proti,já mám ráda obě *3*
    • andyytisdale

Re: Ashley

přesně,úplně s tebou souhlasím!!! bez svýho milovanýho Zaca by Vanessa nebyla NIC!!! je strašná!
    • petra.n

Re: Ashley

ale zac chodí už ashley *4*
      • Re: Re: Ashley

zac chodi s vanessou a ne ashley
        *13* *13* *1*

fakt jo?
        • petra.n

Re: Re: Re: Ashley

jj ashley a zac jsou spolu *14* teda pokud si to nevymysleli fanopušci zaca a ashley *9* ja jim to tak mocinky přeju *14*
          • Re: Re: Re: Re: Ashley

nejsou spolu..to jen jedna holka vymyslela..Ash má Jareda a je s ním zasnoubéná

fakt?
        *15*
        • misisek

Nechodí. To byi kecy. A fotomontáže
        • petra.n

proč se nezaregisruješ? *7*
        • petra.n

jj našla sem si to na internetu napiš tam jsou ashley tisdale a zac efron snoubenci a tam to máš *14*
  • jjjjj

no ashley je pičaaaaaaaaaaa zjebana kurva NENAVIDIIIIM JU.a ten kto ju ma rad je idiot sprostyyyyyyyyyyyy.ashlyna sprostaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    • petra.n

krávo

ty jsi uplně blbá ashley je nej na světě a vanessa je *5* *5* *5* *5* no coment
    • Re: jjjjj

s tebou absolutne nesouhlasim, ash vypada a zpiva skvele! u ni ani nepoznas kdy zpiva na playback a kdy zive! vlastne si myslim ze zpivat na playback by nikdy nemela protoze kdyz zpiva zive tak to zni upa stejne a to se malokdy u zpevaku vydi! takze sklapni a zamysli se nad sebou P.S.nevim co ti pomuze kdyz se tady budes vyjadrovat sproste jen vsem ukazujes jaky si ubozak *13* !
  • ashley bleeeee

*8* no a teraz moj nazoe na tu vašu sprostu ashley tisdale.je to sprosta blondata kraaaaaaaaava nevie spievat no pičaaaaa hnusna a ju nenaaaaaavidim ashley bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pičaaaaaaaaaaaaaa
    • Re: ashley bleeeee

Ona je náhodou bruneta. Blond měla akorát na High school musical!!! Ty pako!!!
    • andyytisdale

ježiši tak sem asi nelez,když ju tak nemáš ráda!!!! jak by se ti líbilo kdybysme ti takový komentáře psali u tvé celebrity kterou máš hodně ráda??? já si myslím že seš akorát hodně trapná že tady takhle sprostě nadáváš! tvoje kecy tady nikoho nezajímají tak se uklidni! *7* *7* *5*
    • Re: ashley bleeeee

POKUD VIM TAK PIČA SI TY. NIKDY SI NEDOKAZALA TO CO ONA!!! *13* *16* *16* *16* *16*
      • janetqa

Re: Re: ashley bleeeee

hele prosimtě mohla bys mi vysvětlit co "ashley" -> jesli tomu tak chceš řikat<- dokázala ???gdyš spívá -> to uš má vrozený , to něco co zzní tak trochu přišlápnutě. a ty role v "dobrejch" filmech to svede každej a hezky se tvářit , ikdyš vipadáš jako gdyby tě vyblila kráva , svede taky každej TAK MISLY !!!!! to je ubohý *9* *15* *7* *1* *1* *1* *1*
        • janetqa

Re: Re: Re: ashley bleeeee

lol , *MYSLI !!
  • CM

Nevíte kolik měří?????
    • petra.n

Re: CM

myslim že 162
  • super

Ashley je super *1* *1* *14* *14* *14* *14*
  • Ashley

je to super baba.. upa ůžasná.. *3*
  • Ash

Ash je super upa nej, mam ji rada páč sme si podobný...mno vzhledově sem to zařídila já *1* ale kámošky mi řikaj že sem jak vona *14* esi je tady nekdo takovej mrtě fanda jako já tk se mi ozvi na e-mail nebo na icq 484-286-811 *14* zatim pp Ashley fanoušek č. 1 *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit