-
Áááá milujuu
Miluju písničku ze Snowboarďáků ... yeahhh ... On My Head... yehhhyeaa yeahh *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Áááá milujuu
Hehe.. *1* ale jj je pěkná.. *3* -
-
Re: Re: Áááá milujuu
A teďka sem začala ujíždět na Sum 41 a Danovi Balanovi ... Chica Bomb ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Áááá milujuu
neznám... *15* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Áááá milujuu
Kukám že ty máš uši jenom pro Vashley a US5 *15* *15* Ja teda posloucham všechno možný ... ale Vashleynku a Avrilku nejčastěji jo a ještě Selenku bez tý nežiju ... tu mam vždycky na běhání ... *3* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Áááá milujuu
Ano Vashleynka & Us5 promně nejvíc žijou *14* ...a já takové neznám ale opravdu nikdy jsem to neslyšela až teď..jj Seli občas též ale mně se víc líbí Seli filmy než songy. *4*
-
-
-
-
-
-
V Kolik zítra vstáváš???
Kajuško v kolik zítra vstáváš a v kolik deš do školy, já mám totiž až od 10 takže bych tu mohla ráno být ale nwm jak to ráno zvládáš ty *15* *14* Myslim že bych tu mohla být tak od 7 ale nwm nwm ... *3* -
-
Re: V Kolik zítra vstáváš???
Já vstávám v 7 a odcházím s domu ve třičtvrtě na 8 a já jsem doté doby na Pc protože naša škola začíná na půl 9..takže stíhám v poho *3* -
-
Re: Re: V Kolik zítra vstáváš???
Jeee... super ... tak až vypadne Kačka s mamkou tak pujdu na net ... *14* *3* -
-
Re: Re: Re: V Kolik zítra vstáváš???
Ok...ranní povídání.. *15* ale tak ve třičtvrtě vypadnu.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: V Kolik zítra vstáváš???
Tj jasný ... *14* *3* Zdržovat tě nebudu ale máš furt to samý číslo?? Ti budu psát sms ... do školy aby ses nenudila tak do půl 10 ... *14* *15* pak jedu do školy *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: V Kolik zítra vstáváš???
Jj mám.. *4* ikdyž napíšeš v hodině jaj.. *15* nee dobrý *14*
-
-
-
-
-
-
Otázečka xDD
Kajuš a jak to děláš s fotkama z Hellcats??? Tam je jich šíleně moc ... to to taky všecko takhle stáhneš ty fotky a skopíruješ do tohohle programu a pak skopíruješ na blog??? Netrvá to děsně dlouho?? *7* -
-
Re: Otázečka xDD
Nééé dotoho by se mně nechtělo.. *1* já to skopíruji s toho blogu *3* -
-
Re: Re: Otázečka xDD
Ahaaa... *1* *1* Už sem se divilaa... *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Otázečka xDD
Ok *15*
-
-
-
-
WOW
Páááni no řekla bych že když sem dneska odpoledne začala nebo kdy a udělala sem za celej den 21 článků plus dess a úpravu blogu tak sem udělala za jeden den dcl dost na blogu ... a pokračovat budu až v pátek ... *14* *14*
http://ashleynka-and-nessynka.blog.cz/ -
-
Re: WOW
Ááá...wow..no vidíš..seš fakt dobrá blogérka.. *4* .. -
-
Re: Re: WOW
No myslim že už sem na úrovni začátečníků *15* už nejsem pod nimi ... a to jenom díky tobě a Sajunce ... *14* *3* Vyste za tuhle práci odpovědné ... *14* *15* -
-
Re: Re: Re: WOW
Oh..Sajunka je taky dobrá kamarádka..a není zač protebe vše *14* -
-
Re: Re: Re: Re: WOW
Děkujííí ... *14* *3* A jo Sajunka je jedna z nejlepších ... je úžasná .. *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WOW
jj *14*
-
-
-
-
-
-
ehm..=(..
Zítra už nám odpojí tu net a bude už v Drnholcu kolem 3 takže on to tam pojede zapojit a já tam budu na netu ale večer tu nebudu a pak tu budu až v pátek kolem 3-4 a v sobotou už normálně tam budeme bydlet a budu tu zase jako dřív s vámi *14* -
-
Re: ehm..=(..
Jéééj ... *9* A jak teďkonc budeš s Klaruš často?? *7* Nechtěla bych se stěhovat ... *9* No a zítra tu nebudu to mám moc učení a v pátek normálně asi od 3 do večera ... *14* *3* -
-
Re: Re: ehm..=(..
S Klárushkou jen když pojedu do školy tak se potkáváme a nebo ze školy a nebo pojedu na náštěvu..jinak já nevím.. *9* *9* -
-
Re: Re: Re: ehm..=(..
Takže školu neměníš ju?? To budeš dojíždět,?? -
-
Re: Re: Re: Re: ehm..=(..
Jasné..to bych nevymněnila za nic.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ehm..=(..
Ou.. *1* .. -
To máš dobrý ... *14* Já to mám do školy 5 km pěšky tj hodina a busem skoro 10 minut a od busáku to mam tak 15 minut takže já sem ve škole tak za 25-30 minut *15* *15* *15* A mam to jenom 5 km do Vodňan... *15* *15* -
Kuwa to číslo nevím proč se tam ukazuje do prdele. *16* no prostě je to jen 15min..autobusem *4* -
http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=r@ st=sr@ssq=mikulov@sss=1@ssp=1218714 68_129265356_148708460_148582092@sr q=route(fast%2Ctoll)%3Aobec%20Mikul ov%2C%20okres%20B%C5%99eclav%2C%20% C4%8Cesk%C3%A1%20republika%3EDrnhol ec@scrd=138248190,131428308,1378876 04,131605593,188618296@x=138067488@ y=131513952@z=10 15min dívej.. *14* -
A jak to máš daleko??? Mě to příde dcl dost dalekoo ... *7*
-
-
-
-
-
-
Porsbička
Kajuš jak se přidávají na blog candids tak abych tam měla ty fotky a ne jenom odkaz ... tak jak to přidáváš ty??? *7* *14* *3* -
-
Re: Porsbička
http://www.imagebam.com/ *14* -
-
Re: Re: Porsbička
Nechápu co tam mám dělat ... já wim sem blbá ... *15* Vysvětli mi tooo plsky ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Porsbička
Dole je Select Type tak dáš..a tam je výběř dáš Family Safe a Add files a tam si vybereš ty fotky a zkopíruješ jak se to tam vloží počkáš chvíli a na boogu v novém článku máš HTML a tam to skopírované vlož *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Porsbička
Jé děkujííí ... áááá už to chápu ... *15* *14* Seš poklad ... děkují mooocqy... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Porsbička
Není zač zlato moje.. *14*
-
-
Re: Re: Re: Re: Porsbička
A ještě dáš UPLOAD NOW! *4* a pak je to tam to skopírované.. *3*
-
-
-
-
-
..
Jsem naštvaná Lady Gaga může bejt v Praze a Nessynka a Ashleynka neee kuwa oni mají víc fanoušků než Ladyna *8* *9*...já chci Vashleynku *14* já se ptala mamky:Mami budeš semnu ječet na koncertě kdyby u nás byla Vanessa a Ashley?A mamka:Joooo *15* -
-
Re: ..
Já taky hlavně že tu máme LG woe ... na tu sem tak zvědavá ... já chcu Vashley nebo Avril .... skariš ... *8* *9*
Jináš ahojík *14* -
-
Re: Re: ..
Já Vashleynku a Us5 *14* -
-
Re: Re: Re: ..
Jo ty taky a pak Simple Plan a Linkin Park a Nickelback ... yeahhh ... *15* *15* *15* A Jonas Brothers ... *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Haha tak to ty ne *15* ... *1*
-
-
-
-
-
..
Ahojky..tak jsem tady *3* -
-
Supeeeeeer *14* *14* *14*
-
-
..
Jedeme do Drnholce pomoct...budu tu večer papa..I love Vashley *14* -
-
Paaa... *9* *3* *9* Jasný budeme tu ... tedy já 100% ... *14* *3*
-
-
Můj dess
Kajuš ale je to obyčejnej dess, ne tak krásnej jako máš na blogíscích ty svojee... *14* *3* -
-
Re: Můj dess
ja sem blba tady je odkza *1*
http://ashleynka-and-nessynka.blog.cz/ -
-
Re: Re: Můj dess
Ten je božííííííííííííííí -
-
Re: Re: Re: Můj dess
*14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Můj dess