-
Acha..
Ty viry jsou hnus... *9*
Tak já tedy udělám pár návrhů ... a poté to dám na svůj blog jako tapetky a Klaruška si může vybrat ... *14* *3* A děkuji Ti moc Klaruško za důvěru ve měě... ani newíš jak mě těší že se někomu líbí moje designy ... *14* *3* -
-
Re: Acha..
Yeah..ale už odešla má randíčko.. *4* -
-
Re: Re: Acha..
*14* *3*
-
-
-
Dělám
Já si teďkonc dělám nové designy na blog Vánoční která si nastavím 1.12. a budu ho mít celý Prosinec ... kromě 31.12. to budu mít extra Silvestrovský design ... ale nějak mi nejdou ... udělala jsem jeden jenom s Ashley a ten je šíleně hnusneh *9* Já ho dám na blog, abys ho mohla vidět tedy jestly chceš?? *7* -
-
Re: Dělám
Tak jo klidně.. *3* ..ehm já si objednala od té co si furt objednávám vánoční dess na Nessy..áá se těším *14* *14* -
-
Re: Re: Dělám
Promiň sekl se mi net ... a od koho sis to objednala?? *7* *14* -
-
Re: Re: Re: Dělám
http://ashleynka-and-nessynka.blog. cz/ *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Dělám
http://my-graphic-with-blog.blog.cz / odtéhle napíšeš jí to do nějakého komentů a ona ti ho udělá.. *14*
Nádherný lay... *14* *14* *14* *14* fakt upa moc..víš co mně včera psala KLárush do vzkazů že prej si udělá blog o Vashleynce dnes večer a prej by chtěla dess tak by si ho mohla jí nastavit.. *14* jestli tedy chceš.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dělám
wow... *14* *9* -
Ano odtebe.. *14* ..Mně to říkala že děláš ty nejlepší dessy že se jí moc líbí a je to prawda..Ehm..Klárushka nemůže mít program minule to stáhla a vir takže už nemůže *9* *9* mno. -
WOW, to bude super jestly bude mít Kláruška také blogísek o Vashleynce *14* A design? Jakoo ode měě?? *7* *8* Myslíš že by se jí nějakej můj návrh líbil?? *8* *7*
Já zase tak hezký dessy neumím myslím že by to Kláruška zvládla i líp *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
ČESKÁ BOMBA-FOREVER
Hey tak tohle je šupa video s teho jsem chcípala..
http://www.youtube.com/watch?v=VeoFqgt-pjo&feature=related *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ČESKÁ BOMBA-FOREVER
O čem to má být?? Mě nejde net ... *9* Mě by se to načetlo až zejtra *15* *9* -
-
Re: Re: ČESKÁ BOMBA-FOREVER
Oni točí filmy to jsou kluci s prahy a točí filmy a jako tohle je halus že prej:
Já nejdu s vámi spát
a on:Proč nám říkáš že jdeš chcát..
*15* a td. *15* s toho umírám od včerejška..ale ten Honzík je upa k sežrání *1* *14* -
-
Re: Re: Re: ČESKÁ BOMBA-FOREVER
AHA ... *15* *15* No tak to já si to pustim dyžtak ve školee poté .. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ČESKÁ BOMBA-FOREVER
Super.. *15*
-
-
-
-
-
Páni
Jééj ono už je půl 11 a já sem ještě v posteli ... *15* *15* *15* No ale nesmějte se mi domu sme přijely ve 3 ráno ... *15* *15* *15* -
-
Re: Páni
Haha..twe..tak to já jsem šla spát ve 2 *15* *4* -
-
Re: Re: Páni
No my sme tam vydržely ale jenom do půl 10 na ty čerty a trvalo to asi do 2 ráno ale mamce a Kačce byla šílená zima tak sme museli jít ... *9* *9* Jinak to já měla co dělat abych vydržela jako fakt sem usínala v autě *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Páni
Aha.. *1* *14* byla zima to vím já se ještě koukala s okna.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Páni
No v Česku byla dcl zima ale v Rakousku ve Schladmingu to seš v Alpách ... tam je nepředstavitelná zima ... my musely být v lyžovacím obleku jinak bysme to nevydržely ... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Páni
Aha...
-
-
-
-
-
-
For you !!
Klaruš i Kajuš ... hlsánete?? Mám na blogu anketku
http://ashleynka-and-nessy nka.blog.cz/1011/tak-co-xd#pridat-k omentar
Snažím se totiž vším možným přilákat nějaký lidi na můj blog, ale on tam nikdo nechodí ... *9* *9* -
-
Re: For you !!
Už jsem hlásla.. *14* -
-
Re: Re: For you !!
Děkujííí *14* *3* Mám tam ještě jednu jestly se ti chce tentokrát s Nessynkou *15* *14*
-
-
-
AHojík =))
Ahojíček ... *14* *14* Jak se máte?? *14* *14* *4* -
-
Re: AHojík =))
Čauky...
Dobrý a ty?.. *14* -
-
Re: Re: AHojík =))
No supeeer bomba bezva cool ... *15* Jo a Kajuš právě sem ti dodělala diplomek *14* *4* -
-
Re: Re: Re: AHojík =))
Ok..máš u mně taky diplomek.... *14* *14* doufám že se ti bude líbit.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: AHojík =))
Jéé nádherný ... *14* *14*
A jak si udělala ty kolečka v rohách tak to působí hrozně roztomilee... *14* *15* *14* Děkují mocinky moc *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: AHojík =))
Newadí...líbí se mně moc *14* -
Děkujíí *14* A nemyslíš že je torchu moc přeslazený ... taková rána růžových odstínů ... *15* *15* *15* *15* -
Není zač zlatíčko..tvůj je taky božský.. *14* *14* *4*
-
-
-
-
-
-
ok
Nové fotky Ashley si zašla na kafé a pak odcházela s tělocvičny..krásaaaaaaaaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ok
Jjjjj ... *14* *3* Nádhera... *14* *14* -
-
Re: Re: ok
Ááááá...krásné moc moc.... *14* Míšulko tak co jak byly čertíci..? *14* -
-
Re: Re: Re: ok
No nádherná hrůza ... a nějak sem se jim líbila *1* *1* To bylo šílený vždy když přišli nový čerti tak hned šli tam kde sem je točila a skočily na ten plot a lomcovaly s ním a chtěly mě vymrskat ale já zdrhla k výloze a pka sem se tam vrátila *1* *1* No a s jedním sem se chtěla vyfotit takovej grrrr *1* a on mi zdrhnul *9* *1* Takže tam budou čerti na fotkách ale nebudu tam s nimi já sakra... *9* *15* *15* No ale jako prdel byla on tam jeden čert takovej hnusnej strašidelnej šel k jedný blondýně a tahal jí za vlasy no a pak jí přehnul přes zábradlí a vymrskal druhý čertovi se ten způsob líbil tak mu šel pomoc no já myslela že chcípnu smíchy ... *15* *15* *15* *15* ale jako chudák holka asi bude plešatá ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ok
Lollllllllllll *15* *15* hehe škoda že jsem nejela..kuwa *9* ale tak dívala jsem se na pohádky jsem si stáhla..tož jsem se pobavila.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ok
Hehe...závidím pizzu žeru.. *5* .. *4* tož to já měla na véču rohlík *15* se salámem *15* ale tu pizzu bych si dala *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: ok
Mě to též mrzelo, bysme se tam spolu pobavily *15* A víš že v jedný chvíli jak sem se lekla tak sem si úplně připadala jako Nessynka nwm proč ale připadalo mi to tak ... *15* *14*
A ta pizza s hranolkama v té restauraci ta byla božííí ... yeahhh ... *14* *3*
-
-
-
-
-
-
j
Tak KLárush jdeme kecat na Nessy..když tu Míša není.. *9* -
-
Re: j
Tak jo..škoda.. *9*
-
-
=((
Když vy už nepíšete, už se vám asik nechce s emnou tu bejt že?? *9* Nevadí ... tak já tedy půjdu pomáhat rodičům ... *9* *9* Tak tedy asik pááá ... a miluji Vás ... *14* -
-
Re: =((
*9* *9* Vy už tu vážně nejste?? *7* *9* No tak já du pappíííííQ ... *14*
I lowe you *14* *14* *14*
I lowe Vashley *14* *14* *14* -
-
Re: Re: =((
Já tu jsem ale srry omývala jsem okna..A ok papa.. *14* *14* -
-
Re: Re: Re: =((
Já tu ale jsem akorát jsem psala teprve..mno tak pp.. *4*
-