-
??
Kajuško ten Radim-Vanessa je tvůj bratr??? Nebo kdoo?? *7* -
-
Re: ??
Kámoš *15* -
-
Re: Re: ??
Acha... *15* -
-
Re: Re: Re: ??
*15* *1*
-
-
-
-
Nenávidím LEDEN !!!
No a Kajuško asi sem ti to ještě neříkala ale v lednu se tu ukážu newim jak ... ale míň ... musím se teďka fakt učit, musím zabrat ... !!!
Známky jsou na no na ***** ... a já nesmím mít ani jednu 4 ... a zatím to na ne jednu vypadá určitě ... *9* *9* *9*
Každý den tu budu ale entuším jak možná jen 5 minut abych přidala věci na blog možná i hodinku ... *9* Ale domluvila jsem si s rodiči pravidla že na počítači budu moct být ve všední dny jen do 8 a potéé se učit a nebo jít spát ... ale o víkendu tu budu furt... pořád ... celej den... *14* *14* *14* -
-
Re: Nenávidím LEDEN !!!
dobře chápu *14* *9* *3*
-
-
:(
Mě dneska moc nechodí na blog ... *9*
Píše mi to 24 lidí ... ale komenty jsou jen 2 ... divnééé ... *9* *9*
Achjoo ... chtěla bych též abych měla denně třeba 200 návštěv jako můj kámoš... *9* -
-
Re: :(
Aha *9* já mám za jeden den 53lidi ale nwm nwm *9* -
-
Re: Re: :(
No to protože máš tak dokonalé designy ... a tvoje články jsou též úplně super a navíc přidáváš každou chvíli něcooo ... Ale já nemám tolika času ... ty seš fantastická blogerka ... já nee... -
-
Re: Re: Re: :(
Mno tož třeba se to změní já jsem na prvním blogu neměla žádnou *9* a dnes jsem si objednala další dess *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :(
Joo... *14*
Od Maci? Určo bude o5 překrásný jako vždy ... *14*
No a myslíš si že by mi též dělala layouty každý měsíc nebo jak často je měníš??? *7* *14*
Nebo nemá čas?? *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :(
Ano odní..
Má pokud jí napíšeš že odní jsou ty nejlepší tak jo a budeš chtít bejt s ní Affs tak jo *14*
-
-
-
-
-
-
xD
http://www.fanpop.com/spots/ashley- tisdale/images/18010880/title/ashle y-tisdale-photo
Bože to je úplně nádherná foteška... *14* -
-
Re: xD
krásnáá *14* -
-
Re: Re: xD
yes ... *14*
-
-
-
Jéééj
Twe... oni už bouchaj pořádný rachejtle... to je slyšet pááni drsnýý ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Jéééj
Přesně aji před naším *15* -
-
Re: Re: Jéééj
To zní jak kdyby tu normálně válčily a lítaly tu granáty ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Jéééj
Přesně lol *15* *15* *4*
Pak si půjdeme ťuknoout se sousedama *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Jéééj
A my s babičkou dědou strejdou a tetou ... *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jéééj
yes *1* *4*
-
-
-
-
-
-
...
Kajuško my jdeme tedy až o půlnoci ... budeme zatím kecat??? *14* -
-
Re: ...
Jasnééé my jdeme takyyy *14* -
-
Re: Re: ...
Páááni, já sjem táák totálně nadšenáá ... Můžu toho tolik teď splnit, mám spousta novoročních předsevzetí ... a všechna chci splnit, hlavně to naše společnéé... *14* *3* -
-
Re: Re: Re: ...
Aji já *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
YEAH *14*
-
-
-
-
-
HAPPY NEW YEAR
PŘEJI VÁM HAPPY NEW YEAR..
MILUJI VÁS VŠECHNY HROZNĚ MOC A UŽIJTE SI TO JÁ UŽ TU NEBUDU PROTOŽE PAŘÍME NA ZAHRÁDCE TAK PAAAAA *14* *14* -
-
Re: HAPPY NEW YEAR
Děkuji tobě taky přeji zlatíčko měj se a taky si to užij paaa *14* -
Re: HAPPY NEW YEAR
Tobě též přeji co už jsme psala... *14*
-
-
HLAVNĚ !!!
Hlavně si musíme dávat pozor a nedát nikomu přležitost aby nás rozhádaly ... *8*
Známe ... víš koho myslím ne Kajuško?? ... Naše přátelství vydrželo hodně a vydrží mnohem víc ... my zvládneme VŠECHNO !!! *14* *14* *14* -
-
Re: HLAVNĚ !!!
Ano pravda a vím koho myslíš tedy myslím *14* *14*
NIKDO NÁS NEROZHÁDÁ LIDI *14* *13* *14* -
-
Re: Re: HLAVNĚ !!!
YES *14*
-
-
-
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 ... HAPPY NEW YEAR...
I love you Kajuško and Klaruškoo *14* !
Mocká pro mě znamenáte, nechci Vás nikdy ztratit ani zranit, jste pro mě Ti nejlepší ... Jste pro mě stvoření, která prostě na de vše miluju a chtěla bych s Vámi být BFF stejně jako = Ashleynka, Nessynka a Brittany = Miluju Vás šíleně moooc ... Děkuji za to že jste ... *14*
Šťastný nový rok a vše nejlepší ... ať je pro nás ROK 2011 nezapomenutelný ... ohledně našeho přátelství ... *14* ...I LOVE YOU SO SO SO MUCH... *14* ... -
-
Re: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 ... HAPPY NEW YEAR...
Děkuji zlato mojeee *14*
Tobě taky přeji šťastný nový rok 2011 a ať vydrží naše přátelství musíme se tenhle rok prostě setkat 2010 nám to nevyšlo ale tenhle musíme *14*
I LOVE YOU SO MUCH TOO HONEYYY *14* *14* -
-
Re: Re: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 ... HAPPY NEW YEAR...
Jistěě... *14*
Setkáme ... *14*
Škoda jen že nevyšly ty hory ... mohly sme tam být spolu týden, ale ZLATKA, i když já budu mít problémy ve škole a nebudu sem tolika chodit, pamatujte si že Vás miluju, a nikdy se na Vás nevykašlu ... FB nenávidím, takže se nebojte, že ho vyměním za Vás ... TO NIKDY ... a kdyby náhodou se něco stalo mezi námi, rači se zastřelím, než se s vámi rozhádat !!!
Miluji Vás... *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 ... HAPPY NEW YEAR...
To já taky se zastřelím a já na Fb nechodím přečtu si newsky Vashleynky a jdu bye *1* -
-
Re: Re: Re: Re: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 ... HAPPY NEW YEAR...
JO *14*
-
-
-
-
-
Jste tu ještě??? :)
Já budu na odpočítávání do konce roku 2010 u babičky a připijeme si ... ale chtěla bych přivítat new rok aji s vámi ... *14*
Tak proto tu jsem, protože potom budeme akorát bouchat do rána... *14* A už se semka asi nepodívám .... *14* *9*
Hrozně moc to pro mě znamená ... *14*
Nejradši bych byla s vámi furt ... *9* -
-
Re: Jste tu ještě??? :)
Ano jsem tady a my jdeme po 12 se projít se psem *4* *14* -
-
Re: Re: Jste tu ještě??? :)
Jjj... já jenom ... chtěla jsem ejště tobě a Klarušce popřát vše nejlepší a odpočítat si jen tak pro nás new year ... *14* -
-
Re: Re: Re: Jste tu ještě??? :)
jj *14*
-
-
-