Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

16 000 wow...

Tohle je komentář číslo 16 000 ... wow ... *14* *15*
    • kajuska4

Re: 16 000 wow...

Ááá..supér... *14* *4*
  • puspuspusinka

čááo xDD

Jéééjda mě hrabee... čááo, jaks e máte ... dneska máme lae krásný počas co?? *15* *15* *15* jžš mě asi vážně hrabee... *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: čááo xDD

*15* *15* *4*
  • puspuspusinka

Vashley Style ...

Takže ...
    koupila jsem si Bravo Girl, protože tam byly úža stíny ... a koukla na ten lak a musim si ho už koupit nemám furt čas tj děsný ... *9* *15*
    No takže ten hnědý lak teďka budu hodně používat dokud ho Nessynka nebo Ashleynka nezmění ... No jináč každé ráno se líčím podle Vashleynky vždycky večer jdu na komp, kouknu na Vashley líčení ... účesy ... oblečení a i když nemám oblčení jako Vashleynka (zatím) tak vždycky vyštrachám něco podobnýho ... *14* *14* No a jak to máš ty s Style Vashleynky?? *7* *14*
    • kajuska4

Re: Vashley Style ...

Áá...podobné jako ty.. *14* ráno vstanu a zapnu Pc a též se maluji a oblíkám..upa boží.. *14* *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: Vashley Style ...

A večer se mi to nechce odličovat, protože ty stíny jsou večer nejhezčí ... *14* *15* Ráno když je nandáš tak sou normální ale přes den získají takovej divnej lesk a večer jsou krásný ... *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Vashley Style ...

Já se odličuji protože pak mám víc beďaru
          ..... *15* *4* ...
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Vashley Style ...

No to je jasný ... odličovat se musí ... to já taky ... povinně ... ale že se mi nechce ... a navíc kdyby ses neodličovala tak bys v 18 vypadala jak ve 30 ... právě make-up a líčidla se podílí nejvíc na tom že se ti dělají brzy vrásky ...
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Vashley Style ...

Přesně.. *3*
  • puspuspusinka

=O

řekla jsem něco špatně?? *7*
    • puspuspusinka

Re: =O

Kajuš co sem řekla?? Nebo si šla?? *7* *9*
      • kajuska4

Re: Re: =O

Né...já čistila křečulovi srry.. *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: =O

Ahaa... promiň ... celá já hend palším ... *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: =O

Newa.. *15* protože Snížek
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: =O

Jj je celý bílí.. *4*
            • puspuspusinka

Snížek??? *15* *15* *15* Tak to je hustý jméno to se mě líbí ... *14* *15*
            • kajuska4

Sakra omylem jsem to ťukla ale Snížek tak se ten křeček jmenuje už na mně čučel ať mu vyčistím.. *15*
  • puspuspusinka

Jééé ... :-))

Hey Kajuš dneska jsem si povídala s kámoškou o Miley ... a noo ... tak nějka jsem přemýšlela ... (neboj nevytasím se s láskou k Miley *15* )
    A musím uznat že Miley má dcl i talent ... neže bych jí měla ráda, ale dřív sem jí ráda měla a přestala sem poslouchat její songy páč sem jí přestala mít ráda ale došlo mi, že jsem asi povrchní celebrita která se chová jako š****a ... a kterou neobdivuju, tak neznamená že bych se nemohla koukat na HM nebo posluchta její songy... takže asi 4 songy se mi jako fakt líbí ... *14* A abych pravdu řekla dřív sem Miley měla šíleně ráda, ale přestala sem protože s hrozně změnila a protože se s ní přestaly bavit Vashleynka ...
    Já vím tohle tě asi nezajímá, ale myslela sem si že BFF mají být k sobě vždy upřímné ... a mají si říkat vše ... a já sem upřímná a říkám co mi teďka proudí hlavou ... *9* *4* Tak snad se nezlobíš že sem ti řekla pravdu i když pravdu která se ti možná nebude tolko líbit ...
    • kajuska4

Re: Jééé ... :-))

Aha..hm....já jí nenávidím a její songy též nenávidím nenávidím jí celou a ani tu HM nenávidím..je to tvůj názor...ale nebudeme si kecat o ní nebo se my zvedne zase žaludek jak dnes když jsem šla přes náměstí a měli tam deníček...a udělalo se mně a kamí zle že jsme se radši dívali na medvídka pu *15* *15* *4* *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: Jééé ... :-))

Uff ... už jsem se lekla že za svou upřímnost zaplatím ... *14*
        Nojonooo ... medvídek Pú je hezčí tjn ... *15* *15* A bavit se o ní nechic nemám jí ráda ... teď už nee... jen sem zas něco řekla ... *15* *15* No a o čm budeme povídat?? *7* *14* Je jasný že o Vashleynce ale o čem konkrétně ... ohli bymsme probrat náš Vashley style ... *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Jééé ... :-))

Vashley style beru.. *14*
  • puspuspusinka

yeahh

WoW ... Ashleynka má nádherné ty nové Candids ... ale vážně nádherné ... jak má ty vlnité rozpuštěné vlasy tak to jak tak áááá nádherný ... *14* *3*
    • kajuska4

Re: yeahh

Áááá..přesně moc moc moc..áá..boží..šílím... *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: yeahh

Já taky, tyhle candids mám nejradši, když má Ashleynka good náladu a neschovává se a ještě jí to ke všemu šíleně sluší ... takový jsou nejlepší ... *14* *3* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: yeahh

Přesně.. *14*
  • puspuspusinka

Ahojík :-*

Ahojík, jakpak jee?? *7* *14*
    • kajuska4

Re: Ahojík :-*

Jé ahojík Míšulko..dobrý a ty? *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahojík :-*

No u mě nic mooc ... *9* Asi budu zítra doma, dneska je mi špatně ... *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ahojík :-*

Ou..ale já taky oni jedou na výlet já nejedu protože je mně též blbě a mno už vlastně od Po je mně zle...budeme si tu písat ok? *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ahojík :-*

Jé to bude báječný ... zítra celý den spolu ... snad doma zůstanu, dyžtak řeknu že je mi ještě víc zle, ale mylsim že bych mohla bolí mě v krku a nemůžu téměř polykat a krchlám ... tak snad budu, protože v sobotu chci hrozně moc moc moc do teho Rakouska, a jestly budu krchlat tak nejdeu ... proto chci bejt doma ... abych to vyležela a mohla jets ... *14* *9* *4*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík :-*

Jjj... *14* Snad áno... *9* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík :-*

Ou...snad ti to výjde.. *4*
  • puspuspusinka

Jooo...

Jo a málem sem zapoměla dodat ... MILUJU TĚĚĚ A KLARUŠKU ... JSTE MOJE ZLATQA ... MILUJI VÁS OBĚ DVĚĚĚ... *14* *4* *3* *14* *14*
    • kajuska4

Re: Jooo...

Miluji tě taký...papa.. *14* *14*
  • puspuspusinka

Paaaa... :-*

Zlatí já už pujdu ... za prvý musím slintat ještě chvíli nad Alexem a pak pujdu spinkat mam toho dneska dost ... ve škole mě zas ejenom týraly ... kluci ... už mě seoru chovaj se jak 5letý fagani ... *8* *9* Tak paaa... *14* *4* ZZítra sem tu od půl 1 tak tu budu dlouho ... *14* *4*
    • kajuska4

Re: Paaaa... :-*

Ok..já tu jsem ale od 5..jdeme uklízet na byt..pp *14*
  • puspuspusinka

Víš co mě štve???

Víš co mě děsně štve??? *7* *9* Že Alex má jenom jeden film zatím (nepočítám Beastly) takže když chci slintat tak si musim pustit Wild Child ... je to můj nejky film, ale stejnak mě nebaví čumět furt na ten samej potřebuju aby natočil tak 30 filmů ... a pka mu dám na chvilku pokoj ... *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: Víš co mě štve???

ok..počkáme si *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit