-
Jééééééé
Jsem Happy ... Ashleynka bude mít možná svou značku *14*
http://ashleynka-and-nessynka.blog.cz/1011/ashley-tisdale-a-jeji-style -
-
Re: Jééééééé
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..t o je superrrrrrrr *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Jééééééé
JOOOO *14* -
-
Re: Re: Re: Jééééééé
yeah *14*
-
-
-
-
???
Ve čtvrtek půjdu už možná do školy ... *14* *4* -
-
Re: ???
ok *14*
-
-
...
Jééé ... Hayden a Nessynce to sluší mocQy *14* Hayden miluju, ale že se zná s Nessí sem nevěděla ... wow ... *14* *14* -
-
Re: ...
Yeah..jsou kamarádky.. *14*
-
-
Beze Stopy
WOW ... a teďkonc je Beze Stopy další úplně bestová kriminálka ... *1* *14* *3* -
-
Re: Beze Stopy
Super *14* -
-
Re: Re: Beze Stopy
Pardooon mě naštval komp tak sem ho vypla ... ale už jsem tu ... *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Beze Stopy
newa *14*
-
-
-
-
Kobra 11
Twe dneska byl nejlepší díl Kobry 11 ... ten neměl chybu já se pořád jenom tlemila ... no já měla dost ... *15* *15* *15* -
-
Re: Kobra 11
*15* *15* -
-
Re: Re: Kobra 11
No co ... *1* *1* Vidělas hoo?? -
-
Re: Re: Re: Kobra 11
Neviděla.. *9* *3*
-
-
-
-
:-))
Ááááá ... Klaruško díky tobě, mě začaly bombardovat na blogu jestly jim udělám menu atd. *15* *15* -
-
Re: :-))
Áá..fajný.. *14*
-
-
??
Kajuško v kolik dneska prijedeš domů?? *7* *14* Abych věděla kdy sem mám naklusat ... *15* Protože se asi půjdu dívat na nějaký filmík nebo hrát na kytaru ... *14* *4* -
-
Re: ??
Čauky..
Už jsem tu... *4* -
-
Re: Re: ??
Jé supeer ... tobě něco odpadlo?? *7* *14* -
-
Re: Re: Re: ??
Nn..jen nás pustila dřív..ona je hodná a ještě promně dojela mamka... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
Achááá *1* *4*
-
-
-
-
-
Twe
Jéééjda... já si zapoměla udělat teplý čaj, já musím totiž furt pít ... jinak budu zase zvracet ... sakraa ... musím si ho udělat ... jak dlouho tu budeš Kajuškoo?? -
-
Re: Twe
Já už jdu protože pak nestíhám se rozloučit..tak já nevím dnes končím pozdějc kolem 4 tak v 5 doma budu tak zatím..pp *14* -
-
Re: Re: Twe
AHA ... OK ... páááá Zlatínkoo ... *14* *14*
-
-
-
...
Twe já musím pořád ležet, brát prášky atd. *9* Ještě že už aspoň dnes nezvracím ... zatím ... *14* *9* Je mě líp než včera ... aspoň že táák ... *14* -
-
Re: ...
Ou..ale aspoň že tak.. *4* .. -
-
Re: Re: ...
Áááá nejhorší na tom je že ty a Kláruš musíte chodit do školy ... *15* Cgybíte mi tu ... nemám si s kým povídat ... *14* *9* -
-
Re: Re: Re: ...
Aha...musím nějak onemocnět.. *15*
-
-
-
-
W8áááá
Zlatíčka, jáá sem Happy ... konečně mám blog který mi denně navštěvuje kolem 30 lidí jsem děsně šťastnááá ... *14* *3* -
-
Re: W8áááá
A navíc mě tenhle můj blog šíleně baví ... a mám ho lepší a lepší díky Vám ... vy dvě ste moje spása... *15* *14* *14* -
-
Re: Re: W8áááá
Tak to jsem ráda.. *3* fakt se ti povedl..nádherný.. *14* -
-
Re: Re: Re: W8áááá
Joo?? *14* No jestly se mi povedl říkat nebudu nebudu si ho chválit ... zase tak extra neni ale jsem ráda i za to málo .. co umím ... *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: W8áááá
Super.. *14*
-
-
-
-