-
Ááááchjooo xDD
Chtělo by to jets do AMeriky a sbalit Alexe ... *15* *15* *15* -
-
Re: Ááááchjooo xDD
lol *15* -
-
Re: Re: Ááááchjooo xDD
No co jeee... je jenom o 5 let starší *15* To nejni tak děsný ... *15* Až mi bude 20 a jemu 25 tak jedu do Ameriky a je prostě můůj *15* *15* A neboj přivezu ti Richieho někde ho chňapnu a je tooo ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ááááchjooo xDD
Jééé to je baječný.. *1* né pojedeme spolu a bude *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Ááááchjooo xDD
Supeeer ... a žádný přebírání jasný ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ááááchjooo xDD
neboj *15*
-
-
-
-
-
-
néé
Omg..my jedeme se k babičce vykoupat nám to furt nejde až snad zítra..ale budu online zatím paaa *14* -
-
Re: néé
OK ... počkám ... *14* -
-
Re: Re: néé
Sem tu.. *4* -
-
Re: Re: Re: néé
Supeeer *14*
-
-
-
-
... xDD
Hey já na tu Puberťačku čučim pořád dokola ... už si ten filmík viděla?? Alex je tam totálně bestovní .. fakticky a s Emm mu to dcl i sluší ... *14* *3* -
-
Re: ... xDD
Jj je to super filmík... *14*
-
-
Bžm
Božínku můůůj ... já jsem se úplně totálně zbláznila do Alexe ... já na něj nemůžu přestat myslet ... je tááák nádhernej, sladkej, dokonalej ... promiň Kajuš ... ale je 100x hezčí než Zac *1* *1* *1* Miluju hoooo *1* *1* *1* -
-
Re: Bžm
Já jsem neřekla že se mně líbí Zac..mně se též líbí Alex ale na Richieho nemá.. *14* *15* -
-
Re: Re: Bžm
Tsss... s Richem do hrobu ... Alex je neeej ... *1* *1* *1* No já myslela jak si říkala že se Nessynce hodláš přizpůsobit ... *15* *15* *15* A že se ti Zac líbí ... a Richie se mi líbí, ale momentálně miluju úplně nejvíc Alexe a Beníka z Kobry ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Bžm
Tak Zaca mám jen ráda..Richieho miluji a Alex se mně líbí.. *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Bžm
Sem blbec..Richieho a Alexe miluji oba dva nevím kdo je lepší protstě žeru je oba *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Bžm
No už sem chtěla něco namítnout,... já se taky do Alexe zbláznila ... je nejlešpí ... *14* *15*
-
-
-
-
-
-
Ahojík =)))
*14* *4* -
-
Re: Ahojík =)))
Čauky.. *14* -
-
Re: Re: Ahojík =)))
Jééééééééééééééééé *14*
Právě sem viděla oficiální trailer k Beastly ... no a Nessynka je tam totálně sladká ... *15* *14* On jak bude znetvořený tak si nasadí kuklu a Nessynka se ho lekla a jak udělala ten vyděšenej obličej no to bylo wááá ták roztomilý ... ale nechápu ještě pořádně ten děj vím o čem to bude ale pořádně sem nepochopila proč ho Mary-Kate vlastně pormení ... a pak když se bude chtít vrátit do původního stavu tak mu Mary-Kate odpoví jenom Nemůžu. Promiň ... jakoo tohle se ejště tak moc nepochopila ... nejdříc ho zakleje samou zlostí a pak se mu omlouvá že to neůže zvrátit a proč to udělala ... noo mam z toho v palici pěknej guláš ... už aby to bylo jinak chcípnu nedočkavostí těch otázek mám jak něco ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahojík =)))
Hehe... *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojík =)))
Nooo Bandslam bude jistě boží, ale na ten Beastly se těším jak děcko na chrastítkooo ... yeahhh ... *14* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík =)))
*15*
-
-
-
-
-
-
Jžš xDD
Já nwm jakou fotešku ... *15* *15* Já si tu měním photos ... a nwm jakou si mám vybrat ... *15* *15* *15* -
-
Re: Jžš xDD
Já taky nevím.. *15* -
-
Re: Re: Jžš xDD
No tak já asik pujdu ... juknu ještě na matiku ... ty asi newíš slovní úlohy s rovnicemi co??? *15*
Jo a vrátím se kolem půl 9 myslím. jestly tu tedy budeš. dyžtak pujdu koukat na TV... *14* -
-
Re: Re: Re: Jžš xDD
Ok..mno my jedeme opůl 9 k babičce se vykoupat protože ještě nemáme spravený sprcháč..ale zatím pááá *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Jžš xDD
Joo... tak to já si po přátelích pujdu lehnout a pustím si Puberťačku ... *14* *4* Takže už sem nepůjdu ... *4* Takže páápááá ... a zítra tu budu určitě na úterý se nemusím učit ... není coo ... *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jžš xDD
OK..Dobrou noc.. *14*
-
-
-
-
-
-
Nooo??
No a co teďkonc?? Sme probraly snad už vše co šlooo ... *15* O čem si budeme povídat teďkonc??? *7* *14* *4* -
-
Re: Nooo??
Áááááááá...tak..to...nevím .. *15* -
-
Re: Re: Nooo??
Šakriš ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Nooo??
*15*
-
-
-
-
...
Hey a máš náhradu za Sels ... Emmu Roberts ... je to báječná herečka ... já jí teda miluju ... fakt jakooo ... a v tom filmu Puberťačka jí to děsně sluší a navíc na začátku vypadá totálně jako Sharpay Evans ... *15* *14* Jak jí tam ohákli *14* No ale jako Emms je vážně bestovní ... miluju jííí *14* -
-
Re: ...
Mno..já nevím moc jí neznám tedy nic o ní nevím tak jsem to myslela..nwm nwm.. *1* -
-
Re: Re: ...
Tak si stáhni, Hotel pro psy, Puberťačku a Aquamarinu ... všechny filmy jsou absolutně nádherný ve všech jsou hezcí kluci ... a ve všech hraje Emms a je tam skvělá ... jakoo já viděla s ní tyhle 3 filmy a zamilowala sem se do ní jak něcooo .... *14* *4* *3* -
-
Re: Re: Re: ...
Dobře..stahuju je..uvidím.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
*14* *3* Tak to budeš mít teďkonc nabitej kinoprogram ... a říkám nebudeš litovat ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
ok *1* *4*
-
-
-
-
-
-
jej
http://hermionagrangerova1000.blog. cz/1011/s-kym-randi-miley-cyrus přečti si to to je štětka rozejde se s Liamem a hned má new.. *16* -
-
Re: jej
Jžš ... je mi dcl i líto Liama ... *8* tohle je děsný ... ale dobře jí tak ten kluk se k ní hodí je pěkně hnusnej ... to bude asi násada na štětku ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: jej
*15* lol *15* -
-
Re: Re: Re: jej
Nooo to sem to vymyslela jedno je štětka a to druhý násada ... perfektně se doplňujou a jejich děcko může bejt miska na štětku ... rodinka ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: jej
Rofl *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jej
*15* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: jej
Bože chcípám ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
:-/////
OMG ... to sou krávy ... na diskuzi Beastly jak tam pomlouvaní Nessy ... *8* *8* *8* Božee... mě by zajímalo kdo by se na to koukal kdyby tam byly ty dvě ... *8* *8* Nessy má aspoň hodně fans ... *8* -
-
Re: :-/////
Ááá...mám nerva..krávy.. *8*
-