-
??
?? Kajuško jsi tu??? *7* -
-
Re: ??
Jasnéé *1* -
-
Re: Re: ??
Kajuškoo ... a to interwie ... je dcl jakoo to co povídá Nessynka je krásné ... ale jako že Zac ten rozchod prej bere dobře ... *8* To je od něj dcl blbý ...
http://ashleynka-and-nessynka.blog.cz/1012/interwie-s-vanessou-pro-casopis-people -
-
Re: Re: Re: ??
Omg *9* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
Moc se mě líbí jak Nessy mluví o Ash a Britt ... *14* *3* *14*
-
-
-
-
-
...
No já si teď jsu udělat to Machiatto, a až se vrátím, tak doufám že to tu ožije ... *15* *14*
Já už jsem dneska vzhůru od 6 ... *15* *15*
Sem nemohla spát, mi vyšlo, že dneska potkám Brada Pitta, no to rpostě člověka spát nenecháá ... teď abych byla zavřená doma ... jinak se ho ještě leknu a poletim do pryč ... *15* *15* *15* Líbí se tu někomu Pitt??
Mě se líbil, ale už se mě nelíbí, je stareej ... *15* *15* A na Johnnyho Deppa nemáá ... *15* *15* *15* -
-
Re: ...
Mno řeknu ti že ho moc neznám takže nwm..a počkám na tebe *4* -
-
Re: Re: ...
Nemusíš ho znát ... *15* Stačí jestli se ti líbí ... mě už nee... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
*15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Co si chlastala prosimtě??? *7* *15* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Já níc..akorát jsem se dobře vyspala *5*
-
-
-
-
Já už tu jsem ... *3* *14*
-
-
-
WOW
Páááni dneska je ale novinek ... wow ...
New Candids Ashley, twitter Ashley a rozhovor s Vanesskou ... yeahh ... *15* *14* -
-
Re: WOW
Áááá..omg přesně yeah...a ty si to včera říkala že určitě budou *14* *14* -
-
Re: Re: WOW
No říkala, že doufám, že budou a jsou ... *14* *4* A nejhezčí je to co napsala Ashleynka na twitter ... o Nessulce ... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: WOW
Přesně *14* -
-
Re: Re: Re: Re: WOW
Aspoň že už máme 100% potvrzeno, že jsou pořád BFF ... protože asi v říjnu psaly asi v bravu, že Vanessa a Ashley už nejsou kamí nebo coo ... to Bravo mě tááák s**e ... vymýšlí si to je hroznéé ... *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WOW
jj *8*
-
-
-
-
-
-
Dobré ráno :)
Ahojky,... no táák první je že jsi du udělat kaféé ... dneska si udělám machiatto latté ... *14* *3* banánové ... *14* *3* To měla nedavno Ashleynka ... *14* -
-
Re: Dobré ráno :)
Dobré ráníčko *1* *14*
-
-
:((
Kajuško, tohle nemá cenu, mě se zavírají očička a do toho se mi ten net furt seká ... *9* Já půjdu ju ... *14* *9* Zítra jsem tu ... tak páááá ... *14* *14*
Miluji Těě... MOOOOOC !!! *14* *14* *14* *3* *14* -
-
Re: :((
Dobře budu tě tu zítra čekat..Dobrou nocinku..Miluji tě taky.. *14* *4* *3* *14* -
-
Re: Re: :((
JJ ... Pááá ... *14* *3*
-
-
-
GRR
Teda ale už mě to štve jak mi ten ent vypadává ... *9* -
-
Re: GRR
*9* *9* -
-
Re: Re: GRR
Doufám, že zítra to bude OK, a že budou zase nějaké POŘÁDNÉ NEWS VASHLEYNKY ... *14* Pááá ... *14* *3* *14* -
-
Re: Re: Re: GRR
yes..paaa *14*
-
-
-
-
Achjooo :(
Dneska je blbý den ... sice konečně začaly prázky a mám radost z pokojíku, ale den sám o sobě stojí za prt ... *9*
Jinak sem se jako totálně zabouchla do Jonas Brothers ... Ale totálně !!! *15* Miluju jee... *14* *15* Hlavně Nickouška, je úplně úžasný ,,, *14*
A v Camp Rock jsou oni i Demi naprosto skvělý !! *14* -
-
Re: Achjooo :(
Aha...mno dnes den je fakt divný hehe.. *1*
Acha..já se dnes dívala na Disney Channel *4* -
-
Re: Re: Achjooo :(
A máš vůbec ráda Jonas Brothers?? *15* -
-
Re: Re: Re: Achjooo :(
Ale jo.. *1* já se dívala na něco jiného ale dcl je mám ráda.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Achjooo :(
Ááááá já se do nich zlbáznila... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Achjooo :(
Přesně.. *4* *14* -
JOTO JO !!! *15* /řesně tak nějak, a já sem blázen do Nickouška a trochu i do Joeho a ty zasejc do Richieho ... *15* -
*1* to je jak já do US5 *15* *4*
-
-
-
-
-
-
Jžš
Twe ty anglické knížky jsou ale kraviny ... *15* Ale coo tady jde o to že se učím anglicky ... *15* *14* -
-
Re: Jžš
Super.. *1* *4* -
-
Re: Re: Jžš
*1*
-
-
-
...
Jéééj Kajuško ono už je 22 ... to je děsný jak ten čas utíká ... no ale už jen zítra a poté je štědrý den ... nemůžu se dočkat ... *14* *3* Ju a zítra netuším jak tu budu ale v 1 jedu do města a vrátím se až tak ve 3 ... jedu koupit ještě něco Káťe a poté za sestřenicí a poté domůů ... takže ráno eniwm jak tu budu ale poté od 3-4 až do večera... *14* -
-
Re: ...
Myslela jsem jako 22 hodin ne 22.12. *15* -
-
Dobře však ano chápu.. *4* *1*
Já nevím jestli tu taky budu možná půjdu koupit tetě a strejdovi dárek.. *3*
-
-
-
Áááá
Ten net je dneska vážně na zabití !!! *8* -
-
Re: Áááá
Jakto? *9* -
-
Re: Re: Áááá
Pořád se mě seká,, takže kdybych nepsala ale byla online, tak se mi sekl net... -
-
Re: Re: Re: Áááá
Dobře..tož to se mně též občas stane.. *9*
-
-
-