-
..
Ahojky zlatka.. *14* -
-
Re: ..
No konečně *15* *15* -
-
Re: Re: ..
*1* *1* Jžš ... já sem asi praštěná ... já sem hrozně HAPPY *1* *1* To už nejni normální ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ..
Čauky.. *14* *4* Míši tak to jsme dvě.. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Kajuš to ten puk že?? *7* *15* *15* Jak by řekl: Tebe asi puk preštil ... *15* *15* *15* Že my lezeme furt na ten hokej a pak se divíme že sme praštěný ... twe mě už vážně hrabee... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
*15* *15* *15* *15*lol
-
-
-
-
-
-
???
Klaruška se přihlásila a zatím mění jenom fotešky a ještě nezavítala semkaa... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ???
Hehe.. *15* *15* -
-
Re: Re: ???
Ehm..nevím jakou si dát když jich je přes 30 *15* *14* -
-
Re: Re: Re: ???
No to sme dvě já už jich taky vystřídala asi 5 *15* Ale už jsem zakotvila ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
Já taky.. *15* *14* už mám vybranou..mno...strašně krásné paparazzi..fakt.. *14* hej to nevíte co řekl brácha na ty fotky..napíšu vám to na nový *15*
-
-
-
-
-
Konečně
Konečně se mi to přidalo na blog *14* To to trvalo ty Candids dneska *15* -
-
Re: Konečně
Přesně já už je tam mám taky..hehe... *4* *14* -
-
Re: Re: Konečně
Awe já sem ráda že to takle trvalo,... to znamená že je jich hodně a to já miluju tyhle šťastné candidsky kde je jich hooodně
Páni už zase žvanim 5. přes 9. *15* *15* To sem celá já když sem happy ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Konečně
Přesně..já taky miluji takové Candids..áá *14* *14*
-
-
-
-
áá
Nemusíš se bát jsou nové Ashleynky a Scotta paparazzi áááááááách jsou furt spolu... *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: áá
Áááááááááááááááá ... no konečně já se tu bojím ... wááááá ... miluju Scotta a Ashleynkuuu ... jééé ani newíš jak sem na tohle čekala,... Scott je prostě bestovej .. *14* *4* -
-
Re: Re: áá
Ááá..přesně..jím..to..tak..sl uší.. *14* -
-
Re: Re: Re: áá
To je ale proměna co?? *15* *15* *15* Na všech Candids je taková bez nálady a jsou po dlouhý době jedny se Scottem a hned se culí jako sluníčkoo ... á je tááák sladká *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: áá
Áááá..přesně...omg..sluníšk o..naše.. *14* *14* *14* *4* *14* *14* slušelo jím to spolu až tak moc *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: áá
ok *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: áá
Wááá ... dneska budu mít parádní den, absotluně jeden z nejlepších ... Sashley jsou spolu a šťastní ... a je to OK ... jedu do Rakouska ... no dneska je rpostě nádhernej deen ... myslím že už mi ho snad nic neskazí ... *14* *3*
-
-
-
-
-
-
Twe
Hledám už půl hodiny nějakou hezouškou fotešku Ashleynky na dnešní den ... *15* A nic ale koukám na Sashley ... a yeahh ... ty mají tolik nádherných fotešek a candids spolu, štve mě že teďkonc nejsou spolu nikde vidět ... *9* Ale třeba protože Ashleynka natáčí ... snad budou aspoň fotky z Vánoc nebo z Nessynky oslavy kde budou oba ... protože kdyby tam oba nebyly tak by to bylo už divný že by spolu nebyly ani na Vánoce?? *7* *9* Bojím se že se mezi nimi něco stalo, protože já Scotta miluju podle mě je to nejlepší kluk s kterým Ashleynka kdy chodila ... *14* *3* *3* -
-
Re: Twe
Přesně je lepší a hodnější a nechci aby se mezi něma něco stalo.. *13* *9* *14* -
-
Re: Re: Twe
Jooo!! *14* *4* *9* I když Jared byl též fajn, ale na Scotta prostě nemá, Scott je úžasnej a příde mi že se k Ashleynce chová děsně hezky, ale teď napsala Ashleynka na Twitter něco o tom že dělala na Díkůvzdání se svým klukem snídani pro svou rodinu ... myslíš že myslela Scotta?? Ono tam totiž bylo my man ... tak sem to takle přeložila ale nwm to jistě?? *7* *3* -
-
Re: Re: Re: Twe
Ehm..Man je člověk.. *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Twe
no to wim taky ... ale tak jako jak to mam asi přeložit?? man je člověk i muž ... tak co?? se svým člověkem nebo co?? *15* *15* *15* Je to trochu divná větaa... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Twe
ÁÁá už vím ona to myslela moje rodina a rodina muže...teď jsem si to přeložila *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Twe
Tož já nevím.. *15*
-
-
-
-
-
-
=p
Ahojík....ááá...už večer sněželo..brr..zimááá.. *9* ehm.. *1* -
-
Re: =p
AHojík no u nás máme sníh a je to nádherný sice zimaa... ale nádheraa...yeahhh... *15* *15* *15*
http://www.google.cz/imgres?imgurl=http://ashleytisdale440.files.wordpress.com/2009/02/zac-and-ash-kisse-kisse-yayaheaya1.jpg&imgrefurl=http://finestra.blogfa.com/page/how.aspx&usg=__OaNttQuhgDFRoXJ9pNc506u65bs=&h=500&w=299&sz=14&hl=cs&start=0&zoom=1&tbnid=otnvg0FKe_x27M:&tbnh=122&tbnw=73&prev=/images%3Fq%3DAshley%2BTisdale%2Bkissing%26hl%3Dcs%26biw%3D1362%26bih%3D505%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=250&vpy=104&dur=5469&hovh=290&hovw=173&tx=89&ty=170&ei=4brwTJqTDomMswaVxtyCCw&oei=gLrwTP-ACY-Cswa2yonzCQ&esq=10&page=1&ndsp=29&ved=1t:429,r:20,s:0
Koukej já wím že je to divný Zac a Ashley, ale hrozně se mě líbí jak se spolu líbají i když to vypadá prostě divně ale chodily spolu tak coo ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: =p
Ale tak slušelo jím to ale už je to dávno tak už na to nemysleme *15* *14* -
-
Re: Re: Re: =p
Jansý, já jenom hledala fotky Scotta a Ashley a našlo mi to tohle *15* -
-
Re: Re: Re: Re: =p
Jasné v pohodě.. *4* ... *14* ..
-
-
-
-
-
Jžš xDD
No vyste teda borkyně *15* *15* Takže témata na dnešní večer: koupel, vlasy, filmy ... *15* *15* *15* No báječnééé ... *15* *15* *15*
Hey ale to bymse mohli probereme Vashley Vlasy, filmy, songy ... atd. *15* *15* *15* -
-
Re: Jžš xDD
Jéééj tak vy se asi díváte *9* *9* No to já tady asi čekat nebudu, a pujdu se též na něco dívati, sakra koukejte na to už začínám mluvit jako vy dvě *15* *15* Nakonec ze mě uděláte moraváka *15* *15* *15* No tak já tedy půjdu a zítra ráno se tu ještě za vámi stavím než pojedu a poté dám fotky na rajče.net a ukážu vám je ... *14* *4* *3* Pro vás vyfotím hodně čertů abyste viděly kdo mě včera všechno zmrskal ... *15* *15* *15* Tak zítra ráno za vámi ještě přídu snad tu budete *14* *14* Miluji Vás hrozně MocQy ... Moc... *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Jžš xDD
Jo a víc než 100% si zasejc něco koupím Vashley nebo Avril Style ... yeahhh Miluju Vasril ... *15* *14* *3* Pááá Miluji Vás... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Jžš xDD
*1* mno tak když si tu nebyla tak jsme nechtěli kecat beztebe..tak paapa.. *14* *14* já už jdu taky dobrou noc Kájushko..I love Vashley *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Jžš xDD
Dobrou noc Míši a Klárushko..Miluji vás taky.. *14*
-
-
-
-
-
xD
Já se dodívám a pak dojdu a když ne tak se dívám na ještě něco....jinač už jsem vykoupaná.. *3* -
-
Re: xD
ok já se taky koukám.. *4* *14*
-
-
z5
ale jdu se dívat na co to holka chce tak o přestávce.. *14* *14* -
-
Re: z5
ok *14*
-
-