Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

beautiful ...

Já mám MEGA RADOST z teho žebříčku ... že Nessynka je nejlepší a nejpracovitější herečka za rok 2010 ... v první 10 ... *14* úplně na prvním místě wow ... *14* a Ashleynka se umístila na 5. ... *14* *14*
    • kajuska4

Re: beautiful ...

Yeah já taky.. *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: beautiful ...

Právě sem se asi praštila ale dostala sjem nápad ... víš co já udělám ...
        Každý měsíc dostávám kapesný ...
        Takže já si vyberu vždy z každého měsíce Candids nebo z nějaké akce outfitek, který se mi bude mocká líbit od Ash nebo Van ... a na konci měsíce si to koupím do puntíku ... (objednám na netu) ... Jo přesně takle to udělám !!! *14* *3*
        Noo teeeda já se fakt praštila ale nápad se mě mocká líbí ... *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: beautiful ...

This is good.. *14*
  • puspuspusinka

Upps...

*9* *8*
    Zítra jedeme k baby na oběd ... *9*
    Já jí nemám ráda ... ona má hloupé otázky a navíc je taková ... hrozně všechno překrucuje a furt si něco vymýšlí ,... *9* Ale musím protože je to babička ... *9*
    Takže pojedeme tak v 11 myslím ... a vrátíme se až tak ve 15 ... *9*
    Už se těším ... až bude po svátkách a budeme tu spolu ... *15* *14*
    Ani newím jak mockááá tě miluju ... jsi pro mě moockáá důležitá ... mám tě moc ráda ... *14* *3* *14*
    • kajuska4

Re: Upps...

Aha..tak to máme stejný já jedu ale k tetě a strýcovi do Brna a pak si jdu něco koupit ještě..takže dojedu možná jak tyy *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Upps...

Noo ... To já se těším až u nás postaví ten obchoďák pracuje se na tom ... myslím že Kik a Takko ale newím to jistě ... no jakoo já bych nemohla být šťastnejší koenčně by bylo kde nakupovat a navíc v kiku a Takku seženeš vždy podobné věci jako mají Vashley když to tam pořádně prolezeš ... ale v té naší pidi zapadákovce to bude až tak za rok nejdřív ... *9* *9* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Upps...

Aha tak to máš dobrý..já jsem v kiku ještě nenakupovala..mamka říkala že je to tam o ničem tak já chodím do olympie a do vaňkovky.. *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Upps...

Neřekla bych ... já si v Kiku vždy vyberu ... a navíc je to tam dcl levné ... *14* *3* Ale jakoo jinak ty kraviny co tam mají o ničem sou ... ale když pořádně prolezeš oblečení tak jakoo supeer ... *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Upps...

skusím *14*
  • puspuspusinka

blog

Promiň, že tě Kajuš otravuju, ale můžeš mi napsat svůj názor ... *14*
    http://ashleynka-and-nessynka.blog.cz/1012/zmena-ii
    • kajuska4

Re: blog

odpověděno.. *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: blog

Děkuji mockáá ... *14* *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: blog

Jj protože kdyby sis to vymazala tak tam nic nebudeš mít.. *3*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: blog

No nebudu ... ale začala bych od znova ... jakoo prostě ROK 2011 ... a staré candids a novinky z roku 2010 bych nechala být ... možná že to nakonec tak udělám ... do menu udělám projekty roku 2011 ... a začala bych odznova ... *14* *3* Bylo by to lepší protože budu předělávat menu ... ale kdyby chtěli AFFSky abych nemazala tak to tam poté nechám ... ale uvidím ejště ... *14* *3* *3* Ale děkuji ... za názor ... vím že to bude blbý že tam nic nebudee... ale tak uvidím do 28.12. je ještě trochu čas ... *14* *3*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: blog

okk *14*
  • puspuspusinka

Yeahh ,...

Sem totální cvok do Nickouška ... se snad zblázním ... na něj musím furt koukat ... *15* *15* *15* Už mám i tapetku Jonas Brothers ... oni sou to kluci vážně suprový ... *15* *14*
    Škoda že je moc mladý na Ashleynku ... slušelo by jim too ... *15* *15* *15* *15*
    Twee... mě už hrabee... *15* *15*
    • kajuska4

Re: Yeahh ,...

Hehe..ale dcl jo.. *15* *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Yeahh ,...

No když si představíš tu Maddie ... roztomilou ... a Nickouška ... no já si myslím, že by byly dokonalý ... yeahh ... *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Yeahh ,...

jj *1* *14*
  • puspuspusinka

Táááák...

Táááák... a dneska tě jentak oddechnout nenechám ... mám chuť prokecat všeckoo všecičkoo ... *15*
    Heey Kajuškko ... můžeme být jako kámošky v jednom filmu, už newím jaks e menuje viděla sem ho ais před 3 roky a tam byly 3 kámošky (tj jako my Já ty a Klaruška = Ashley, Nessy a Brittany *14* ) No a oni byla každý jinde na jiné škole a viděly se jen o prázdninách ... a když byly v té škole tak si každé ráno daly na mobilu videohovor a řekli si co budou dělat co si vemou na sebe probraly kluky a pokecaly ... *15* *15* Byl to hezký film ... ale škoda že newím jaks e menuje ... tak nějak si můžeme na tom skypu též volat když bydlíme tak daleko od sebe ... *15* *15* *15*
    A neříkej že sem praštěný trdlo ... i když to sem ... *15* *15*
    • kajuska4

Re: Táááák...

Srry byla jsem dát vyčůrat jen kousek psat..
      nee právě že je to dost dobrej nápad..platí..Míši mamka mně slíbila že pojedeme příští rok nějak na jaře do Vodňan..ale nwm přesně kdy *14* pak písnu *14*
      • kajuska4

Re: Re: Táááák...

*PSA* už neumím psát jak mám zmrzlé ruce *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Táááák...

*15* *15* Dobrý já to pochopila ... *15* V poho ...
          No děkuju ...
          aspoň že mám dobrý nápady ... *14*
          A kdy si ten skype uděláš?? *7* *14*
          Jinak supeer bomba bezva cool ... mohli byste někdy o prázkách ale štve mě že máme každá prázky jinak ... *9* Tak někdy v pátek ... a nemohli byste i přespat abyste tu byly i celou sobotu?? *7* *14* Ty Můžeš klidně přespat u mě ... pokoj mám velký ... a budeme kravnout na CD Vashleynky třeba do půlnoci ... a budeme si povídat ... bylo by to super ... spolu celý víkend ... *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Táááák...

Mno uvidím ještě se domluvím s mamkou.. *14* *4* a můj skype je karolina.hudgens *4*
  • puspuspusinka

...

Můžemee... *14* To bude supeer ... vždy přídu ze školy a můžeme si zavolat a bylo by to jako bysme byly spolu ... *14* *3* Yeahh ... *14*
    • kajuska4

Re: ...

yess *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

hey ... to už si tam dlouho nebyla ... máš tam asi půl roku starý status ... *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

Však jo hehe *15*
  • puspuspusinka

...Sakriš brní mě noha...

Úplně brutálně mě začala brnět noha ... *1* *1* *1* Sakriš ... *1*
    • kajuska4

Re: ...Sakriš brní mě noha...

Jaj..tož to se mně taky stává...občaas *1* *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...Sakriš brní mě noha...

protivný coo ... *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...Sakriš brní mě noha...

jj *15* mravenci jedniiii *15*
  • puspuspusinka

:))

Heeey holky ... jako dneska mám náladu na dlouhé a dlouhé pokecy ... tak kde vězíte ... jako nechtěla jsem ale musím se vám přiznat že mi děsně chybíte ... *14* *15* *3*
    • kajuska4

Re: :))

Už jsem doma..
      Hele víš že si mně taky chyběla *14* *4* hele nezavoláme si Míši někdy na skype zase??Chybí mně to *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: :))

No určitě ... *14* Jo to byla prča ... když sme si volaly ... *15* Jak tys tam nadávala na nějaký ožraly a já na druhém konci tady chcípala smíchy z tebe ... jžš to bylo superr ... *15* *14* Určoo ... můžeme s tím začít ... *14* Pravidelné volání na skypu ... *15* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: :))

Jooo na to si pamatuji heee *15* dobře platí akorát si musím udělat new jak jsme dostali new pc tak jsem zapomněla všechno i heslo *15*
  • puspuspusinka

Dostala jsem:

WOW ... holky tohle byly nej Vánoce
    dostala jsem od kámošek:
    stíny 3 druhy, lesk na rty, dvě nové černé řasenky, naušnice, náramek a odznáčky

od rodičů:
    mobil Nokia C6 (je absolutně dokonalý a mám k němu americkou nabíječku, a jelikož nemáme americký zásuvky tak se ta americká nabíječka píchne do takový speciální která se dá dát do čr zásuvek ... wááá ty američani mají lepší zásuvky než mi mají také hezké ...), iPod úplně stejný jako měla Ashleynka v klipu Not Like That ... *14*
    potom puzzel naprosto úžasné, potom mám s celou rodinou dohromady novou telku .. to znamená že já a Kačka se budeme dívat na tu starou plazmu a mamka s tatkou na tu novou takže se budu moct koukat na co chci ... *14*
    No a potom ještě od rodičů ten deodorant Playboy ten new ... a mikinu Playboy ...

od jedné babičky:
    500,-
    pyžamo Panter
    spodní práslo playboy
    a ještě ěnjaké kravinky

od druhé babičky:
    dvě mikiny (jako od Avrilky skoro stejné)
    tričko (stejné jako měla Ashleynka v těch jedných candids já ho abby ukazovala a ona mě ho koupila jupííí)
    a potom ještě nějaké maličkosti

Páááni já teho dostala mrtě moockaa
    jo a ještě takovou štřapatou kabelku jako má Nessy *14*
    Jupííí *14*
    • kajuska4

Re: Dostala jsem:

Wow super dárky já dostala taky telefon HTC jupí a pak peníze a voňavku jedu zítra možnáá nakupovat *14* ještě něco o Vashleynce..se máš ipod je suprr *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Dostala jsem:

Joo iPod je absolutně dokonaleej ... fakt jako iPod a Mobil nedam z ruky ani omylem ... myslím že už jsem normálně závislák ... *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Dostala jsem:

To já taky neee *15*
  • kajuska4

ok

Od babičky jsem dostala..
    deodorant
    prostěradlo fialové
    budíkxD
    balzám na rty
    legíny a tilko.. *1* *1*
    • kajuska4