-
Hey...
Nechoďte nikam já tu budu ikdyž se čučím na film..ale normálně odepisuji.. *3* -
-
Re: Hey...
Jansý ... nápodobněě... *15* *15* No a když ty 2 tak já asi 1 ... *14* *15* *15* -
-
Re: Re: Hey...
Já tu jsem furt já se na nic nedívám.. *1* -
-
Re: Re: Re: Hey...
Dobře.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Hey...
Nevíte kam sem si dala ty blbý DVD ... ??? *7* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hey...
Já ne ani nevím kde bydlíš...přesně.. *15* -
Teda Kajuš a koukej s epřiznat že tys mi ho šlohla... *15* *15* *15* -
Hmmm...že by podstůl nebo k Tv...nevím.. *15* no u mně není.... *15*
-
-
-
-
-
-
Já si taky pustim film xDD
Hey tak já si taky pustím film ... ale mám neší problém nwm jakeeej ... *15* *15* *15* *15* Ale jedno vim asi zabiju Garnier ... ta reklama už mě mega vytáčí ... *8* *8* *8* *15* -
-
Re: Já si taky pustim film xDD
Ale neboj já tu jsem... *15* já se čučím na moderní popelku 2 *3*
-
-
Přesně....
Já jsem si pustila film.. *15* -
-
Re: Přesně....
*15* *15* -
-
Re: Re: Přesně....
Jžš marjááá ... a to má bejt k smíchu,? *15* *15* *15* No jako newim jak vy ale já jak se viděla ty smajly tak sem spustila výtlme a ani nwm proč ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Přesně....
Lol.. *15* já chytla záchvat kvůli tomu že si tu všici kvůli tomu zapínáme *15*
-
-
-
-
No tak denska je pátek jupíííí xDD
Dneska je pátek supeer ... to tu můžu bejt dlouho do noci ... to zase toho prokecáme ... a nže to bude jako minule ... že vám tu budu spinkat ... *15* *15* *15* -
-
Re: No tak denska je pátek jupíííí xDD
Ááá..přesně... *1* ..já tu budu i do rána... *15* *3* -
-
Re: Re: No tak denska je pátek jupíííí xDD
Já bych ybla taky ale záleží kdy mi taťka odpojí net ... snad ne brzo a kdyby tak chvíli počkám a pak hp pudu zapojit ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: No tak denska je pátek jupíííí xDD
ok *1* *4*
-
-
Re: Re: No tak denska je pátek jupíííí xDD
Přesně.. *15* áá brrr...ta reklama mně už pěkně seréé *8* -
-
Aji mně.. *9* *9* .. -
Nejseš sama ... sem si musela dát písničky nahlas abych se nescvokla ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
:''(((
Jo Kajuš bude to hrozně smutné .. *9* *9* ale jukni mě to vážně tak příde když za ní jde v noci, něco jí řekne a Ashley se rozbrečí dá mu facku a pak se schoulí a brečí ... tak mi to tak příde ale at jí řek cokoliv ublížil jí ... hnusák ... i dkyž v HC hraje Ashleynka nějakou ctižádostivou a přísnou kapitánku bude tam nakonec ona kdo bude Aly nejlepší kámoška a podpora takže je to debil ... *8* *15* -
-
Re: :''(((
Já se těším už na Hellcats... *14* *14* a chudák..proč jí to udělal.. *9* -
-
Re: Re: :''(((
Krásné fakt moc moc mocccccccccccccc.....chudášek jak tam brečí...ááá neee... *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: :''(((
Omg.. *9* *9* -
Re: Re: Re: :''(((
Já tu scénu asi porpláču ... *9* *15* *9* To já vždycky ...
-
-
Já se taky šíleně těším ... yeahhh ... a je to blbeček ... ten režisér je humus ... Ashleynka aby hrála furt jenom nešťastnou ... *9*
-
-
Re: :''(((
Jukněte na ty fotky ... http://ash-and-ve.org/Gallery/thumb nails.php?album=2310&page=2
začí ná to na starně 2 a na straně 3 pokračujee... -
-
Ehm..néé...proč..je hnusnej na Ashleynku.. *9* a krásné fotky ale smutné.. *9* *9*
-
-
-
Já sem blbá ... :-// xDD
Kajuš já si zapoměla koupit ten lak... já sem ták blbá ... *15* *15* No je tohle možný semnou?? *15* *15* Tak já si na wíkend udělám teda tmavě červenej ... a v pondělí si ho koupím .. no ale jako stupidita du kolem drogerky ale koupit si ho zapomenu ... no já sme fakt na prt ... *15* *15* *15* -
-
Re: Já sem blbá ... :-// xDD
Nejsi blbá..tož tak v Po já jsem si ho dnes též chtěla koupit ale pak jsem si řekla že mám ještě od té tety ještě mně zbylo super.. *14* *4* -
-
Re: Re: Já sem blbá ... :-// xDD
Tož jako jsme dvě..já jsem šla kolem rosmannu a chci si koupit voňavku a make-up twe jdu a jsem za náměstím a jdu už kolem hospod a řeknu twe já zapomněla ty dvě věci a kuwa...twe tak jsem letěla..mám je stihla ikdyž.. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Já sem blbá ... :-// xDD
Dobře ty ... *15* *15* No já dojíždím takže jako busákovi říct sorry zapoměla sem si koupit lak koukej se mi vrátit by znělo asi divně ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Já sem blbá ... :-// xDD
To je celá Klárushka.. *15* *15* *15* a no to z ní fakt divně.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Já sem blbá ... :-// xDD
Uff *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Já sem blbá ... :-// xDD
*15* ale ještě že jsem měla nízké podpatky.. *15*
-
-
-
-
-
-
I Hate FB :-///
Já teda FB nenávidím, zrušila bych si ho hned, ale musim ho mít ... jak sme byly v Maďarsku na výměnném pobytu tak jedině na FB sem s tou holkou v kontaktu .. jinak bych ho zrušila ... nesnášim hoo ... *8* *9* Je to kravina ... *8* -
-
Re: I Hate FB :-///
Aha..já bych ho též zrušila ale pak bych nebyla v kontaktu s Nessy *14* ale nenávidím ho..!! *8* -
-
Re: Re: I Hate FB :-///
Jo prostě na FB máme nějaký věci .... ale nidky mě nezmění tak že bych se na vás vykašlala kam se ten vypatlanej FB hrabe na Vashley a osobky ... ani po konečky paty osobkám nejni *14* *8* *4* -
-
Re: Re: Re: I Hate FB :-///
Já si ho zruším... *5* ..sere mně a to pěkně..jako Kájush budeš mně říkat co píše Nessy a tak ale nechci aby jsem měla Fb ruším...na vás se kvůli Fb nevykašlu.. *13* Miluji vás a i Vashleynku *14* -
-
Re: Re: Re: Re: I Hate FB :-///
I Lowe you tooo ... *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
I am Sorry... :-*
Promiňte seká se mi net ... už mě pěkně vytáčí a pokud jde o Zuzku ... ta se mi už pěkně dlouho neozvala absolutně nwm co s ní jee... a na oso sem jí už taky dlouho neviděla... pro mě je jedna z těch co patří k těm FB pitomcům ... nechci jí kritizovat ani pomlouvat ... je to hnusný sama sem si to zažila ... ale nejni pro mě už taká kámoška ... odešla mi z života ... možná bych se s ní bavila, ale prostě ze života mi zmizela ... *8* *9* *9* A je mi to líto ... *9* Noo a teďka zpátky k Vashleyncee... ty mě aspoň nevytáčí ... *14* *15* -
-
Re: I am Sorry... :-*
Přesně.. *14* ..Nessynka a Ashleynka jsou prostě nejlepšííííííííííí *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: I am Sorry... :-*
Ano..Zuzka se změnila.. *9* ...a už nepatří taky domého života..změnila se a to dost..a neva mně se to též seká.. *3* *9*
-
-
-
ehm..
*7* *4* -
-
Re: ehm..
Já tu jsem...... *4* -
-
Re: Re: ehm..
ok *4* ale Míša asi ne.. *9* -
-
Re: Re: Re: ehm..
Už sem tu Zlatíška mojeee,... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ehm..
ok *14*
-
-
-
-
-
!!
Zuzana je lhářka už jí nevěřím nikdy!! *16* Kdo jí věří.? *9* -
-
Re: !!
Já tedy už dlouho ne protože jsem věděla že se zase změní a je to pravda..Fb Fb aby sa se s toho nepototo..ať si ho i sní...jde vidět že ho miluje víc než osobky tam je celej den a na osobky se podívá jen ráno..Není moje kamarádka!A nikdy nebyla Nejlepší jen vy dvě jste moje nejlepší *14* *14* -
-
Re: Re: !!
Přesně tak ona když tu chodila patřila do mých kamarádek ae nevěděla jsem že bude milovat Fb. *9* ale už též není moje kamarádka..ani na Fb kdyžtam jsem což dnes jsem tam vůbec nebyla a ani ne včera nechodím tam ale nenapíše.. *9* *9* -
-
Re: Re: Re: !!
Mně taký ne.. *9* už nechci o ní mluvit.. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: !!
ok *14* *4* změníme téma..ale Míši si tu beztebe si tu nebudeme kecat. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !!
Áááá to je od vás tak kwásný ... tohle je vážně úžasný ... já ve vás vidím vážně ty nejlepší kámošky na světě ... *14* *3* Že když tu nejsem tak si beze mě nechcete povídat ... víte jak to na mě působí jako že vám vážně chybím a to je pro mě hrozně hezký že vím že vám na mě záleží aspoň torchu ... yeahh .. ste moje zlatínka ... *14* *3*
-
-
-
-
-