-
Vždycky =)))
Kajuško, vždycky když si dělám zase new blog tak se snažim znova a znova dělat lepší a lepší ... takže snad budeš mít pravdu a bude tenhleten lepší ... *14* *3* -
-
Re: Vždycky =)))
Bude určitě když všem na blogách napíšeš že jestli nechcou spřátelit tak ti tam polezou všici *14* -
-
Re: Re: Vždycky =)))
Sna Ánoo... *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Vždycky =)))
ok *14*
-
-
-
-
áá
Ashleynce to tam tak sluší v příšerkách..mega moc..je pěkně namalovaná.. *14* *3* *14* -
-
Re: áá
jjjj *14* *14* -
-
Re: Re: áá
Áááá konečně to vidíš ... *14* *3* Jo je tam tak jakoby přírodně že to neni moc vidět a tj hrozně hezký ... a jak má ty pihy namalovaný ... áááách ... *15* *14* Že je to prča film ... *15* -
-
Re: Re: Re: áá
Jj je..a jak je její písnička na konci.. *14* *14* fajnýýý... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: áá
Ano..ještě mám protebe jednu komedii Bring It On: In It to Win It *14* s Ash stáhni si to je to fajné *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: áá
ok *14* -
Jj takhle jsem to myslela je jen na koncích.. *14* -
No ale Ashleynka tam nehraje je jenom v titulkách na konci ale Jenny je tam skvělá ... *14* *3* -
Děkuji za radu..zlata *14*
-
-
Re: Re: Re: Re: áá
Jo Swich ... yeahhh *14* *14*
No a taky jak hraje Jenny Tisdale ve filmu Bravo Girls ... teďka newim v jakem dile tak tam na konci když sou titulky hrají atd. tak tam běhají obrázky Ashleynky a je k tomu Kiss the girl myslim ... *14* *14* *14* nebo he said she said teďka nwm ... *15* *15*
-
-
-
-
-
Du na DESS
Chci si udělat design, ale žádnej mě nenapadá, už newim co bych udělala ... mě nic nenapadá ... *7* -
-
Re: Du na DESS
Třeba Vashley best friend tam napiš a pak jejich fotky.. *4* -
-
Re: Re: Du na DESS
No dala sem tam fotešky z HSM 3 a pak sem tam napsala něco o blogu vítejte atd. a pak růži namalovanou a nevypadá to hrozně ale bude to jenom dočasný dess, než si najdu čas na nějaký vyhrávání ... *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Du na DESS
Supéér.se těším až ten dess uvidím *14*
-
-
-
-
Dobré ráno zlatíška ... je tu někdo?? :-)))
Ahojky, tak co je tu někdo??? Jsem čilá vyspinkaná ale nudím see... chtělo by to pokecík ... *15* *15* Jo a škoda že Ashleynka teďkonc nemá žádný paparazzi ... *9* -
-
Re: Dobré ráno zlatíška ... je tu někdo?? :-)))
Ahojky zlatíčko..já tu jsem..a škoda mně to mrzí. *9* -
-
Re: Re: Dobré ráno zlatíška ... je tu někdo?? :-)))
Ahůj.. *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Dobré ráno zlatíška ... je tu někdo?? :-)))
NJN ... *3* *9* mě taky ... a jináč zase skouším si udělat BLOG *15* *15* *15* Já vím sem šílený střevo, ale když já to bze blogu asi nevydržím ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Dobré ráno zlatíška ... je tu někdo?? :-)))
Acha..to je bombový..budeme zase affíska *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno zlatíška ... je tu někdo?? :-)))
Klidně na oboum... *4* a bude...určitě..já jsem myslela taky že na moje blogy nikdo ale píšou mně tam i lidi kteří semnou nejsou spřátelení a že mám fajné blogy a lepší než iheart-vanessa to mně říkají všici a třeba budeš mít taky lepší. *14* -
Ty se mnou ještě chceš být AFFS po tom všem ... *15* *14* *3* Tak to s emoc těším ... budu jedině ráda a tentokrát na obou blogách ... můžeme být AFFS myslím na těch tvých dvou ... *14* *14* Páááni supeer ... aspoň budu mít aspoň dvě AFFS i když to bude pořád ty ... podle mi na blog totiž nikdo jinej chodit nebude ... *9* Na muj nikdy nejdou .. *9* -
Supr *4*
-
-
-
-
-
-
=((
Když vy už nepíšete, tak já půjdu ... tak paaapaaa... *14* *3* *4* *9* *9* *3* *14* I lowe youuu *14*
*14* *14* *14* *14* I LOWE YOU VASHŁEYNQA ANĐ I LOWE YOU SEMINQA *14* *14* *14* *14* -
-
Re: =((
Aha..já myslela že už si odešla tak se omlouvám..dobrou noc zlato *14* -
-
Re: Re: =((
A já jsem kecala s bráchou..ptal se mně jestli někam jdu..ale nejdu...tak paa *14* *14*
-
-
-
Já tu ais chcípnu ... xDDD
OMG ... jak vyhodil Ashleynku do toho jezera,... bože já nemůžu já tu asi chcípnu smíchy ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Já tu ais chcípnu ... xDDD
*15*
-
-
Zaseee... xDD
Zasejc máme všechny 3 absolutně nádherný fotešky ... *14* *3* a roztomilý ... *14* *4* -
-
Re: Zaseee... xDD
jj *14*
-
-
WOW :-OOO
Páni mysme dneska popsaly už asi 160 komentů ... mi dáme dneska ještě 15600 ... *15* *15*
Hey až přestanu psát ... tak mi taťka vpl net, jo tak se nedivte ju ... *4* *3* -
-
Re: WOW :-OOO
Oukej..tak kdyžtak dobrou noc *14* -
-
Re: Re: WOW :-OOO
Supr..tak papa měj se krásně.. *14* *14* -
-
Re: Re: Re: WOW :-OOO
Ale ještě mě nevyháněj ... *15*
-
-
Re: Re: WOW :-OOO
Jo, projistotu ... *14* *4*
-
-
-
Božeee
Za prvý = chcípám ... je to hustý ... a Ashleynka se naštvala ... *15* *15*
Za druhý = Ten kluk co s ním chodí Ashleynka je pěkně hnusneeej ... *9* *15* -
-
Re: Božeee
Jjj fůj.. *9* *1* -
-
Re: Re: Božeee
Haha...už se to stahujee *15* -
-
Re: Re: Re: Božeee
supeeer... *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: Božeee
No jako být Ashley tak před každym polibkem bliju ... *15* *15* *15*
-
-
-
=(
A jsem v prde** já nemám Avi abych to mohla shlédnout..a nevím kde to mám stáhnout *9* -
-
Re: =(
http://www.edownload.cz/vyhledavani /?hledej=Windows+media+player -
-
Re: Re: =(
Já nevím..protože brácha má svůj on se donašeho nestará šak ho znáš..a děkuji Míšulko *14* *14* -
-
Re: Re: Re: =(
nejni zač *14* *4*
Já bráchu nemám tak si všecko stahuju sama, takže většinou všecko najdu ... snad sem to našla správně ... *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: =(
Jj stahuje se to.. *14*
-
-
-
-
Re: =(
Tož tak to nevím.. *9* ..mně vše stáhl Brácha aby mně to vše jelo ale nevím nevím..proč tobě to nestáhl brácha *9*
-