-
Ashley t... stars
Ashley je super... mam o nej blog www.stars.pise.cz *3* -
Ashley je skvělá
Má strašně krásný hlas. Dále se na mi na ní líbí, že nekouří a nepije a nemá za sebou žádné skandály, některé hvězdy by si z ní měli vzít příklad *13* -
Ashley
Ahoj zajímalo by me kolik tato sqělá ashley tisdale měří...je právě mala tak kolik měří??..díky za odpověd *3* -
-
Re: Ashley
kolem 160i *15* -
měří asi 156cm -
někde jsem četla že měří 160 cm nevím ale jstli je to pravda *9* -
-
Re: Re: Ashley
*14* *3* *4*
-
-
-
AsHlEy
AsHlEy Je PrOsTě UpE sUpER...nEjLePšÍ pÍsNičKa Je:He SaId,ShE sAid... *14* -
Ashley je NEJ!!!
Ashley je nej!! Mám o ní dokonce blog! Tak se jukněte a písněte,jak se líbí :o)
www.ashleyytisdale.blog.cz *14* *15* -
-
Re: Ashley je NEJ!!!
Ashey je Supr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!Lepší než Zac Efron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!Je nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4*
-
-
husti
dobra sukna -
ashley
ashley tisdale je suprovy prd. skvela prohnila morska okurka -
-
Re: ashley
mnam!!!
-
-
Ashlynka
Ty jo ashley je tak nádherná určo tam za ní pojedu mám v pokoji o ní uplně všechno a strašně se mi líbí a bez make upu je tak super ! Ale nemáte co urážet vanessu je taky dobrá sice ne jak ashley ale taky je s ní švanda alew jsem pro Ashley a je mi jedno jak vypadá po lastice nosu *1* *14* *14* -
Ashley Tisdale X Vanessa
Ashley je rozhodně lepší, než Vanessa. Vanessa je hrozně nesympatická... *8*
Nejlepší písnička Ashley Tisdale je Not Like That, ale ta vaše He Said, She Said je taky dobrá. -
ashley tisdale
ashley je super moc se mi libi pisnicka he said, she said *3* -
-
Re: ashley tisdale
me se taky libi he said she said ze je moc hezka a shley:D ze jo nej na svete:)) ale nikdy ji neuvidim nazivo:(( -
-
Re: Re: ashley tisdale
Ashley je prostě skvělá a krásně zpívá
-
-
Re: ashley tisdale
Mě se taky líbí.
-