-
..
Jak děláš ty popisky menu? *4* -
-
Re: ..
No ve photofilteru si dám malý rozlišení obrázku a pak to do teho normálně napíšu a je too ... sem zjistila že to není žádná věda *15* A pokud bys chtěla nějaké lepší tak si prostě na googlu najdeš obrázek a pak jenom napíšeš to info, affs atd. *14* *14* *14*
Hele ale bacha na to sem přišla sama... *15* -
-
Re: Re: ..
aha..já ten program nemám..
a mně to dělá maci+dessy tkže jen sem se ptala.. *4* -
-
Re: Re: Re: ..
AHA jj ... *14* V poho ... *14*
-
-
-
-
Už sem tu ... .))
Promiň byla jsem se koupat ... ale už jsem tu a doufám, že nadlouhoo ... :))
Tak jdeme si spetřit náladu abysme přestali myslet na Zaca??? *14* -
-
Re: Už sem tu ... .))
Aha..já jsem doma nemocná tenhle týden a v So jdu oslavovat nar.takže..tu teď budu..a jdu.. *1* -
-
Re: Re: Už sem tu ... .))
*14* No já už jsem po nemoci, ale dnes mi bylo zase špatně a zítra máme jen 3 hodiny a už se ani neučíme, tak kdyby mi bylo pořád špatně tak doufám že zůstanu domaa...
No hele dneska sem se nudila a tak sem si trochu vylepšovala blog a taky prolítávala starší fotešky Nessynky a Ashleynky ... bože ty dvě když byly ještě takééé 17-20 leté tak byly táák sladkéé ... ju a sestra našla Nessí fotešku jak drží v náruči právě narozenou Stellu a Nessí to tááák slušelo byla tam tááák roztomilá ... *14* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Už sem tu ... .))
Super..ano tu jsem viděla už dávno a je nádherně roztomilá.. *14*
-
-
-
-
xD
Kajuško ta tvá foteška z dálky působí jako když je Nessulka těhotná ... *15* *15* *15* -
-
Re: xD
wow.. *15* ..ale fakt....... *1*
-
-
Ahoooj :))
Ahojky :)
Twe konečně se zasejc přidaly nějaké fotešky a ně ledajaké, přímo nádhernééé ... yeahhh ... *14* *4* *3* -
-
Re: Ahoooj :))
Čauky..přesně jsou moc.. *4* -
-
Re: Re: Ahoooj :))
Teda jako tohleto mě vážně štve :// *9*
Ale oficiálně se to snažím hodit za hlavu, je to pryč, a budu teďka milowat stále Nessynku a na Zaca kašlu ... *9* Budu ho brát jenom jako Kámoše Vashley nic víc ... *9* -
-
Re: Re: Re: Ahoooj :))
přesně.. *9*
-
-
-
-
Sakra... :((
Kájuško musím jít ... pááá ... *9* *14* *9* *14* *9*
I Lowe You Kájušhko
I Lowe You Klárušhko
I Lowe You Ashleynko
I Lowe You Nessynko
I Lowe You ... *14* ... -
-
Re: Sakra... :((
Pááá..I lowe you too.. *14*
-
-
Noo...
No Kajuškoo ... kvůli Vám všechnoo ... !!!
Ale asi Vám začnu kupovat dárečky až od příštího roku, protože tenhle rok, už nestíhám ... ale slibuju, že po celý rok 2011 budu schánět takové věci, které ybch Vám pka posíala Vashley věci ... *14*
A jináč ... To budu ít aspoň promyšlené, takle narychlo bych Vám koupila leda tak kravinu ... a to by mě poté mrzelo ... *9* Já takle narychlo nikdy dárky moc nescháním ... já je mám už v září ... *15* -
-
Re: Noo...
Aha..newadí.. *4* ..já ti taky příští rok koupím..prothebé vše.. *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Noo...
Noo že budu kupovat dárečky já Vám neznamená že musíte i vy mě ... nemusíte ... *3* *14* Ale jináč děkuji ... yeahhh ... tak ráda bych s vámi trávila Vánoce... *14* Kajuško a víš o tom že máš narozeniny ve stejný den jako moje milowaná báby?? *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Noo...
Musím..protože si má BFF.. *4*
fakt?Wow..to čučím..tak jí taky popřej hehe.. *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Noo...
Nebooj už sem jí obědnala kyti ... tu má moc ráda tuhletu ... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Noo...
superrrr *14*
-
-
-
-
-
-
Sem to ale úchyl... xD
Twe já sem do Vashleynky a Avrilky už snad úchylná ... já už úplně newim ale poslouchám jen jee... samo i jinéé ... ale hlavně ty 3 ,... tj děsný já už nejsem nomrální a potom ještě Simple Plan ... tohle je už normálně nemoc ... *15* -
-
Re: Sem to ale úchyl... xD
To jsme dvě akorát já jen Vashley a US5 a ještě Taylor ale spíš Vashleynku tu nejfíc.. *14* *14* -
-
Re: Re: Sem to ale úchyl... xD
Myslíš tay Swift nebo jakou??? Protože jestli áno tak ta je boží ... *14* -
-
Re: Re: Re: Sem to ale úchyl... xD
Ano...je boží moc.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Sem to ale úchyl... xD
Yeahh ... Tak tu též žerůů ... a to jak měla Love Story, tak tu žerůů pořád ... *15* *14* Noo a ona má také Country Style... a tj úplně boží že se liší není stejná jako ostatní ale je originál a to je na ní kwásné ... a dyžtak čučím, ono jí je už 21 let ... páááni ...
Heey zítra má Nessynka 22. narozeninyk ... wááá ... *14* Budu se snažit dorazir, bojím se že to monžá nevýde... *8* *9* Kvůli školee... ale prostě budu se snažit ... *14* *3* Snad dojdu na 99% *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sem to ale úchyl... xD
Super byla bych moc ráda koná se to v 8 protože já v 6 s mamkou jedu na taneční vystupuje tak musím jet... *14*
-
-
-
-
-
-
:((
Zítra píšeme ze Zeměpisu na Austrálii ... bojím se že to podělám zasejc ... mě to aboslutně neleze do té mojí palice ... *8* *9* Áááá grr... *8* *15* -
-
Re: :((
Ou.. *9* to zvládneš držím ti palce..my zase budeme psát s matiky.. *9* na to jsem zase já blbá.. *9* -
-
Re: Re: :((
No matika je jeden velkej průser ... *9*
-
-
-
Chce si o mě přečíst někdo pohádku?? xD
Hey chcete si někdo přečíst o mě pohádku?? *15* *15* *15* -
-
Re: Chce si o mě přečíst někdo pohádku?? xD
já *15* -
-
Re: Re: Chce si o mě přečíst někdo pohádku?? xD
http://diskuse.osobnosti.cz/avril-l avigne.php
A pozor, hlavně mi nechcípni smíchy... *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Chce si o mě přečíst někdo pohádku?? xD
Haha dobrý.. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Chce si o mě přečíst někdo pohádku?? xD
Ale já jí nepsala ... já sem jenom ta co to slízne... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Chce si o mě přečíst někdo pohádku?? xD
však jo hehe *15* *4*
-
-
-
-
-
-
Achuj :)
Ahojky :)) -
-
Re: Achuj :)
Jéé Čauky.......... *4* ... -
-
Re: Re: Achuj :)
Áááá já sem denska táák mimo ... *15* -
-
Re: Re: Re: Achuj :)
Aha..to já ne protože jsem nachlazená a musím do školy.. *9* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Achuj :)
No já též ... sem po tý nemoci pořád ještě trochu nachřáplá ... ale dneska byla děsná prča... *15* *14* Sem šla nakupovat dárky pro kamí ... no a horor... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Achuj :)
Néé Míši kvůli nám si neutrácej penízky.. *4* -
Tenhlee rok, je to takový hektický a pro Vás dvě zlatínka to už asik nestihnu ... a k narozkám sem Vám kravka jedna taky nic nedala ... promiňte. .. *9* Ale příští rok, všecko pošlu ... *14* *4* Nebo mám ještě poslat teďka k Vánocům??? *14* *7* *9* *4* -
Ajo.. *1* *3*
To já zase pro rodinu jsem byla nakupovat dárečky pro kamarádky mám. pššt i pro Klárush hehe *1* *4*
-
-
-
-
-