Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mmaarrkkeettaaaa

Hellcats

Dneska jsem viděla ten díl Hellcats, co tu byl trailer. Bylo to tak že Savannah se začne líbit jeden kluk. Savannah se trošku více napije a půjde s ním do auta. Nejprve to vypadalo že odejde ale pak jí tam zamkl, ale Marty ji příjde zachránit, ale je to vážně hnusné, co se může stát *9*
    • kajuska4

Re: Hellcats

Ou...nejhorší díl... *9*
      • Re: Re: Hellcats

WOW ... tak to jsem měla skoro pravdu *9*
        No a co Marty a ten kluk co se rozešel se Savannah??? Budou se spolu líbat nebo jak to bude,?? Protože sem viděla
        Marty s jedným klukem též v autě v tom traileru ...
  • kajuska4

rvá

http://www.imagebam.com/image/12ed1 6108567645 jako podívejte to má bejt Ash a ne Mileyniska..jako.. *8* *16*
    • mmaarrkkeettaaaa

Re: rvá

jn, to je úplně stejné, tu fotku měla na CD Guilty Pleasure *10*
      • kajuska4

Re: Re: rvá

Ta Mileyniska se musí všude srát.. *10*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: rvá

To je fotomontáž holki ... vždyt Miles nemá takové vlasy ... to je jasná Ashleynka jenom jí někdo dal hlagvui Miley
  • puspuspusinka

=((

Kajuš, mě už to dneska na kompu nějak nebaví ... bolí mě hlava a záda jak u toho dřepim celej deen ... asi půjdu, nebude ti to vadit?? *7* *14* *9*
    • kajuska4

Re: =((

Škoda..a ne v pohodě..papa *14* *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: =((

Děkuji ... páááá ... *14* *9* *14* Miluji Tě... *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: =((

Já thebe taký..papa... *14*
  • puspuspusinka

:-))

Ale o čem o Vashley?? Já newím ... témata nějak docházejí ... *9*
    Hey jakoo to Hellcats, já si myslela jeký to bude úžasný ale Savannah si tam prožívá peklooo
    • kajuska4

Re: :-))

Přesně chudák Ashleynka.. *9* ale stejnak se těším *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: :-))

Já taky ... *14*
  • puspuspusinka

Čekááám :-))

Ale dneska půjdu o5 dřív ... jsem děsně unavená po těch práškách ... *9*
    • kajuska4

Re: Čekááám :-))

Jsem tu.. *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: Čekááám :-))

OK. *14* A o čme budeme kecat? *4*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Čekááám :-))

Mno..nwm..nwm..třebáá..o..Vashle ynce *14*
  • puspuspusinka

momentík...

Kajuš, já se dojdu převlíct ... už mi ty šaty lezou na nervy ale sou tááák kwásnééé ... *15* *15* Tak za 10 minut sem tu ... protože než se z nich vyvlíknu bude trvat ...
    • kajuska4

Re: momentík...

Dobře..počkám..

Zachvílku jdeme se psem....... *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: momentík...

hotovo ... tj děsný ... *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: momentík...

jako myslím sundat ty šaty že je děsný ne že deš se psem ... *15* *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: momentík...

Aha..hee *15*

Tak počky.. *14*
  • puspuspusinka

Ehmm???

Kajuškoo ... já půjdu někdy v prosinci na new sestřih abych měla na new rok ... novej účes *14*
    A přemýšlím mám si nechat ofinku a vlasy nomrálně jako to má Ashleynka, nebo si mám nechat ostříhat ofinku podle Nessynky jak to máš na té fotešce???
    Mě se to děsně líbí, ale mám ráda když to mám jako Ashley ... bože já newím ... *15* *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: Ehmm???

Wow...tak to je dost těžký..ale ty víc máš ráda Ashleynku tak podle Ash aby jsme byly jako Vany a Ash.. *14* ale jak chceš ty.. *14* a budeš blond nebo černovláska?A nebo budeš mít svojí barvu *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ehmm???

No hele tahle otázka mě trápí už mega dlouho, já nwm jaká barva by mi slušela, ale plánuju že si nechám tu svou ale budu přecházet na světlejší a světlejší a když jako blond budu vypadat blbě tak se nechám jako to má Ash teďka na hnědo tmavší ... *14* *4*
        A ten účes já wím že mám radši Ash, ale já newim ... mě nejde o to podle koho budu mít účes že jí mám radši ... mě zajímá spíš který mi bude víc slušet *15* *15* Ty víš jak vypadám tak skus typnout ... ale myslím že si to enchám jenom sestřihat a na ofinku kašlu ... *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ehmm???

Ano tak dobře bez afky..já tu afinku mám mno.. *15* *4*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ehmm???

Jo ale tobě moc sluší ... mě asik by nelsušelaa...
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ehmm???

Sluší určitě..tak si jí udělej a uvidíš *14*
  • puspuspusinka

Ahojky :-))

Ahojky už jsem tu *4* *14*
    Si momentálně skouším šaty na věneček zítra ... šaty sou boží ... sou to ty jak měla Ashleynka jako Maddie ty růžový akorát trochu pozměněný takže sou vlastně úplně stejný jako měla Nessynka ty zlatý ... jak tam byla se Zacem ale jsou čevený *15* *15* *15*
    No ale jinak se tam netěším ... *9* Vůbec se mi tam nechce ... do půlnoci tančit jak dement a to budu ještě zejtra domaa... ale mamka říkala že deme jen na chvíli abych si něco zatančila... jinak pudeme domů *14*
    • puspuspusinka

Re: Ahojky :-))

Takže abych to upřesnial vřšek jako Maddie a spodek jako Nessynka... *15* *15* *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: Ahojky :-))

Čauky
        Kam jdeš tančit? *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Ahojky :-))

Na věneček ... já chodím tenhle rok do tanečních a věneček je závěrečný ... no už se těším že bude koenčně poo ... vůbec mě to nebaví ... tančím raději sestyavy podle Vashleynky ... ale tyhle společenský tance mě snad zabijou ... chtěla sem i příští rok, ale už nikdy !! Nikdy !! ... Nesnáším taneční ... *15* *8*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Ahojky :-))

Ááácha..mno já možná se příští rok zapíšu na zpěv protože když ve škole si zpívám všichni mně to chválí *15* *4*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky :-))

Já se taky stydím..jsme dvě *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky :-))

Wow ... *15* *14* Nooo já bych též chtěla ale já se stydím a za druhý myslím si že ani zpívat neumím ...
  • ..

Ahojte nejde mně net doma ale dnes se to nějak musí spravit..budu online a¨nebudu tu paaa *14*
    • kajuska4

Re: ..

Už mně jde *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: ..

No supeer ... už jsem se bála že se někde bavíš s new kámoškama a na nás ses vykašlala ... *15* *9* Jak si tu včera nebyla a já na tebe čekala...
        • kajuska4

Re: Re: Re: ..

Srry ale to bych vám nikdy neudělala..já tu moc kamarádek nemám jen ze třídy a ty jsou liné... *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ..

Já wím že neee... ty nee... ale znáš mě sem šílenej zmatkař ... *15* *15* Já hned panikařím ... *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ..

ááácha *15*
  • puspuspusinka

Jéé

WOW ... přidala se mi i jedna foteška ... jupííí ... *15*
    Aspoň že ta nejhezčí i když sem přidávala 7 fotek ... *14* *3*
    • mmaarrkkeettaaaa

Re: Jéé

Aspoň jedna se uchytila :D *14*
      • kajuska4

Re: Re: Jéé