-
Božínku xDD
Hey ty new photos z Sucker Punch jsou hustý ... jak tam Nessynka střílí ... *15* *15* No a jináč na ten film no nwm, za prvý bude smutnej podle traileru za druhý bude to pěknej masakr ... a že je tam Nessynka je jediný plus jinak ten film asi nebude zasejc tak skvělej jako Beastly a Bandslam ... *14* *3* *9* -
-
Re: Božínku xDD
Ááá...mno tak já se těším na všechny filmíky nové Nessy i Ashley *14* ..a bude to masakr.. *3* *9* *1* -
-
Re: Re: Božínku xDD
No Bandslam bude jistě bestovní, ale nejvíc se těším na Beastly ... protože to bude s Alexem ...yeahhh ... se mi děsně líbí ... *14* *15* A náhodou jim to hrozně sluší ... *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Božínku xDD
Bandslam jsem viděla je fakt luxus filmík..Beastly to bude horor..a Alex je fakt k sežrání.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Božínku xDD
To mi připomíná že si asi pustím Puberťačku ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Božínku xDD
Stáhni. *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Božínku xDD
To bych si mohla stáhnout..wow *15* *15*
-
-
-
-
-
-
..
Klidně.. *15* -
-
Re: ..
WOW ... no my jedeme prej 13.2.2011 asi do 20.2.2011 a jezdíme semka
http://www.boudaracek.cz/ubytovan i-Pec-pod-Snezkou-bouda-Racek-Krkon ose.aspx
je to dcl levná dovča ...
pááááni no jestly nám výjde týdení dovolená kde budeme spolu tak to bude ještě lepší než to Rakouskoo ... wow
*14* Ale nwm jestly budou mít volno musely byste tam tenhle tejden napsat a zeptat se na tenhle termín 13. až 20. ... *14* *14* *14* Pááánejooo ... wow ... to by mohlo klapnout ... byl by to jeden z nejlepších týdnů v mém životě ... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ..
Áááá....musí to vyjít....jestli mamku někdo přemluví někam do prd tak se naseru..už.. *9* *9* -
-
Re: Re: Re: ..
No tak měla by v první řadě poslouchat svou dceru nee?? *7* *15* *14* No a jestly to vyjde, tak se normálně budu učit jak nwm co aby mě pustily samotnou lyžovat ... a jestly to nevyjde tak se už asi fakt picnu ... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Já taky.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Yes *1* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Tak mi dáš zítra vědět??? Jak dopadlo přemlouvání?? *7* *15*
-
-
-
-
-
-
Nooo
Ještě k těm čertům i když je to marný ... my tedy jedeme tak kolem 1 hodiny abysme si mohli ještě něco nakoupit v Rakousku a poté smě tak nějak do 11 nebo do půlnoci na těch čertech koukáme na ně fotíme a já natáčím .. *14* No a potom tak o půlnoci jedeme domů ... tak ve 2 nebo v půl 3 sme byly doma a šli spinkat ... *14* *3* -
-
Re: Nooo
Acha....tak skusím přemluvit ale fakt nic neslibuji.. *3* -
-
Re: Re: Nooo
Nemusíš ... *14* Štve mě to, ale zasejc nechci abyste tam někde bloudily po tmě když tam jedete po prvé ... a navíc v noci je to tam afkt šílený ... takže mi to nevadí já vám poté ukáži fotky ju?? *14* *3* Pošlu vám je a snad i video když to pude... *14* *3* A bylo by to jako kdybs tam byla ... *14* *4* No a potom v březnu si to vynahradímee... *14* *4* I když tedy doufám že k nám nepojedete zrovna když budeme na horách ... ale to bych ti včas písla ... *14* *4* A potom o velkých prázdninách myslíš že budete moct obě přijet o velkých třebas na dva dny??? Že bys te i přespaly??? *7* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Nooo
Mno..my nahory jedeme v lednu ale já nevím já hory nenávidím.. *1* ..a platí.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Nooo
No my někdá v únoru nebo v březnu a jedeme do Pece pod Sněžkou další škoda... bysme mohli jet na stejný hory a celý dny spolu někde lyžovat ... a v chatce bysme byly též spolu ... *14* *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nooo
Ty chceš přemluvit abysme byly na stejné zimní dovče ve stejné chatce?? *7* *15* Ty seš normálně přemluvač ... *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nooo
To též přemluvím.. *1*
-
-
-
-
-
-
Tkažee....
Selena: Mám jí ráda, ale nelíbí se mi jak se teďkonc změnila ... ji teďkonc úplně jiná ... ale zatím jí mám ráda a newím co provedla ...
Demi: Tak tu miluji ... možná je taky disney herečka ... ale třebas jí to taky dojde jako Vashleynce že Disney jsou trapáci ... že mají prostě úplně absurdní podmínky ohledně soukromí ...
Miley: Nemám ráda ... prostě nemám ... líbí se mi možná ten seriál Hannah Montana ale jedině kvůli Emily ... a protože je to prča, ale samotnou Miley ráda nemám a nikdy mmít nebudu ... *8*
Zuzana: Jestly lhala a o tom věku tak to je teda fakt ubohý ... já teda nikdy o věku nelhala ... *9* *8*
Vya dvě: Nejlepší na světě ... *14* Miluji Váááás ...
To jenom abych to nějak shrnula ... *15* *15* *15* *14* -
-
Re: Tkažee....
Dobře...šak v pohodě...je to každého věc..já tě též miluji.. *14* a taky bych nikdy nelhala..mně je 15 tedy už beru 16 v prosincu.. *15* *4* -
-
Re: Re: Tkažee....
Ju a mě bylo 15 teď v září ... *14* *3* A už se těším až mi bude 16-17 abych mohla jezdit nakupovat sama s kámoškama a ne furt s rodiči ... *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Tkažee....
jooo... *14* ..přesně.. *3*
-
-
-
-
´=OOO Twl...
Twe... tak za prvý ... Zuzana ... no jako jestly fakt lhala tak je to srab a hnusná lhářka, ale nebudu jí rači pomlouvat ...
No a za druhý ... mrzí mě že nemáte rádi Selenku a Demi ... já myslela že joo ... Sely mi teďka příjde jiná ... hrozně se změnila a ne k lepšímu ... ale Deminka tu nepřestanu mít ráda nikdy ... Deminku miluju ... ale s tou Sely ... nevadí mi mám jí dcl ráda ... a pokud jde o Mileynu ... no rači NO COMETN ... *15* Na tu mám exéééém ... *15* *15* -
-
Re: ´=OOO Twl...
Zuzana je lhářka..a už je s tím trapná jak furt na Facehnusu kecá o tom svém klukovi..a jako že prej je na obchodce..kecá.. *9* ...a Selenu nemám ráda protože změnila vše kámošky..a Demi protože mně přebrala Sterlinga..a Mileynu no to ani nemluvím..to je štětka.. *15* -
-
Re: Re: ´=OOO Twl...
Počki to nechápu ... jak jako změnila své kámoše??
A jak ti jako Demi mohla přebrat Sterlinga???
Teďka sem z teho úplně vedle
no a pokud jde o Miley ... good ... *15* *15* to se k ní fakt hodí ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ´=OOO Twl...
Moje kámošky..že jí mají rádi víc než Vany jako Anet Kohoutová jestli si jí ještě pamatuješ.. *3* a Demi no tak líbí se jí..a nwm..a Mileyna je štětka do WC.. *1* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ´=OOO Twl...
Ahá ale tak za to Sely nemůže nee?? Že Anet atd. sou blbý ... jako jestly vyměnily Vashleynku za Sely tak sou blbý protože to znamená že Vashley nikdy odopravdy rádi nemají a tudíž nevědí co chtějí ... takže počítám že ani u Sely dlouho nevydrží takže to bych asi neřekla že je přímo její vina, ale myslím že máš právo být na ní nasraná ... *15* *14* No a Demi ... tak to neřešim ... příde mi to jak kdybys byla Demi ségra a hádaly ste se o kluka ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ´=OOO Twl...
Néé v poho..ale necháme to tak.. *4* -
Já myslím, že ani jedna nekopíruje druhou ... já newím ale nezdá se mi že byse kopírovaly diť Sely má dcl jinej vkus než Vany ... možná něco si pořídí stejnýho ale řekla bych že každá má trochu jinek style ... ale tím už sme prošly rači se tu nebudu hádat ... ještě bys mi pak něco řekla ... *9* *15* -
*15* *15* ...mno...a normálně jdu na jednu stránku a jedna holka napsala Vanessa copies Selena=o..A teď komenty Vanessa je pí opakuje od Seleny ale to je naopak Selena kopíruje Nessy! *9*
-
-
-
-
-
-
Mmntík :-)))
Kajuš jdu se osprchovat ... tak v 17:20 sem tu ... chci si udělat mega klidnou koupel už toho mam dneska dost ... práce na abráku a učení ... teďka chci už jenom klid ... a k tomu všemu ta špatná zpráva ... *9* *9* -
-
Re: Mmntík :-)))
ok... *4* ..Ach jo mám další špatnou zprávu Zuzana si smázla tady všechny profily..takže žádnej kontakt na ní nemáme.. *9* -
-
Re: Re: Mmntík :-)))
Ahojky..acha.. *9* -
-
Re: Re: Re: Mmntík :-)))
Čauky...a další špatná zpráva je ještě větší lhářka jak tu psala že jí je 16 není to pravda je jí 12-13 twe...to je svině! *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Mmntík :-)))
Ááá..fagan.. *15* oproti nás..twe to je lhářka...už jí tu nechci vidět..I hate Zuzana! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mmntík :-)))
Přesně.. *9* -
Ano...přesně..Selena,Mileyna,Demi na jsou disney faganky.. *5* ..já je teda nenávidím už pěkně dlouho.. *5* *5* -
yes *16* a Selenu protože mění všechny moje kamarádky aby nenáviděli Nessy za to může Selena už též nenávidím aDemi taky zůstanu jako vždy u Vashleynky a u US5 už jinou zpěvačku nemám ráda..promně vším žije jen Vashleynka Richie nikdo jiný! *9*
-
-
-
-
-
-
Today ... :'(((
No takže jak dnešek začal skvěle, končí pěkně na prt ... *9* *9* -
-
Re: Today ... :'(((
Bože.. *9* -
-
Re: Re: Today ... :'(((
Fakt sem se nemohla dočkat ... *9* -
-
Re: Re: Re: Today ... :'(((
Míši nebuď smutná...v Březnu jedeme do Vodňan a to setkáme na 100% kdyby ti čerti byli blízko tak jedeme akorát že tam dojedeme večer a ráno pojedeme dom a kde budeme spát a my máme obě dvě s noci strach.. *9* kdyby to bylo ráno a kousek beru.. *4*
-
-
-
-
Ani Candids nejsuuu =((
Už ani ty Candids nejsuu ... ani Ashleynky ani Nessynky ... *9* *9* -
-
Re: Ani Candids nejsuuu =((
Áá...to je strašné.. *9* -
-
Re: Re: Ani Candids nejsuuu =((
Aspoň jsou Nessynky fotešky z SP... *14* *9* -
-
Re: Re: Re: Ani Candids nejsuuu =((
ok *14*
-
-
-
-
Škodaaa... :'((
Já se těšila že tam pudem spolu ... to mě mrzí .. my vyjely asi ve 12 a asi ve 3 sme tam byly ... plus jsme ještě nakupovaly ... a poté jsme byly do 5 v restauraci na pizze pak jsem byly na procházce a kolem 7 sme se šli koukat na čerty *4* *9* -
-
Re: Škodaaa... :'((
Do prdele..kuwa..do hajzlu...já tě chci vidět real..ach jo.. *9* .. -
-
Re: Re: Škodaaa... :'((
Jo já tebe chcu taky ... *9* A pročpak nemůžete nad 200km?? Oni nechtějí jets tak daleko?? *7* Dyt to trvá asik jenom 3 hodinky než tam dojedete ... *7* *9* A stojí to za too ... *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Škodaaa... :'((
Mamce se nechce a ona ještě má sraz s přítelem..twe....áá..já se ták těšila.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Škodaaa... :'((
A tvůj taťka neřídí??? Nebo jak to máte domaa?? *7* Ty žiješ jenom s mamkou nebo coo?? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Škodaaa... :'((
Neva.. *3* -
AHA ... promiň to sem nevěděla ... *9* Já myslela že žiješ s oběma ... Tak to jonoo ... mojí mamce by se taky nechtělo ... *9* *9* -
No...rodiče se rozvedli a já žiju s mamku..taťka se mně neozívá sere na mně už 4týdny píšu mu smsky neodepisuje...tak *9*
-
-
-
-
-
-
..
Ptala jsem se mamky a ona se prej musí kuknout na net kde to je přesně..ona se nevyzná v Rakousku...takže nevím..prek když to bude 200km nejedeme..omg *9* -
-
Takže mi to máme takových 270 km. prej ale vy to budete mít dál počítám tak 350 ... ale nwm ... *9* *9* Takže se rovnou můžu rozloučit s nadějí že bys tam přijela cooo ... *9* *9* -
-
Re: Re: ..
Néééééééééé *9*
-
-
Achjoooo ... *9* *9* Je to asi 300 něcoo ... *9* *9* A já se už těšila ... *9* *9*
-