-
Tak zatím Pááá :-*
Tak zatím pááá ... v 9 tedy snad tu ... *14* *4* Musím protože zítra tu vlastně nebudu ... *14* Noo a jináč to tu klidně můžete popsat a vymýšlet témata ať máme poté do půlnoci co probírat *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Tak zatím Pááá :-*
Ok..dobře popíseme to tu..zlatí..tak zatím papapa..I love you.. *14* *4* -
-
Re: Re: Tak zatím Pááá :-*
Dobře...tak počkáme na tebe..papa *14* -
-
Re: Re: Re: Tak zatím Pááá :-*
Miluji Vás ... *14* *14* *14*
I lowe you !!! *14*
I lowe Vashleynka !!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Tak zatím Pááá :-*
I lowe you too.. *14*
-
-
-
-
-
Já už půjdu ... .-))
Hey já už půjdu se dívat na TV ... za chvíli mi začíná Vyprávěj a v 9 śe vracím ale už budu asik jenom na icq, nwm možná sem ještě zavítám ... *15* a Klaruš jaký máš vlastně icq?? *7* *14* -
-
Re: Já už půjdu ... .-))
Míši ale já icq nemám..já jsem jen tu.. *14* mně to tam neba..nudné jako Fb *9* -
-
Re: Re: Já už půjdu ... .-))
acha *9* *15* Noo já tam sem furt protože tam kecám taky, s jinými co sem na oso nechodí, ale FB je humus to máš pravdu ... *4* -
-
Re: Re: Re: Já už půjdu ... .-))
jj to je *9*
-
-
-
Re: Já už půjdu ... .-))
Ááácha..já na icq nechodím..škoda že sem nedojdeš..ehm já se budu dívat co ta holka chce.. *14* -
-
Re: Re: Já už půjdu ... .-))
To si pustím až poté ... *14* *3* Na DVD taťkovi se ten film nelíbí *15* *9* No a tak já sem tedy dojdu ... *14* *3* Pokud mi do tho zasejc něco nevlaze ... *14* *15* Třeba zasejc usnu ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Já už půjdu ... .-))
ok *15* *4*
-
-
-
-
áá
Už jsem na osobkách 600dní.. *14* *14* -
-
Re: áá
WOW... Congratulation ... *14* *14* To mě to terve čeká, to máš tedy dneska parádní výročí... *14* *14* *3* -
-
Re: Re: áá
ok *14* *14* *14* *4* -
-
Re: Re: Re: áá
gratulace *14* -
-
Re: Re: Re: Re: áá
ok *14*
-
-
-
-
-
??
Jste tu ?? Tady nepíšete to musím psát furt já?? *7* *15* *15* *15* -
-
Re: ??
já už ani nevím co máme to tu prokecaný..tak odznovu jak se máte..? *15* -
-
Re: Re: ??
NJN, to je to ... že nemáme o čem kecat ... chtělo by to pořádnou ránu kteoru bysme popsaly třebas 300 komentů ... něco jako že by Vashley aspoň jedna z nich mohli mít svou první vlastní vůni ... páááni to by bylo bestovní *14* *4* *3* Pak by byly v TV v reklamách jako je teď Beyoncé, Christina a Fergie *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ??
Přesně.. *14* *4*
-
-
-
-
???
Jste tu obě dvě?? Nebo jenom Kajuška?? *7* *7* -
-
Re: ???
Obě dvě.. *4* -
-
Re: Re: ???
ok *14* -
-
Re: Re: Re: ???
Super *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
ok *14*
-
-
-
-
-
Nádhera
Miluju Shakirku ... ona nomrálně věnovala chudým dětem 12 miliónů na výstavbu škol, aby jim pomohla tak jim na účet poslala 12 miliónů dolarů ... no neni ona boží ... MILUJU JÍ ... *14* *3* -
-
Re: Nádhera
Já jí taky miluji je boží.. *14* *14* -
-
Re: Re: Nádhera
*14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Nádhera
A ten new klip a song Loca ... ntj úplně nádhernej ... wááá ... na ten klip bych mohla koukat pořád jak tam řádí ... *15* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Nádhera
jj *1* *14*
-
-
-
-
Jééééééééé
To je krásné ... Zac obletěl půl Ameriky, aby přiletěl za Nessynkou a strávily spolu krásné díkůvzdání ... *14* *3* No to je tááák romantickéé ... yeahhh ... on je vážně boží ... *14* *4* -
-
Re: Jééééééééé
Jakto víš..? *4* -
-
Re: Re: Jééééééééé
Noo Káťa našla nějaký blog kde to psaly *14* *4*
http://ashleynka-and-nessynka.blog.cz/
Klidně si to skopíruj *14* *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Jééééééééé
dobře a děkuji.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Jééééééééé
Nejni vůbec zač ... zlatíí ... *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jééééééééé
jj *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Oficiální Videa??
Hey kolik má Ashleynka a Nessynka oficiálních videí kdybych na nějaký zapoměla tak doplňtě ...
Ashley - He Said She Sai, Not Like That, Its Alright Its OK, Crank it Up, Kiss the Girl, Suddenly
Vanessa - Say OK, Sneakernight, Come back to me, pak to video kde má ty 3 styly Sears něco...,
Zapoměla jsem na něco?? Nebo jich mají ták málo ... *9* *7* -
-
Re: Oficiální Videa??
Máš to myslím dobře.. *14* -
-
Re: Re: Oficiální Videa??
dobře.. *3* -
-
Re: Re: Re: Oficiální Videa??
Sakra... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Oficiální Videa??
copak? *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Oficiální Videa??
ok *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Oficiální Videa??
Chci jich víc ... *15* sem doufala že se mílím a je nějaké o kterém netuším ...
-
-
-
-
-
-
Juchůůů
No takže zítra jedeme do Rakouska ááá šíleně se těším na cestu, to budou 3 hodiny v autě s Vashleynkou a Avrilkou *15* *14* Si zase zazpívám s Kačkou ... *14* *3* Wááá a pak ti čerti no já mám naděláno v gatích ale těším se jak něco, jestly mě zase zmrskat tak už nwm cooo ... *15* *15* *15* -
-
Re: Juchůůů
lol *15* *15* *15* se máš *4* -
-
Re: Re: Juchůůů
Hehe.. *1* -
-
Re: Re: Re: Juchůůů
No to se vám to směje, ale ono to bolí ještě tejden potom zmrskání ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Juchůůů
Ups.. *9* *4*
-
-
-
-
-
WOW
Konečně zase všechny 3 ... *14* *3* -
-
Re: WOW
jj *14* *4* -
-
Re: Re: WOW
Víš o tom že takle jak máš tu fotku zmenšenou to vypadá jako když je Nessynka těhotná a Ashleynka jí obímá bříško?? *15* *15* *15* Páni to by bylo ale krásný ,.. *14* *14* -
-
Re: Re: Re: WOW
Áááá...to by bylo super *14* -
-
Re: Re: Re: Re: WOW
přesně *1* *14* -
Re: Re: Re: Re: WOW
Jooonoo ... ale počki na ty Candidsky poté ... Nessynka s kočárkem ... *15* *15* Wááá ... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WOW
Awww.. *14*
-
-
-
-
Re: Re: WOW
ok *14*
-
-