-
Americké Cukroví ...
No newím ... teď se musím učit němčinu dělám úkol ... ale našla jsem zatím tohleto a špatně to nevypadá ... *14*
http://recepty.chytrazena.cz/vanocni-recepty/americke-cukrovi-35056.html -
-
Re: Americké Cukroví ...
Oki..dobře počkám tu..hm..vypadá to dobře.. *4* -
-
Re: Re: Americké Cukroví ...
Děkuji ,... klidně piš ... já udělám kousek a dijdu odepsat a tak ... *14* *3* Jenom budu odepisovat pomaleji ... *3* *14*
Tááák mooc se mi po Vás stýskalo, že se prostě budu učit u počítače ... já už to bez Vás nevydržím !!! *14* *3* *9* -
-
Re: Re: Re: Americké Cukroví ...
Jasné..mně se též stýskalo *9* *14*
-
-
-
-
dog
Jdu se psem..čeky.. *14* -
-
Re: dog
OKI ... *14*
-
-
???
Káájuško tys smázla blog s Ashley?? Mě to nechce najít ... *8* -
-
Re: ???
Smázla..protože mně tam jen nadávali že jsem pí** a td..ale Klárush bude přidávat novinky Ash na svém takže se budu dívat na jejím blogu.. *14* -
-
Re: Re: ???
Aháá ... *9*
No to sou KRETÉNI !!! *8* *16* *10* *9*
Nesnáším také lidi ... kteří se tak nudí že nemaj nic jinýho na práci než ničit ostatní ... *9* -
-
Re: Re: Re: ???
Přesně.. *8* *9*
-
-
-
-
bravo
Ashleynka a Nessynka jsou v našem novém Bravu jako scany ááá Ashleynka jak drží Blondie pejska a Vany že má nar a pak se ZACEM..áá *14* -
-
Re: bravo
Yeahh ... to si musím koupit, jaké jsou tam plakáty???
Jináč ... šťastné konce miluji ... a já s tebou a přestat se bavit ... NIKDY ... MILUJU TĚ ... !!! *14* *3* *14* -
-
Re: Re: bravo
Michael Jakson a Bill Kaulitz..Rihanna a nějaký Ryan..já jsem též Happy..a mám protebe novinku http://love-nessa-hudgens-org.blog. cz/1012/german-bravo-c-50#pridat-ko mentar přečti si ten článek je tam plakát Ash jako Savannah.. *14* -
-
Re: Re: Re: bravo
Noo... :-//
Typický samý kokoti ... i když MJ mi nevadí a Riri mám ráda ... ale někoho jako Alexe Vashley a nebo Avril tam nedají kokoti ... *9* *9* *9*
Jo a to bravoo ... áá to bych též chtěla ... ty naše sou na h***o ... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: bravo
Ano přesně..Vashleynku už dlouho nedali a ani tu Avril..pěkně dlouho ne.. *9* *14* přesně chci jen N.bravá *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bravo
No aspoň že tám byl teďkonc Kikeee ... (Enrique Iglesias) ... Toho miluju ... *14* *3*
-
-
-
-
-
-
Začátek ... skaženýho dne
Ahojky ... Noo abych to napravila, tak dneska bych tu chtěla s vámi být jestli o tedy vyjde, s mamí peču Vánoční cukroví ... Tenhle rok skoušíme Americký kousky ... nějaké co najdu na netu ... Wááá ... Třeba budu mít stejné jako Vashleynka. .. *14* *14* Miluju Ty dvě ... úplně totálně ... nechápu jak je někdo nemůže mít rád ... jsou nejlepší na světě ... yeahhh ... *14* *14* *14* Bože tolik je miluju, chtěla bych s nimi alespoň jednou být ... *14* *4* -
-
Re: Začátek ... skaženýho dne
Že bych to taky zkusila Americké cukroví...přesně *14* *14* -
-
Re: Re: Začátek ... skaženýho dne
Ták jdeme nějaké najít?? *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Začátek ... skaženýho dne
PLatí.. *14*
-
-
-
-
=( I am Sorry !!!
Holky tohle jsem nechtěla ... *9*
Promiňte ... slibuji nezmíním a nejsem ani ten typ co by Vám rozmlouvala předhazovala jaká je dokonalá ... To nejsem já ... nebudu před Vámi o ní mluvit a tak ... nebudu dělat nic abych Vás rozčílila ... Jenom chci být stále vaše kámoška ... NIKDY YBCH NEDOVOLILA ABY NÁM MILEY ZKAZILA A NEBO NĚJAK ROZHODILA PŘÁTELSTVÍ ... 100% Jste na prvním místě vždycky vy dvě ... jenom víte jak jsem na tom s city já prostě musím být pořád upřímná všechno dělám a říkám tak abych nikdy kámošky nepodváděla a nelhala jim ... Jáá Vás skutečně miluji. ... lepší kámošky než jste vy nemám ... a tohle co se tu dneska stalo mě mrzí a mluvit o ní nebudu slibuji ...
Mám Vás rádaa ... a tohle je KONEC DNEŠNÍ DEBATY A HÁDKY (KTERÁ MĚ ŠÍLENĚ MRZÍ DOUFÁM ŽE MI VĚŘÍTE) A ZAČNEME, POKUD TU DNES JEŠTĚ BUDETE ZNOVU ... *14* *4* *14* *9*
Jináč zítra newím jistě jestly dorazím mám zaracha, ale snad taťku přesvědčím, aby mi půjčil mojeho kompa aspoň na víkend ... Jinaak doufám, že je vše OK ... a že nejste proti tomu, že jsem k vám FÉR A UPŘÍMNÁ ... já už taková jsem, prostě říkám vše na rovinu a tak poznám jestli jsou to skutečné kámošky a nebo se semnou jenom na oko bavily, ale koukám, že vy to berete jako že je to moje věc a zase moc to nerozmazáváte a to mě utvrdilo, že vy DVĚ JSTE KONEČNĚ TY PRAVÉ NEJLEPŠÍ KAMARÁDKY PRO MĚ !!! Že konečně mám kámošky kterým můžu věřit ... úplněěě ... 100% !!! *4* -
-
Re: =( I am Sorry !!!
Já tě zlatí miluji věřím i v tobě...zlatí nechcu aby jsme se rozhádali ne nikdy *14* -
-
Re: Re: =( I am Sorry !!!
Děkuji Ti Pokladee... *14* *3* *4* *14*
-
-
-
srry
Míši omlouvám se promiň já mám blbou náladu protože je tu taková kráva a zkazila mně jí celou furt nějaké píč****** dělá...a ještě tohle a pak spadnu do prdele bolí mně noha a pak ještě další věci se dozvídám mám toho moc...omlouvám se příjmeš mou omluvu?? *9* blbí den blbí život..jsem celá blbá! *9* -
-
Re: srry
Nemůžu přijmout tvou omluvu, protože ty se nemáš zač omlouvat ... chápu tě ... a tvůj den mě mrzí, též sem neměla hezký den ... házely po mě nějaký kluci koule a myslely si jaká to není švanda ale mě to bolelo ... Takže tě chápu a spíš se mám omlouvat jáá ... že jsem ti skazila den ... *9* *9*
TAK PROMIŇ ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: srry
Neee já se mám omlouvat že jsem na tebe taková byla a jestli se semnu nechceš bavit jen to řekni ale pak už tu nebudu chodit.. *9* -
-
Re: Re: Re: srry
aha rozumněla jsem blbě.. *3* takže jako by se nic nestalo.. *14*
-
-
-
-
kuwa
Tohle je už maximum dost twe...vrátíš kvůli Mileyně se budeme hádat nee??twe není to Míši věc...třeba nevím ona nemá ráda taky nějaké věci co milujeme my..chápeš! *13* -
-
Re: kuwa
hm..však jo v poho ještě mně tu jedna husa jí zapíná já se zabiju hele dobře já mám i blbou náladu jsem spadla a ještě tohle jako..mno to už na mně taky moc...dobře Míši promiň ale dnes nemám náladu na nic a jak řekla Klárush měj jí ráda ale nemluv o ní přednámi..ani začátek M..prosím.. *3* omlouvám se a jestli mně to nepromineš tak se zabiju a už sem nebudu chodit..hele Klárush platí dnes ve 2 k vám a pak mně odvezete a budete u nas na kafé.. *3* -
-
Re: Re: kuwa
Dobře ale když slíbíš že tohle věc už nikdy neuděláš..nebo tě zavážu u babičky na zahrádku k vepřům *16* *15* -
-
Re: Re: Re: kuwa
omg..zase vyhrožuješ..haha...jen to ne prosím..smrdí to moc *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: kuwa
Dobře..musím jít paa *3* *14* ve 2 a pak tu jsem až k večeru.. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kuwa
ok..pp *3*
-
-
-
-
-
-
Miley Cyrus
Holki, já newím jak tohle dopadne, jestli mě budete nenívidět nebo tak nějak, ale beru to jakou zkoušku přátelství a ptám se vás ...
Jak teď zareagujete, když Vám oznámím, že mám ráda Miley Cyrus ... budete mě nenávidět a nazvete mě zrádcem a nebo mi prostě řeknete že to je moje věc a nebudete to rozmazávat???
Já bych byla ráda kdybyste mi tohleto nevyčítaly, ale prostě koukala sem na film The Last Song a Miley je tam vážně supeer ... já newim ale ten film se mě líbí ... Takže, Vám jenom říkám, že já newím jaká Miles doopravdy je, možná že je to potvora a opičí se, ale třeba si to jenom myslíme my a nemáme pravdu ... my jí neznáme ve skutečnosti, prostě o ní nic newíme ... a ve filmech je super ... já wím že vy jí nikdy mít rádi nebudete, ale já měla a asi sem jenom chvíli jí nesnášela protože sem věřila těm kecům co lidi nakecaj jenže ani v časopisech an jinde o ní nic newí !!!
Takže ... teď mi bud budete nadávat ( a jestli anoo ... budu smutná, ale budu to muset přijmout ...) a jestli to berete prostějakou obyčejnou změnu názoru a bude to OK ... tak budu jedině ráda ... *3*
P.S. ... Vashleynku miluji stále na prvním !!! A nikdy nepřestanu !!! Jenom sem zase začala mít ráda Miles ... *4*
Jinak jestli mě tu už nechcete vidět tak chápu a smažu si profil a odejdu ... Jináč Vás mám skutečně moooc ráda ... *14* *9* *4* -
-
Re: Miley Cyrus
Chci jenom řpipomenout ... že Vás Miluji ... a že sami říkáte že každý má svůj názor ... snažím se jenoom ... aby ste mi neřekly ... že je KONEC ... *9* *3* *9* -
-
Re: Re: Miley Cyrus
Acha..jasné..dobře.. -
-
Re: Re: Re: Miley Cyrus
Tak jsem tu Kájush jak jsem ti slíbila ehm však jo Míši je to v poho ale nemluv nám o ní přednámi to bude lepší a Káji tobě to vadí však je to její názor nebo ne?My jí nenávidíme je to píč* a hotovo namyšelná krade všem návrhy i Vashley a td a nenávidíme jí celou tak co.. -
-
Re: Re: Re: Re: Miley Cyrus
však jo..ale mně to pěkně štve..furt Mileyna Mileyna bože všici se s té posrané 18poserou..ale je to Míši věc ok..pa.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley Cyrus
já wím hrabe mně..Tož vím už to dávno jdu radši možná se vrátím! -
Heyyy co dělá bože hrabe ti!Nikdy se tu nepsalo o Mileyně tak co děláš...twe co ti hrabe! *8* -
vůbec ani nevím..Míša není lhářka ale štve mně že furt Cytruska je jen na téhle dizkusi! -
Kájo nechoď..vrátíš se ještě vůbec ne že to bude jako minule.. *13*
-
-
-
-
-
-
new Cd
Ash bude mít možná new Cd..áá *14* řekla to v rozhovoru *14* -
-
Re: new Cd
Těším se *14* -
-
Re: Re: new Cd
No jestlii se semnou ještě bavíte tak říkám, že je to ta nejlepší zpráva za tenhle hnusnej týden ... *14* *9* -
-
Re: Re: Re: new Cd
promně taky *14*
-
-
-