Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

:)

Jsem si na Vánoce z knihovny půjčila anglické knížky a budu přes Vánoce trénovat angličtinu ... abych si mohla poté povídat s Vashleynkou na FcB ... tedy pokud si ho Vany vážně zrušila ... tak je to divnéé ... to nejspíš nebyla pravá Vany, proč by si rušila FB??? *7*
    • kajuska4

Re: :)

Ne..někdo jí ho zrušil ale má nový.. *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: :)

Aha ... divný ... *7* Ale Kačence se též někdo dostal na FB a psal msíto ní komenty !! ://
        • kajuska4

Re: Re: Re: :)

Aha.. *9*
  • puspuspusinka

xD

Kajuškoo nespi ... *15* Ještě je brzoo !! *15*
    • kajuska4

Re: xD

Já nespím srry akorát jsem utírala prach.. *1* *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Achaa... *15*
        No to já dneska uklízela od půl 1 do 6 ... *9* Jak sem se stěhovala do nového pokojíčku ... tak mě to zabralo spousta času a táta ještě Kátě vyházel všechno ze skříní na hromadu a musela to uklízet tak sem jí šla ještě pomoc ... a pomačkal nám plakáty a zničil CD ... *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: xD

Ou.. *9* ..
          Jak tak vidím máte příšného tátu.. *9*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xD

Hooooodně přísného !!! ANi newíš jak mooc ... *9*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: xD

*9* *9*
  • puspuspusinka

Jéééééééééééééééé

Kajuškoo ... já možná dostanu ten stroj na cvičení jak mají v posilovnách ... buď rotoped a nebo ten běhací ... newím ... ale jen možná ... mamka se o tom jentak na oko zmínila,a el newím to jistě ... páááni to by bylo úžasnéé ... konečně bych mohla non stop cvičit ... abych zhubla a konečně si mohla nakoupit ty Vashley oblčeky ... Já se úplně totálně zbláznila do Vashley Stylu ... furt hledám nějaké novéé !! *14* *3*
    • kajuska4

Re: Jéééééééééééééééé

Wow..se máš..ááá..se taky čučím furt na nějaké new styly *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Jéééééééééééééééé

Když já jich mám mooc málo v počítači, jenom Ashleynky asi 200 stylů a od Nessynky asi jenom 70 ... to je hrozně máloo ... *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Jéééééééééééééééé

Ehm..já nemám žádný já se dívám na netu protože nemůžu zabírat tolik místa už jsem si musela zrušit i můj profil kde jsem měla tolik fotek Vashleynky a teď chodím na mamky profil je správce a je to rychlejší ale po vánocích možná půjde PC do opravny ale uvidíme *4*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Jéééééééééééééééé

Jééj ... to já mám počítač na 150 GB ... a taky si zabírám fotkama hoodně místa,ale bez nich to prostě nejde... *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Jéééééééééééééééé

*1* My možná máme virus a nesmíme vypínat Pc jinak pak nejde zapnout..a nebo to trvá celej den a to bych tu nemohla bejt s vámi *9* *14*
  • puspuspusinka

Twe..

To byl úplně super díl Comebacku ... *15* Wáá ... *15*
    No a o čem budeme povídat??? *14* *3*
    • kajuska4

Re: Twe..

Ano byl haha *15* o všem možným *4*
  • puspuspusinka

Jsem tu !!!

Tak jsem tu a můžeme non stop, kecat ... *15*
    • kajuska4

Re: Jsem tu !!!

*15* *4*
  • puspuspusinka

Jdu

Tak Kajuško v 9 se vrátím ju?? *14* Buď tu !! *15* *14*
    • kajuska4

Re: Jdu

Ok..já jsem tu furt.. *1*
  • puspuspusinka

WOW...

Tak Kajuško o čem budeme dneska kecat?? Já už mám prázdniny a ty též ... tak bysme mohli kecat dneska hooooodně dlouho ... což je meeeega supeer ... *15* Akorát půjdu dolu potom na Comeback tedy jestli je dneska už newím ejstli jsem si to nespletla... *15*
    • kajuska4

Re: WOW...

Je dneska po Kungovi opůl 9..já se budu též dívat ale nemusím nikam chodit protože ležím u tv s noťasem..
      a prokecáme celej den *15* *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: WOW...

Ne jen den a noc ale celé prázdniny budou patřit nám !!! *14* *3* Tyhle prázdniny budou prostě úžasné !!! *3* Mockaaa se těším ... jak to tu prokecámee ... *14* *3* Budeme tu povídat o všem ... *14* A pokusíme s ekoenčně vyrovnat u Ashleynky komenty ... abysem nemusela chodit jen sem ale mohla zase psát u Van i Ash ... jediný důvod proč nechodím na Van je ža chci Ashleynce pomoc ... *14* *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: WOW...

Však jo chápu.. *4* ..
          Já to vždycky musím prokecat tam i tu..takže jsme dvě hehe.. *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: WOW...

Jasný ... *15* Ty keckoo jedna... *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: WOW...

*15* *15*
  • puspuspusinka

Ahojky .... .))

Ahojky ... jakpak se máte??
    Ano máš pravdu Markétko, je nádherná a konečně změna ... potřebovalo to, ale měly tam dát hnědovlasou Ashleynku, tohleto je už hrozně stará fotka ... *14* *9* *14*
    Ale je božíí .... no a co jinak co děláte? Jak se máte? *14* *3*
    • Re: Ahojky .... .))

AHojky dobře a ty? *14* *14* *14* *4* *4* Těšíš se naVánoce???
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahojky .... .))

Hrozně moooc !!! *14*
    • kajuska4

Re: Ahojky .... .))

Čauky
      mám se skvěle a ty *7*
      Já jsem tu a na blogu přidám novinky a ty? *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahojky .... .))

Já jsem též tady a asi též půjdu něco mrsknout na blog ... a oni jsou nějaké novinky?? *7*
        Jináč ... sem HAPPY ... *14* Konečně mi dneska začaly prázdninky ... a představ si ... už jsem dneska konečně ve svém novém pokojíčku ... a zítra budu lepit plakáty ... už mám nějaké s Demi, Ashley a Avrilkou ... a zítra pověsím ostatní ... *14* *3* A škoda že Nessynku mám jen jeden plakát ... *9* Ale já je vyměnila s Kačenkou za Ashleynku a Avrilku ... *15* *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ahojky .... .))

Ano žebříčky jsou a pak nový trailer Sucker Punch a datum ve velké britanii.. *14* *14* aha..ttj..já mám milion plakátů Vashleynky..protože si kupuji i německé.. *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ahojky .... .))

Se máš já nemám jak si koupit německé bravo ... *9* Závidím ... *14* *9* *14* No a jinak děkujíí já se kouknu k tobě a pak to přidám ju? *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky .... .))

Jasný..klidně to skopíruj.. *4* *14*
  • mmaarrkkeettaaaa

Hlavní fotka

Krásná fotečka Ash myslím ta hlavní :) Moc jí to tam sluší *14*
    • kajuska4

Re: Hlavní fotka

Přesně.. *4* *14*
  • Miluju

Miluju Ashley Tisdale, Miluju její písně hlavně Last Christmas, naučila sjem se jí nazpaměť a neustále je to moje nejoblíbenější píseň, a je 100x lepší než Vanessa Hudgens, Vanessa není špatná je fájn, ale na Ashleynku nemáá ... Ashley je lepší, miluju jíí, jsem vážně fanynka Ashleynka vážně mooc velká *14*
    • kajuska4

Re: Miluju

Máš prawdu ale já zase miluji víc Vanessku ale i Ash ale Vanessku víc ale máme stejný názor *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit