Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

WOW

Kajuš koukej tj z dob kdy chodila Ashleynka se Zacem .. ntj humus ... *15* *15* Ashleynka a Zac ... k sobě se absolutně nehodí ... Zanessa, vypadá ohem líp ... *15* *15*
    http://www.google.cz/imgres?imgurl=http://photos.posh24.com/p/25349/l/dina_bilder/ashley_tisdale.jpg&imgrefurl=http://dennyautogramy.blog.cz/1002/vanessa-hudgens-podvod-potrat&usg=__7NM2G7n02WIAdd9GuIrgGzr3L1k=&h=567&w=405&sz=34&hl=cs&start=58&zoom=1&tbnid=-c4mQl368WZyEM:&tbnh=173&tbnw=121&prev=/images%3Fq%3Dnejkr%25C3%25A1sn%25C4%259Bj%25C5%25A1%25C3%25AD%2Bfotky%2BAshley%2BTisdale%26hl%3Dcs%26sa%3DX%26gbv%3D2%26biw%3D1345%26bih%3D505%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=500&ei=gDDuTPSfB8_2sgbn7sSMCw&oei=7S_uTIavIZSFswawm4DvCQ&esq=2&page=4&ndsp=15&ved=1t:429,r:7,s:58&tx=85&ty=38
    • kajuska4

Re: WOW

Áááá....ano nesluší jím to..Vanessce a Zacovi nejvíc.. *14* *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: WOW

jj *14*
  • puspuspusinka

My Life is Vashley ... !!!

Mým životem je prostě Vashleynka ... a chci všecko jako ony,... *14* *4* *3* Ale jelikož mám rači Ashleynku tak budu mít pokoj podle Ashleynky ... ale plakáty a všecko i s Nessynkou i oblečení podle Nessynky ... jenom pokoj budu mít víc jako Ashleynka ... *14* *3*
    • kajuska4

Re: My Life is Vashley ... !!!

Já mám radši Nessynku a mám zase celý pokoj Nessy ale i Ash jsou tu plakáty..mám to tu rozmixovaný Vashleynkou...

Miluji Vashleynku *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: My Life is Vashley ... !!!

JOOO !!! *14*
        Kdybych si měla vybrat kým budu na celý den zvolila bych Ashleynku !!! *14* *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: My Life is Vashley ... !!!

Já Nessynku *14* ....
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: My Life is Vashley ... !!!

tj mi jasný *15* *15*
  • puspuspusinka

....

Tak já začnu třebas tímhle ...
    Vashley otázečky...

1) Napiš 3 nejoblíbenější písničky od Vashleynky, jaký prostě posloucháš furt, úplně nejvíc...

2) Napiš 3 nejoblíbenější videa od Vashleynky, na jaký bys nejardši pořád koukala...

*15* *15* *15*

1)
    ... první ... It's Alright It's OK
    ... druhá ... Promise
    ... třetí ... Paper Cut

2)
    ... první ... Not Like That
    ... druhá ... Sneakernight
    ... třetí ... He Said She Said *14*
    • kajuska4

Re: ....

1.Over It
      2.Set it off
      3.Say Ok

*14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: ....

Také kwásná volba ... *14* A klip Say OK je vážně doost dobreej ... *3* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ....

Ano moc.. *14*
  • puspuspusinka

Achjoo!

Twe ale ta reklama je fakt šílená ... *9* No nic ... nebudeme jí řešit, kašli na ní ... *4* Neskazíme si s ní náladu ... *14* *3*
    No a co tedy?? O čem budeme konkrétně kecat ... *7* *14* *3*
    • kajuska4

Re: Achjoo!

Tož..nevím..hmm.. *1* ..zase rozebírat Vashley Style.. *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: Achjoo!

To můžeme ... a já myslela že tě tohle téma už nebaví pořád rozebírat jak to máme ... ale mě děsně... delej den bych si třebas povídala o tom jakej hodlám mít šatník co si hodlám koupit atd. *14*
        Víš napadlo mě ... (budu mít new pokojík, vlastní, budu se stěhovat od sestry do vlastního konečně) a chci ten pokojík úplně celej ve Vashley Stylu ... jenže to musím pořádně promyslet, a napadlo mě to nějak jako zorganizovat a naplánovat ... *14* *4* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Achjoo!

Supééér... *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Achjoo!

Tak co ... pustíme se do operace: Vashley Style ... *15* *15* *7*
            Proto chci tolik zhubnout, abych si mohla nakoupit nové lepší věci víc podle Vashleynky ... a do nové krásné skříně si dát jen to nejlepší oblečení ... *14* *3*
            Už mi jí přivezly a jak měla Ashleynka ty fotky ze své šatny tak ta moje skříň je skoro stejná jako ta prostřední skříň co tam Ashleynka měla... wooow ... *14* *3* Jse Happy.... *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Achjoo!

Super..jdeme do Vashley style.. *14*
  • kajuska4

hey!

Já si stěžovala na tu reklamu a správce mně napsal:Tak dobře zaplať te jí a ukončíme jí... *16* *8* jako mně ta reklama tak štve..áááá *8*
    • puspuspusinka

Re: hey!

Cožeee??? *7* *7* Jak jako zaplaťte jí?? *7* Co to má být twe?? *7* *9*
      • kajuska4

Re: Re: hey!

Tohle mně přesně napsal:
        Ahojky, reklama je nedilnou soucasti vsech webu. Proto uziveni takovych webu mate vy jako uzivatele zcela zdarma! Pokud ovsem budete ochotni jako uzivatele za tyto sluzby zaplatit, s radosti tyto reklamy odstanime. Diky za pochopeni. *16*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: hey!

AHA... V tom případě sem ráda že tu reklamy jsou, jináč jako platit za svou nejoblíbenější stránku bych nechtělaa...
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: hey!

Tož to já taky ne.. *3*
  • puspuspusinka

Předvánoční předsevzetí xDD

Tak jo Kajuš až se uzdravím tak budu povinně každej den torchu běhat ... *15* *15* a ěco do Vánoc zhubnu abych vykročila do nového roku sebejistá a s myšlenkama že wím co chci *15* *14*
    • kajuska4

Re: Předvánoční předsevzetí xDD

Acha.. *1* *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: Předvánoční předsevzetí xDD

No cooo *15* *15* Jinak asi nezhubnu, kdyz s tim nic neudelam *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Předvánoční předsevzetí xDD

Jj..taky musím.. *4*
  • puspuspusinka

Typ...

Schválně ... typni si kolik asi tak dáme, když máme 16 000 ... a budeme si celý den povídat, tak kolik asik tak dáme ... *15* *15* *15*
    Já nwm ale typuju tak že se dostaneme na 16 250 - 16 300 ... *15* *15* *15* Jenom takovej typ ... *15* *15*
    • kajuska4

Re: Typ...

Taky typuji takhle.. *1*
  • puspuspusinka

WoW

Tak a teďka máme celej den na kecání ... můžeme tu rozebrat všecko ... celej náš Vashley life ... *15* *14* To je mnohem lepší než kdybych teď seděla ve škole a poslouchala Noska jak vysvětluje jak se dělá slivovice *15* *15* pardon jak se destiluje, asi by mě kleplo... *15* *15*
    • kajuska4

Re: WoW

Přesně..tak naši jeli na výlet ale mně se nece.. *15* *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: WoW

Komu by se chtěloo... *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: WoW

Přesně.. *15*
  • puspuspusinka

Ahojík :-))

Ahojky Kajuš, promiň, myslela jsem že dorazím dřív, ale jela sem k doktorce, přes noc jsem se trochu zhoršila... *9*
    • kajuska4

Re: Ahojík :-))

Čauky..ano nevadí v pohodě..ach né chudinko...je mně to moc líto..zlatí.. *9*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahojík :-))

To je dobrý ... *4* Jenom jsem ráno nemohla dýchat jak sem pořád krchlala, ale dala mě nějaký prášky a už je to lepší ... *14* *4* *3* Hlavně že už jsem v teplým pelíšku na osobkách ... zase tak moc šaptná nemoc to nejni... *14* *9* *15*
        Joo a Kajuš, mám divnou ale dcl dobrou zprávu, nechápu jak se to mohlo stát, ale za 3 měsíce sem zhubla asi 3 kg a to jím furt stejně a zase tak moc necvičím ... *7* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ahojík :-))

Ok..wow 3kg..á..no vidíš si borec..to se ti podaří.. *3* .... *4* ..
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ahojík :-))

Noo, u mě hubnutí neni vubec snadný takže sem dcl ráda *15*
            No a kdybych přibrala nějaky to cvičeničko, tak bych do Vánoc mohla zhubnout třeba ještě 5 ... *15* *15* nebo i víc *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík :-))

Super..musím též do Vánoce aspoň něco zhubnout.. *4*
  • puspuspusinka

Paaa...

No já se jdu vypotit k nějakému filmíku a zítra tu tedy snad budu celý den ... *14* *4* *3* Takže paaa... ráno ... kolko 8 sem tu ... *14* *3* *4*
    • kajuska4

Re: Paaa...

Tak papa..snad tu budu mamka říká ať jedu s něma skusím přemluvit..papa.. *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit