Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

???

Kajuško ten muzikál RENT ... co bude na 2 asi není s Nessynkou ... máš tam rok výroby 2008 ... *7*
    • kajuska4

Re: ???

Už se taky těším *14* *14* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ???

Ty čteš to do konce??? *15*
        Já píšu že asi s Nessynkou NENÍ ... protože je to rok 2008 a Nessie to natočila rok 2010 ... *7* *7*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ???

nn to je ono..fakt.. *4*
      • kajuska4

Re: Re: ???

to mělo bejt k temu traileru..
        a ano je to ono akorát možná to spletly nebo nwm ale je to 26.12. na ČT2 *4*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ???

A jak to víš tak jistě? Ono je prý víc těch RENT ... jako že každou chvíli se to zfilmuje znova??! *7*
  • puspuspusinka

:)

Hey budeme chvíli kecat?? Ale táta mě vypne net až pujde spát, takže jenom chvíli, já teď stejně neusnu když sem tak rozrušená tou novinkou yeahhh
    • kajuska4

Re: :)

Jasný budeme *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: :)

Páááni co lepšího se může stát ... teď o Vánocích budeme mít Ashleynku na Markíze ... a bude to pro nás premiéra ... já twee ... sem z toho mega šťastnáá ... *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: :)

Ano.. *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: :)

Až to zjistí Andriana(Sestřenice) se slovenska jak u nís budu no ta bude ječet taky možná už ječí já jí neslyším ale protože ona je do Ash taky fanda má celej pokoj jenom Ash pouzdra pastelky tužky pravítka polepené hrníček no všechno filmy cd jak skoro já ale ona víc twe *15* a plno obrázků *15* a furt o ní kecá jako my *15* *14* i Nessy miluje ale Ash víc *4*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: :)

*15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :)

Holki nesmějte se mi ... ale já z tý novinky sletěla ze židle i s tou židlí a to se mi poslední dobou stává pořád ... *15* *15* *15* *15* Já jak ztratila to kolečko tak ona se dá snadno překllopit a když se prudce oprřu tak letím ... *15* *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: :)

Mno to je jasný já taky nepůjdu spát je brzo a ještě ta novinka *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :)

Jo máš recht je teprve 11 ...
          A přesně ta novinka to je úplně to tě celou skolí ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Ach Můj Božee...

Kajuškoo ... Klaruškoo ... wááááá
    Sem z toho celáá ... yeahh ...
    Takže lidi dávejte bacha ... konečně všichni uvidíme nadabovaný Picture This (boužel ve slovenštině ale elpší než nic) 29.12.2010 na Markíze ... teeda lidi ... jako řeknu Vám já z tý novinky málem nedejchala...
    • kajuska4

Re: Ach Můj Božee...

COže super Markízu máme ááá omg se budu dívat newa že ve slovenštině aspoň něco *14*
      • kajuska4

Re: Re: Ach Můj Božee...

To budu u tety na slovensku *4* takže se budu dívat..to je skvělý určitě i sestřenice semnu *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ach Můj Božee...

Bezva.. *4* já už se těším a když to půjde natočím si to na kameru..a dám to na youtube.. *4*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Ach Můj Božee...

Přesně naši češi jsou blbci neumí nic.. *8*
            a já mohu říct strýcovi že ať to natočí taky aspoň 5x hehe *1* *4*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ach Můj Božee...

jj *14*
            • puspuspusinka

Přesně ... já newím jestli mi to táta dovolí on se bude čučet na co chce takže si to nechám nahrát na flašku ... a druhý den se na to kouknu ... *14* Páááni už se nemůžu dočkat ... to je bestovníí ... *14*
            • kajuska4

Super..tak mně jedno dáš *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Ach Můj Božee...

Báječný žee... Já na to ještě teďka čučíím ... aspoň že máme to slovensko když češi sou s tím dabováním na nic ... *8* *14*
  • puspuspusinka

Páááá

Ani jedna newíme o čem si povídat ... tak já půjdu ... ju?? *7* *14* Doufám, že ti to nevadí ... tak páá Kajuško ... milujutěě.. *14*
    • kajuska4

Re: Páááá

Dobře..dobrou noc *14*
  • puspuspusinka

OMG...

Twe Kajuško já mám nervy co to zejtra asi tak dostanu ... fakt jako sem v krdeli ... *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: OMG...

Přesně já taky.. *15*
      Jestli dostanu GTA 4 tak jsem šťastnáá *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: OMG...

Co to má být??? Nějaká hra nebo coo???
        • kajuska4

Re: Re: Re: OMG...

Ano..je to hra na pc.. *1*
  • puspuspusinka

??

Kajuško potřebujeme téma... *15*
    • kajuska4

Re: ??

musíme vymyslet *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: ??

Já fakt nemám páru coo?? *1* *1*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ??

tky ne *1*
  • puspuspusinka

...

Kajuško, nebudeme už řešit tu Taylor :-! a Zanessku ... a neskazíme si večer ...
    Zítra je překrásný a kouzelný Štědrý Večer ... a my se na něj musíme skvěle naladit a skvěle vyspinkat ... protože ... zítra to bude dokonalý den ... *3* Akorát se nejspíš moc neuvidíme ... v 11 jdu k babičce pomáhat jí s pečením vánoček ... a to se vrátím tak ve 3 ... No a v sobotu jedu k prababičce ... a v neděli jedeme k babičce na husu ... no a od pondělí už snad budu OK ... doma a koenčně tu ... *15* *14* *14* Mám pěknou Vánoční honičku ... *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: ...

Jsem tady..
      mno my taky zítra ráno jedeme k babičce protože tam je sestřenka a pak domů a oni dojedou pro dárky a pak budu doma s mamku slavit vánoce to bych tu mohla už bejt.. *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Dobře ... *3* No já počítám že od 5 tu budu tak do 6 potom máme rodinnou večeři a poté se už asi nevrátím takže tu budu jen ránoa poté asi hodinku ... *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

Ano přesně já taky ale budu online ale nebudu odepisovat.. *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

Nooo...
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ...

*1* *14*
  • kajuska4

..

Čeky jdu se vykoupat a umýt hlavu... *4*
    • puspuspusinka

Re: ..

OKI ... *14* *3*
  • puspuspusinka

Twee...

Heey asik půjdu koukat na pohádky ... *15* Jenže newím jestli mi táta dovolí noťase k TV ... spíš myslím že nee...
    • kajuska4

Re: Twee...

Záleží na tobě jestli budeš tam nebo tu *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: Twee...

No jasně že tu ... ale kdyby dovolil, tak bych šla psát si k pohádkám ... *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Twee...

Dobře.. *1* *4*
  • mmaarrkkeettaaaa

Vánoce

Veselé Vánoce přeji Vám všem holky :-* A samozřejmě i Ashleynka a Vanesska ať si je krásně užijí *14* Miluju vás, píšu to dnes, dlouho tu nebudu *3*
    • puspuspusinka

Re: Vánoce

Tobě taky ZlatínQoo ... *14* Vše nejkrásnější a nejelpší a uží si Kouzelné Vánoce ... svátky MAGIE ... *14*
      • kajuska4

Re: Re: Vánoce

Děkuji tobě taky přeji veselé vánoce a šťastný nový rok..I lowe you.. *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit