Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Ahojík ... :-)))

Nooo jako jsem úplně v krdeli ... *15* *15* Já ten příběh Hellcats tak nějak chápu z těch fotešek a normálně sem úplně smutná protože v 10. díle se asi ten blonďák rozejde s Ashleynkou ... teda aspoň podle těch fotek to tak vypadá ... kanec hnusnej ... *8* *15* Já vím asi to moc prožívám ... *15* *15* *15*
    • klaruska44

Re: Ahojík ... :-)))

Ahojík..ou.. *15*
      • kajuska4

Re: Re: Ahojík ... :-)))

Čauky.néé to bude smutné moc moc.. *9*
  • vanessa-hudgens9

New Paparazzi

Ashleynka jak odcházela s tělocvičny akorát se schovávala botama..ale i tak jí to slušelo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
    • klaruska44

Re: New Paparazzi

Krása..moc moc *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: New Paparazzi

Přesně Klárushko *14*
  • kajuska4

..

Mno já už jdu tak dobrou noc zlatko..

I love Vashleynka.. *14* *4*
  • puspuspusinka

Sakraa... :-((

No tak já si pro něj du taky ... teďka sem koukla a mám ho vyschlej ... *9* Ještě že sem se koukla ... jinač bych ho měla až v pondělí ... takže zejtra du pro něj ... a je to tmavej hnědej nebo nějakej světlejší?? *7* *14* *3*
    • kajuska4

Re: Sakraa... :-((

ááá...já jsem ho našla jak mně ho dala tetááá..ale je tam málo ale snad zbyde do zítřka a pak skočímm.. *14* a je tmavě.. *3*
  • puspuspusinka

Zase new střeštěný nápad ... xDD

Kajuš, budeme se pravidelně kukat na net na stránky Bravo Girl, Bravo, Top Dívka a Dívka tam je to samý co v časákách a nemusíš za to platit a jakmile tam bude něco o Vashleynce tak si to hned koupíme, jako myslím oblečení boty laky make up šperky atd... *14* *14* *3*
    • puspuspusinka

Re: Zase new střeštěný nápad ... xDD

Abysme byly správný Vashley Girls .. *14* *3* Takže od teďka budeme asi BVG ... Best Vashley Girls ... *14* *14* *15* Já si tedy budu kupovat podle Vashley teďka už vše ... *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: Zase new střeštěný nápad ... xDD

Dobře platí.. *14* *4* BVG *14*
  • puspuspusinka

Zase dotaz ... wim sem děsná ...

Kajuš jakže ty fotešky z Hellcats kopíruješ?? *7* Já to skusila normálně a to nešlo ... já neiwm jaks to myslela ... ?? *9*
    • kajuska4

Re: Zase dotaz ... wim sem děsná ...

http://www.ashleytisdale.org/englis h/index.php?subaction=showcomments& id=1289692912&archive=&start_from=& ucat=& a skopíruj ty obrázky Ash a vložíš to na blog.. *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Zase dotaz ... wim sem děsná ...

Tak děkujííí ... *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Zase dotaz ... wim sem děsná ...

Nz..for you nothing.. *14*
  • puspuspusinka

Sem tuuu

Sem tady živá a zdravá a hrabe mi a sem mega happy. ... *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: Sem tuuu

Ok.. *15* ..já jsem tu a zachvíli jedu tu Klárushka.. *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Sem tuuu

Kajuško si tu ještě??? *7*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Sem tuuu

Ano.. *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Sem tuuu

Supeeer ... *14* *3*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Sem tuuu

Áá...se máš já si jdu proněj zítra... *14*
            • puspuspusinka

Supeeer hnědý mám, tak si ho na víkend naláknu ... *14* *3* teďkonc mám černý ... *14* *14*
            • kajuska4

Jsem si koupila nové Bravo Girl..a je tam malý obrázek Nessynky jaký lak nejvíc používá a je to Hnědý..ten si musím koupit a o Ashleynce tam nic není.. *14* *9*
  • puspuspusinka

Sem tu do 20 minutek :-**

Hey tak já se du vysprchnout a do 20 minut sem tu ... *14* *4* Ju?? *14* *3*
    • kajuska4

Re: Sem tu do 20 minutek :-**

Ok..jedeme papa já tu budu kolme 7-8 papa zatím *14*
  • puspuspusinka

Momentík ... :-* xDD

Jdu se vykoupat ... abych měla pokoj a mohla být poté už jenom na kompu, snad mi tedy nezdrhneš budeš tu tedy moct být ju? *7* *14* No a pak bych si chtěla pustit něco s Ashleynkou .... *15* Nemáš chuť na HSM3??? Nebo na HSM2?? *15* *15* Nebo na Příšerky?? *7* *14* Bych si chtěla pustit něco s tebou aby sme mohli si o tom povídat ... *14* *15* *15*
    • kajuska4

Re: Momentík ... :-* xDD

Ehm..dobře já se budu čučet na Letka Bouřliváků..tk já nevím.. *4* *14* se pak domluvíme *14*
  • puspuspusinka

Páááni já sem ale utahanáá ... xDD

Dneska byl fakt den ... sem mega utahaná hlavně z těláku ... *8* *9* Dneska byl blbej ale na konci sme si daly basket... yeahhh ... miluju hooo ... to sem vždycky ve svym živlu ... *14* *3* *15*
    • kajuska4

Re: Páááni já sem ale utahanáá ... xDD

Jaj..Hehe..xD...taky nesnáším tělák..jsme dnes šli v Tv na 2 hoďky se projít a šli jsme ke mně a stáhlo se mně Letka Bouřliváků ááááá *14* hele my jedeme k babičce Klárush jela semnu..a pak pojedeme dom vezmu noťas a budu tu doma v Mikecu zatím papaa *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Páááni já sem ale utahanáá ... xDD

OK paaa... *14* Já se du koupat ,... *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit