-
pp
My už jdeme na oběd...Miluji tě a i Vashleynku.. *14* *14* -
-
Re: pp
OKI... Pááá ... Též tě Milujiii... *14* *14* Aji Vashleynku ... *14* *14*
-
-
Pátek
Tak juu ... tak jestly se domluvíte doma že pojedete ... tak v pátek si řekneme co budeme mít na sobě atd. abysme se hlavně našly ... jináč tam budeme obě ale nebudeme vědět kde je ta druhá ... *9* *15* To by bylo blbý ... av tom Schladmingu je milion parkovišť je tam totiž lyžařský areál, a my stavíme na takovim malinkym hned za městečkem ... pak deme na procházku kolem Schladmingu a kolem 9 to všechno začne ... *14* *3* *4* -
-
Re: Pátek
Áááááá...dobřeee...domluvím e se zlatí...už se těším..musí to vyjít.. *14* -
-
Re: Re: Pátek
Yeeeeah ... na tohleto všechno mám jenom jednu odpověď ...
... MILUJU TĚĚĚĚĚĚĚĚ... *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Pátek
Já tebe taký.. *14* *14* *4*
-
-
-
-
ok
Zachvíli pojedeme na oběd k babičce protože kuchyň ještě nemáme dodělanou až v týdnu a pak možná do Brna ještě něco dokoupit a pak nakoupit do ledničky něco.. *14* k večeru bych tu měla bejt. *3* -
-
Re: ok
Dobře tak já se zatím naučím ... a ty jeď ať si tu brzy zlatínko a přemluv ... a když se ti to povede tak asi protrhnu strop smaou radostí ... *14* *14* *14* Protože naše setkání je pro mě jedna z nejdůležitějších věcí na světě ... *14* *14* *3* -
-
Re: Re: ok
Promně takýý...kéžby ale ještě tu budu...dělají kuchyň..takže až za 5min.. *14* -
-
Re: Re: Re: ok
Juchůůů ... panebožee... jestly tohleto vyjdee... *14* *4* Já budu mít foťáček i kameru tak pak uděláme nějaký sp. foto jestly to vyjde ... *14* *3* Já si ho pak dám do rámečku a dám na stůl jako moje BFF ... a pak už mi bude chybět ještě foto s Klaruš ... *14* *3* *3* *14* *4* Budeme to mít jako to mají ve filmech ... *14* *15* Jžš ... jestly tohle vážně vyjde tak mě asi klepne pepka smaou radostí ... *15* *15* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ok
Ááá..super..vezmu si též foťák a i mobilek.. *3* *3* a Klárush asi nepojede to těžko.. *9* její mama to jí nedovolí.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ok
Pojedeme..ale asi příští rok nějak v unoru nevím přemluvím.. *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ok
Joo to si myslím, že to asi nepude, to počkám až bude s tebou Ve Vodňanech tedy doufám že do Vodňan bude moct ... *14* *3*
-
-
-
-
-
-
Nápad ... xDD
Kajuš jezdíte s rodiči někam na takovýhle akce atd.?? Kdybyste měli totiž v sobotu čas tak my jedeme do Rakouska do Schlangmingu nebo jak se to menuje bude tam akce ... Krampusáci ... jsou to rakouští čerti a je to fakt grozně strašidelné celé ... to by bylo dobrý kdybyste jely wow ... ani nwm jak ybch byla happy ... *14* *3* Ale škoda že se teďkonc stěhujete ... *9* to asi nebudute mít na takou akci čas cooo ... *9* *9* *9* -
-
Re: Nápad ... xDD
Přemluvím musím... *14* ..máme čas už nemáme v Mikecu nic jen rybičky a bordel a máme to uklizené a pokoj už mám hotový...takže klid.. *14* *3* -
-
Re: Re: Nápad ... xDD
Á8ááááááááá... děláš si srandu?? *7* Jestly je přemluvíš tak to znamená, že se setkámeee... ááááááááááááááá .... *14* *4* yeahhh ... *14* *3*
http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=de&u=http://www.events.steiermark.com/detail/1812/&ei=Au3oTKbGC8uOswaMzcWQCQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCIQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dschladming%2Bkrampus%2B2010%26hl%3Dcs%26rlz%3D1R2SKPB_csCZ370%26prmd%3Div
A řekni že tam jezdí češi z celý republiky tohle jinde nemají jenom ve Schladmingu ... a je to absolutně úžasná párty čertů ... *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Nápad ... xDD
Ááá...mamka řekla možná..áá..myslíš že by jsme se poznaly *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Nápad ... xDD
Já tebe áno ... ale je tam miliony lidí musíme se nějak domluvit ale klid máme celej tejden na tohleto domlouvání a přemlouvání ... *14* *3* áááá .. *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nápad ... xDD
Super..dobře...přemluvím..musím .. *14* ..
-
-
-
-
-
-
WOW =))
Včera jak sem byla na tom muzikálu na ledě ... byly jsme na Mrazíkovi ... to bylo úplně nádherný ... sice to byly český písničky takový ty pohádkový ale jak bruslily to bylo táááááák krásný,... hned sem si říkala jaký by to bylo být krasobruslařka ... asi úžasný ... JO a pak sem ěmla málem zástavu srdce ... tam byla ženská seděla na židlích pro VIP lidi nwm kdo to byl (VIP židle je že sou to mega drahý místa) no a ta byla snad kopie Ashleynky jako ve tváři ani tak ne ... ale normálně oblčená tak vlasy tak pak měla tu Ashleynku červenou čepičku ale v modrý barvě a byla tam s kámoškou ... hned sem říkala páááni ta je tááák podobná Ashleynce ... a říkala sem si že ve tváři se jí vůbec nepodobá ale jinak moooc takže když se budu oblíkat líčit atd. jako Ashleynka tak mám možná šanci vypadat taky takle báječně ... *14* *3* Jenom musim trochu pracovat na postavě ... *15* *14* No jakoo úžasný ... a ten muzikál na ledě ... noto sem neměla slov ... něco tááák krásnýho sem ejště neviděla ... *4* *14* -
-
Re: WOW =))
Jéééé..ti závidím...twe škoda že jsem tam nebyla taky... *9* *14* -
-
Re: Re: WOW =))
No normálně tam jely lidi na to vystoupení i z Prahy a Brna ... sem si hend říkala škoda že ste nejely aj vy ... by bylo úžasný bysme tam byly spolu .. *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: WOW =))
Ach jo..škoda.. *9* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: WOW =))
Neboj ... víc než 100% se setkáme na koncertě Ash nebo Nessynky ... teda pokud sem přijedou až mi bude 18 ... dřív mě samotnou nepustí a se mnou by nejely ... rodiče je rádi nemají ... *9* *15* Mamka miluje Kate Hudson (to já tedy taky) a zpěvačky spíš jenom český a taťka je spíš na ROCK a METAL ... *9* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WOW =))
Ááácha..moja mamka:Vaness,Ash,Katy Perry,US5,Seli atd.. *14* *3*
-
-
-
-
-
-
Ááááá :-////
Já tu reklamu nenávidím !!! Ať jí dají pryč ... už mě absolutně vytáčí ... *8* *9* -
-
Re: Ááááá :-////
Mně to taky pěkně štve *8* -
-
Re: Re: Ááááá :-////
Si kvůli ní musim vypnout zvuk a pak si nemůžu pustit písničky, protože když se mi to spustí uprostřed písničky tak je to na zabití ... *8* *9* Vypatlaný Garnier ... a to sem to měla ráda tu značku ... teď u mě skončila už mě štve ... *15* *8* -
-
Re: Re: Re: Ááááá :-////
Přesně..taky si nic nemůžu pustit.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Ááááá :-////
NJN ... *9* Stejnak mám dneska učení jak naděláno ... *8* Zase si na nás učitelé smlsly když přišel pátek a nandaly nám toho na víkend jak ... no ... NO COMENT ... *8* *9* A hlavně se musím naučit matematiku ty lomený výrazy budeme na to psát čtvrtetku ... a já to pořád nechápu ... snad mamka vysvětlí ... *14* *3* *9*
Noo a poté němčinu ... blééé ... a poté ... angličtinu ... yeahhh ... a poté ještě dějepis ... *9* *9* No jakoo něminu úplně miluju, ale náš učitel mi jí zhnusil takže teďka jí ráda nemám, ale Německo a Rakousko miluju ... *14* *3* Jsou tam nejelpší nákupy ... *15* Ale kam se hrabe na angličtinu ... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ááááá :-////
Ááá..nezávidím..my nic nemáme...ale nezávidím ti a já Anglinu miluji,Něminu ne.. *9* *15*
-
-
-
-
-
-
Ahojky ... :-)))
Ahojky, jste tu dneska někdo?? *7* -
-
Re: Ahojky ... :-)))
Čauky.. *3* -
-
Re: Re: Ahojky ... :-)))
No konečně někdo ... už sem si myslela že už na Ashleynku nechcete chodit ... *4* *9* Jo a dostaly jsme Ashleynku zpátky na 25. místo takže je o5 v prvním sloupci ... *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Ahojky ... :-)))
Superr *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky ... :-)))
Jo a to jenom za týden ... sme jí mi 3 zvedli o 10 000 tisíc návštěvnost jak sem pořád chodíme, když to takle pude každej tejden tak jí dostaneme brzy na nějaký lepší místečko které si zaslouží ... *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky ... :-)))
Ááá..to bylo fajné.. *14*
-
-
-
-
-
-
Změnaa... :-(((
Dneska tu nebudu vůbec ... *9* Jedu kolem 5. do arény do Budějovic na muzikál na ledě ... a to se vrátíme počítám pozdějc ... takže až zítra ... takže Paaaa... *14* *3*
Miluju vás ... *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Změnaa... :-(((
Aha...to je škoda..ach jo....tak papa.. *14*
-
-
Achjoooo
Bez vás je mi tu šíleně smutnoo ... *9* *9* A ty new trailery k Sucker Punch sou hustý ... *15* *15* Nejvíc jak tam Nessynka střílí ... *15* *15* -
-
Re: Achjoooo
Jj *14* *15*
-
-
Dobré Ránkoo... :-)))
Ahojíííík ... *14*
Tak coo ... Dáme si všecky kafé s marmoškou nebo Kakao ... *15* *7*
Já mám dcl chuť na Granko, ale dám si i to Kafé ... tak vyberte já se přispůsobím většině ... *15* *15* *15* -
-
Re: Dobré Ránkoo... :-)))
Acha tak vy tu už dneska asi nebudete ... *9* No niiic ... *9* Pujdu na blog a pak se budu třebas učit ... *15* *9*
A je mi líto, že se Kajuš dneska stěhuješ ... já nwm jaký tj ale určo těžký ... *9* *9*
Tak pááá... večer tu budu tak snad i jedna z vás ... *14* *3* *9* -
-
Re: Re: Dobré Ránkoo... :-)))
Čauky...mno uklízíme tak nemám moc čas ale k večeru tu snad budu a když ne tak zítra.. *14*
-
-