Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

...

Holky já jdu ven ... *15*
    Jdu zase hledat zbytky po rachejtlých ... *15* *15* Tak pááá ... *14* *3* *15*
    • puspuspusinka

Re: ...

Dojdu zase kolem 3 ... ju?? *14*
      • klaruska44

Re: Re: ...

snad tu budu hehe..tak paa *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ...

ju *14*
      • kajuska4

to tady nebudu jedu popřát k prababičce *4*
        • kajuska4

tak kdyžtak zatím paaapiiqqqq *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

OK. Tak až dorazíš tak tu budu .. *14*
  • puspuspusinka

pryč

Pryč se školou ... změňme téma ... mám skvělou náladu ... škola mi jí akorát skazí ... *9* *15* *15*
    • klaruska44

Re: pryč

jj *15*
      • kajuska4

Re: Re: pryč

ok *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: pryč

*14* *14* *14* *15* *15* *15*
  • kajuska4

holky=o

Něco mně napadlo udělám na Fb Vanessa v čr a Ashley v ČR a pokud se tam přidá hodně lidí možná by dojeli i o Mileyně to tak dali skusím to taky mámmmm *7* *14*
    • klaruska44

Re: holky=o

Hey to je dcl dobrej nápad ale pak komu to napíšeš že se tam přidalo třeba hodně lidí?Víš třeba oni to někde zjistily třeba že by mohla dojet aby tohle udělali mno já nwm tak to skus *14*
      • kajuska4

Re: Re: holky=o

Já jsem taky líná tam jítt *15* tak kdyžtak příště až budu mít na to někdy čas *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: holky=o

*15* *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: holky=o

No jak chceš... ale mě se na FB zrovna nechce ... sme i líná se tam připojit jak ho nesnáším, ale pokud ho uděláš tak se přidám, ale jak chceš... *3* *14*
  • puspuspusinka

Já mám pořád Vánoce xd

Já mám ty Vánoce pořád ... písničky Last Christmas se prostě nevzdám ... *15* *15* *15* To je úplně dokonalá písnička... yeahhh ... *14*
    • kajuska4

Re: Já mám pořád Vánoce xd

yes *14* *14* *14* *1*
    • klaruska44

Re: Já mám pořád Vánoce xd

jo *14*
  • puspuspusinka

... ://

Achjooo ZLATÍNQA ... v pondělí už je škola ... *8* *9*
    • klaruska44

Re: ... ://

jj *8* *8* *8*
      • puspuspusinka

Re: Re: ... ://

Noo, a já abych šla hledat učebnice ... *15* *15*
        Jenže nemám páru kam sem je dala... *15* *15* *15*
        Upps... *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ... ://

Ježiši škola néé *16*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ... ://

JO... *16*
        • klaruska44

Re: Re: Re: ... ://

Tak nevím něco mám možná ve škole *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ... ://

To já 100% ... ty moje budou všude možně po baráku, a hledat se mě je zrovna nechce ... ale nemám na výběr ... *15*
            No ale musím se začít do těch nemožných knih kterým říkají vzdělávací učebnice občas podívat ... abych neporpadla... *15* Hlavně matematika... *8*
  • kajuska4

..

A ještě něco kecala jsem s tím sousedem a že on na mně:Hele když mně potkáš na schodech tak mně neříkej dobrej den ale ahoj a jestli řekneš dobrej den tak ti vytrhám obočí *15* a pak tam došel dcl pěkný kluk a že na teho sousedama:Tak cooo dáme si skleničku ještěě *15*
    • puspuspusinka

Re: ..

*15* *15* *15* *15* *15* Tak to bacha na obočí ... *15* *15* *15*
      • klaruska44

Re: Re: ..

*15* *15* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ..

No nejdivnější je že mě včera nehorázně bolela alice pak sem se dla k TV a začala chlastat colu a dětskej šampus ... a tlemila sem se jak vožralá ... a najednou mi bylo tak krásně... *15* *15* *15*
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: ..

Haha..já si na nic nepamatuji ale za to může Roman ten mně furt nalíval a nalíval a pak když jsem nechtěla tak jsem trtala a on mně honil pocelé zahradě a pak mně chytil kluci dorazily a nalily mně to do krku svině *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: ..

jžš... na vaší akci bych jako fakr chtěla bejt ... *15* *15*
  • puspuspusinka

??

Tak co jak ste včera pařily??? *15* My tam takový petardy total mega moooc ... až sem se bála že mě zastřelí ... *15* *15* *15* A pak z tý nejvíc pořádný buchanky začal padat sníh a my tam takovej výtlem ... a pak sem koukla na Izera ... bomba vtipy zasejc ... včera jakoo supeerr ... a šla sem spát už ve 2 ráno v kolik vy??? *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: ??

Mno..my jsme šli ven a teď soused měl pistol a střílel sní dovzduchu *15*
      Twe a ten druhej furt semnu kecal byl totiž už namol *15* a pak jsme se přidali k dalším sousedům twe další stříleli s pistoli a pak petardy twe to byla jak bomba twe boleli mně uši *15* a pak jsem šla skontrolovat psa a byla jsem doma byla mně i zimáá brrr a šla jsem taky spát ve 2 usnula jsem u telky *15*
      • klaruska44

Re: Re: ??

Mno sice jsem byla fakt trochu na mol ale něco si pamatuji..že došel ten kluk a že pak já jsem spala na stole nebo co do 4ráno twe *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ??

*15* *15*
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: ??

fůj *9* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ??

Teda Klaruš ... *15* *15* *15* Ty vožralo jeden ... *15* No hlavně žes neblila ... *15* To nejlepší ne... na narozkách ... tam kluci a my byly v bungru a oni sem tam zlily ... no a potom se tam poblil jeden a leh si do toho (:-!)
          No a potom nee... jak ležel v tom a on to viděl i ten druhej tak se na něj vyblil ... tak že on ten jeden tam ležel ve zvratkách ... no twe já musela odmu nebo bych mu přidala vrstvu ... *15* *15* *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ??

*15* *15* *15* *15*
        To já nee... já čuměla na Izera (ale ty dechovky tam mě lezly krapet na nervy) a potom sem šla do pokoje dala si na kompu odpočítávadlo do teho songu a šla spát a ráno mě vzbudil budík a hned sem běžela na ten song ... *15* *15* *15*
        Twe už se těším i na new songy by Vashley ... *14* *14*
        A když Ashleynka mluvila o new CD ... tak doufám, že vyjde už v tomto roce... *14* Naposledy měla CD v roce 2009 a předtím 2007 to znamená že další vychází na tenhle rok ... *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

...

Pááááni už jsem z toho úplně tupá ... *15* *15* Od rána poslouchám tu new písničku od Avrilky ... je naprosto dokonalá ... o5 své fans nezklamala... *14*
    Yeahhh ... *14* *14*
    • kajuska4

Re: ...

Ahaa *3*
      • puspuspusinka

Promiň už zase melu o Avril ... *15* Ty jí nemáš vlastně ráda cooo??? *7*
        • kajuska4

Nn *3*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

tj škoda... *14*
  • puspuspusinka

Ahojky :)

AHojky Kajuškoo ... *14*
    • puspuspusinka

Re: Ahojky :)

Jéé je tu i Klaruška... Ahojky Klaruškoo... *14*
      • klaruska44

Re: Re: Ahojky :)

ahojky *4*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Ahojky :)

*14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: Ahojky :)

Čauky *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahojky :)

*14* *14* *14*
  • puspuspusinka

Acha..

Ale to abych se vykašlala na svou grafiku ... No i když nevadí, dělala bych si tapetky a nebo upravovala fotky... a layouty objednívala... *14* Tak já se s ní zítra skusím spřátelit a pochválím jí Layouty ... má totiž vážně ty nejlepší ... a potom se jí zaptáám ... *14*
    Děkuji mocká za radu .. *3* *14*
    • puspuspusinka

Re: Acha..

tak pááá my už deme *14*
      • kajuska4

Re: Re: Acha..

dobrou noc *14*
    • kajuska4

Re: Acha..

Dobřeeeee *14* tak jo *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit