Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Ááááchjooo xDD

Chtělo by to jets do AMeriky a sbalit Alexe ... *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: Ááááchjooo xDD

lol *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ááááchjooo xDD

No co jeee... je jenom o 5 let starší *15* To nejni tak děsný ... *15* Až mi bude 20 a jemu 25 tak jedu do Ameriky a je prostě můůj *15* *15* A neboj přivezu ti Richieho někde ho chňapnu a je tooo ... *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ááááchjooo xDD

Jééé to je baječný.. *1* né pojedeme spolu a bude *3*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ááááchjooo xDD

Supeeer ... a žádný přebírání jasný ... *15* *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ááááchjooo xDD

neboj *15*
  • kajuska4

néé

Omg..my jedeme se k babičce vykoupat nám to furt nejde až snad zítra..ale budu online zatím paaa *14*
    • puspuspusinka

Re: néé

OK ... počkám ... *14*
      • kajuska4

Re: Re: néé

Sem tu.. *4*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: néé

Supeeer *14*
  • puspuspusinka

... xDD

Hey já na tu Puberťačku čučim pořád dokola ... už si ten filmík viděla?? Alex je tam totálně bestovní .. fakticky a s Emm mu to dcl i sluší ... *14* *3*
    • kajuska4

Re: ... xDD

Jj je to super filmík... *14*
  • puspuspusinka

Bžm

Božínku můůůj ... já jsem se úplně totálně zbláznila do Alexe ... já na něj nemůžu přestat myslet ... je tááák nádhernej, sladkej, dokonalej ... promiň Kajuš ... ale je 100x hezčí než Zac *1* *1* *1* Miluju hoooo *1* *1* *1*
    • kajuska4

Re: Bžm

Já jsem neřekla že se mně líbí Zac..mně se též líbí Alex ale na Richieho nemá.. *14* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Bžm

Tsss... s Richem do hrobu ... Alex je neeej ... *1* *1* *1* No já myslela jak si říkala že se Nessynce hodláš přizpůsobit ... *15* *15* *15* A že se ti Zac líbí ... a Richie se mi líbí, ale momentálně miluju úplně nejvíc Alexe a Beníka z Kobry ... *15* *15* *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Bžm

Tak Zaca mám jen ráda..Richieho miluji a Alex se mně líbí.. *4* *3*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Bžm

Sem blbec..Richieho a Alexe miluji oba dva nevím kdo je lepší protstě žeru je oba *14*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Bžm

No už sem chtěla něco namítnout,... já se taky do Alexe zbláznila ... je nejlešpí ... *14* *15*
  • puspuspusinka

Ahojík =)))

*14* *4*
    • kajuska4

Re: Ahojík =)))

Čauky.. *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahojík =)))

Jééééééééééééééééé *14*
        Právě sem viděla oficiální trailer k Beastly ... no a Nessynka je tam totálně sladká ... *15* *14* On jak bude znetvořený tak si nasadí kuklu a Nessynka se ho lekla a jak udělala ten vyděšenej obličej no to bylo wááá ták roztomilý ... ale nechápu ještě pořádně ten děj vím o čem to bude ale pořádně sem nepochopila proč ho Mary-Kate vlastně pormení ... a pak když se bude chtít vrátit do původního stavu tak mu Mary-Kate odpoví jenom Nemůžu. Promiň ... jakoo tohle se ejště tak moc nepochopila ... nejdříc ho zakleje samou zlostí a pak se mu omlouvá že to neůže zvrátit a proč to udělala ... noo mam z toho v palici pěknej guláš ... už aby to bylo jinak chcípnu nedočkavostí těch otázek mám jak něco ... *15* *15* *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ahojík =)))

Hehe... *15* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ahojík =)))

Nooo Bandslam bude jistě boží, ale na ten Beastly se těším jak děcko na chrastítkooo ... yeahhh ... *14* *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík =)))

*15*
  • puspuspusinka

Jžš xDD

Já nwm jakou fotešku ... *15* *15* Já si tu měním photos ... a nwm jakou si mám vybrat ... *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: Jžš xDD

Já taky nevím.. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Jžš xDD

No tak já asik pujdu ... juknu ještě na matiku ... ty asi newíš slovní úlohy s rovnicemi co??? *15*
        Jo a vrátím se kolem půl 9 myslím. jestly tu tedy budeš. dyžtak pujdu koukat na TV... *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Jžš xDD

Ok..mno my jedeme opůl 9 k babičce se vykoupat protože ještě nemáme spravený sprcháč..ale zatím pááá *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Jžš xDD

Joo... tak to já si po přátelích pujdu lehnout a pustím si Puberťačku ... *14* *4* Takže už sem nepůjdu ... *4* Takže páápááá ... a zítra tu budu určitě na úterý se nemusím učit ... není coo ... *14* *3*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Jžš xDD

OK..Dobrou noc.. *14*
  • puspuspusinka

Nooo??

No a co teďkonc?? Sme probraly snad už vše co šlooo ... *15* O čem si budeme povídat teďkonc??? *7* *14* *4*
    • kajuska4

Re: Nooo??

Áááááááá...tak..to...nevím .. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Nooo??

Šakriš ... *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Nooo??

*15*
  • puspuspusinka

...

Hey a máš náhradu za Sels ... Emmu Roberts ... je to báječná herečka ... já jí teda miluju ... fakt jakooo ... a v tom filmu Puberťačka jí to děsně sluší a navíc na začátku vypadá totálně jako Sharpay Evans ... *15* *14* Jak jí tam ohákli *14* No ale jako Emms je vážně bestovní ... miluju jííí *14*
    • kajuska4

Re: ...

Mno..já nevím moc jí neznám tedy nic o ní nevím tak jsem to myslela..nwm nwm.. *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Tak si stáhni, Hotel pro psy, Puberťačku a Aquamarinu ... všechny filmy jsou absolutně nádherný ve všech jsou hezcí kluci ... a ve všech hraje Emms a je tam skvělá ... jakoo já viděla s ní tyhle 3 filmy a zamilowala sem se do ní jak něcooo .... *14* *4* *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

Dobře..stahuju je..uvidím.. *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

*14* *3* Tak to budeš mít teďkonc nabitej kinoprogram ... a říkám nebudeš litovat ... *15* *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ...

ok *1* *4*
  • kajuska4

jej

http://hermionagrangerova1000.blog. cz/1011/s-kym-randi-miley-cyrus přečti si to to je štětka rozejde se s Liamem a hned má new.. *16*
    • puspuspusinka

Re: jej

Jžš ... je mi dcl i líto Liama ... *8* tohle je děsný ... ale dobře jí tak ten kluk se k ní hodí je pěkně hnusnej ... to bude asi násada na štětku ... *15* *15* *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: jej

*15* lol *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: jej

Nooo to sem to vymyslela jedno je štětka a to druhý násada ... perfektně se doplňujou a jejich děcko může bejt miska na štětku ... rodinka ... *15* *15* *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: jej

Rofl *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: jej

*15* *4*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: jej

Bože chcípám ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

:-/////

OMG ... to sou krávy ... na diskuzi Beastly jak tam pomlouvaní Nessy ... *8* *8* *8* Božee... mě by zajímalo kdo by se na to koukal kdyby tam byly ty dvě ... *8* *8* Nessy má aspoň hodně fans ... *8*
    • kajuska4

Re: :-/////

Ááá...mám nerva..krávy.. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit